HOROSCOP 5 OCTOMBRIE! Gemenii se pot confrunta cu o dificultate…

Publicat: 05/10/2017 | 00:00
HOROSCOP 5 OCTOMBRIE! Gemenii se pot confrunta cu o dificultate…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luptă pentru liniştea sufletească, pentru armonie la nivelul căminului şi a  familiei, deoarece asta te va ajuta să depăşeşti perioada agitată în care te afli! Luna plină de azi pune presiune pe tine, îţi conferă multă energie interioară, dar şi o doză de agresivitate, de grabă şi de inconstanţă! Detaşează-te de situaţiile problematice care pot surveni!

Taur – Fii conştient de potenţialul pe care îl ai acum şi acţionează direct pentru scopurile personale! Poţi fi remarcat la locul de muncă pentru că ştii ceea ce vrei şi pentru că ştii cum să pui problema! Eforturile tale vor fi răsplătite! Consecinţele unor acţiuni trecute pot să îţi dea bătăi de cap, dar dacă rămâi calm şi nu acţionezi în pripă, le vei depăşi cu bine!

Gemeni – Eşti faţă în faţă cu necunoscutul, mai ales că eşti provocat să ieşi din tipare, să îţi depăşeşti limitele şi să renunţi la conservatorism! Poţi face faţă oricărei situaţii dacă te menţii deschis la minte şi nu dai înapoi de la nimic! Te poţi confrunta cu o dificultate în a-i face pe cei din jur să-ţi înţeleagă punctul de vedere, dar dacă pui punctul pe i şi vorbeşti din suflet, totul va ieşi aşa cum îţi doreşti!

Rac – Deoarece Luna este cea care te guvernează, aspectul de Lună plină este semnificativ pentru tine! Fii cu băgare de seamă să închei unele conturi, să definitivezi ceea ce aveai de făcut, să te relaxezi şi să te odihneşti corespunzător! Nu te stresa cu ceea ce nu are importanţă pentru tine sau care nu te afectează la modul direct!

Leu – Poţi învăţa foarte multe lucruri noi de la persoane total diferite ca şi comportament şi personalitate, deci nu le respinge de la primul contact! Fii receptiv la ceea ce vine către tine, îţi vei îmbogăţi latura intelectuală şi vei progresa! În acelaşi timp, ai nevoie de o activitate care să te pună în legătură directă cu sufletul tău şi cu latura interioară!

Fecioară – Fii mai tolerant şi mai flexibil cu cei cu care lucrezi, vei putea să colaborezi mult mai bine având această atitudine! Diferenţele de vârstă, de cultură sau de opinie nu ar trebui să interfereze în abordarea pe care o ai, ci să ajungi la esenţa fiecărui lucru sau situaţie cu care te confrunţi! Din punct de vedere relaţional, ai de luat o decizie majoră!

Balanţă – Dacă eşti singur, este posibil să apară o oportunitate de a cunoaşte pe cineva, deci rămâi deschis atunci când ţi se prezintă cineva! În schimb, dacă eşti deja într-o relaţie, energia Lunii pline îţi poate aduce unele schimbări, concretizări, lămuriri sau tensiuni dacă nu vă înţelegeţi foarte bine! Ai grijă de planul relaţional mai mult!

Scorpion – Se recomandă răbdare în toate proiectele pe care le ai, chiar dacă de-a lungul perioadei te confrunţi şi cu blocaje, amânări sau situaţii limită. Munceşti destul de mult pentru ceea ce îţi doreşti, dar foarte curând vor apărea şi satisfacţiile! Ţii destul de mult la propria imagine şi nu vrei ca ea să fie stricată, ca atare fii pe fază la provocările ce nu îţi fac cinste!

Săgetător – Socoteşte-ţi şi drămuişte-ţi banii, deoarece ai nevoie de toate resursele pentru a te achita de datorii, pentru a ajunge la zi cu balanţa dintre venituri şi cheltuieli! Eşti presat de această situaţie, dar dacă te organizezi foarte bine, vei ieşi la liman cu ceea ce ţi-ai propus! Un ajutor poţi primi şi de la persoana iubită, deci dacă eşti la limită, fii sincer şi deschis în a cere suport!

Capricorn – Eşti răscolit de unele temeri mai vechi, iar asta nu îţi dă pace – îţi faci multe gânduri negre, te frămânţi şi analizezi toate amânuntele situaţiilor cu care te confrunţi. Este indicat să laşi aceste stări să se risipească şi să nu le dai atât de multă importanţă deoarece nimic nu are o bază reală sau concretă! Ai încredere că norocul este de partea ta, iar tu vei avea toate resursele necesare pentru a merge mai departe!

Vărsător – Există riscul în această perioadă de a intra în tot felul de conflicte, iar asta pentru că eşti mult mai tensionat, mai atent la detalii şi mai axat pe partea negativă a lucrurilor şi a persoanelor cu care intri în contact! Eşti grăbit în a trage concluzii, în a da replica acolo unele eşti confruntat sau aţâţat şi de a judeca totul sub prisma impulsivităţii şi a nervilor de moment! Nu te lăsa condus de această stare nefavorabilă şi fă un efort în plus pentru a-ţi reechilibra starea interioară!

Peşti – La locul de muncă nu ai prea multă răbdare în această perioadă, îţi pui multe întrebări şi îţi faci griji din mult prea multe motive! Ca atare, este indicat să te relaxezi mai mult şi să îţi ţii în frâu impulsivitatea! Totodată, căminul este o sursă de îngrijorare, iar familia are multe aşteptări de la tine, acest fapt presându-te şi obligându-te să depui mai mult efort în relaţiile cu cei pe care îi iubeşti!

Citește și...