Acasă » Horoscop » HOROSCOP 6 APRILIE. Scorpionii vor suferi pierderi financiare

HOROSCOP 6 APRILIE. Scorpionii vor suferi pierderi financiare

De: Cancan 06/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 6 APRILIE. Scorpionii vor suferi pierderi financiare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă vrei să ai parte de o zi reuşită, este important să nu intervi în viaţa altor persoane dacă ele nu îţi cer ajutorul, ci mai mult să te axezi pe tine şi pe problemele tale. Nu exagera în discursul pe care îl comunici, nu îi judeca pe alţii şi nu trage concluzii pripite, s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva ta. În familie, va fi o seară bună dacă reuşeşti să îi stângi pe toţi cei dragi în jurul mesei pentru a lua cina împreună.

Taur – Dacă ai ceva pe suflet faţă de partenerul de viaţă este mai bine să nu ţii în tine şi să-i mărturiseşti printr-o discuţie cât mai deschisă. Chiar dacă la început va provoca o reacţie tensionantă sau chiar o emoţie puternică, finalul va fi unul foarte constructiv şi favorabil relaţiei voastre. Mai mult ca sigur după câteva zile lucrurile vor reveni la normal şi vei fi înţeles cu adevărat.

Gemeni – Dacă lucrezi la un proiect alături de partenerul de viaţă – o amenajare, o călătorie sau ceva ce vizează profesia – este bine să comunicaţi cât mai mult, să vă împărţiţi atribuţiile la doi şi să contribuiţi în mod echitabil în funcţie de talentele si aptitudinile fiecăruia în parte. Acest aspect vă va uni mai mult, iar rezultatele vă vor aduce satisfacţii de lungă durată. Apelează la creativitate şi ascultă şi părerea celui de lângă tine.

Rac – Poţi avea parte de unele schimbări radicale în domeniul profesional, ca atare fă-ţi ordine în gânduri şi prioritizează-ţi dorinţele. Acţionează cu înţelepciune, cu determinare şi profesionalism. Chiar dacă eşti scos din zona de confort, noutatea te va provoca să îţi depăşeşti limitele, îţi va da o nouă energie şi îţi va aduce noi satisacţii ce te vor conduce către o nouă treaptă a ascensiunii.

Leu – O emoţie nouă se ascunde în spatele comportamentului pe care îl afişezi, de aceea este bine să o identifici pentru a nu progresa într-o direcţie greşită. Ai răbdare pentru a-ţi înţelege sentimentele şi ceea ce este în interiorul tău. Totodată, pentru a te regăsi, raţionează mai mult ceea ce simţi, după care eliberează-te de ceea ce este negativ. O reuşită profesională te aşteaptă curând, deci fii pregătit să acţionezi în timp util.

Fecioară – Subtilitatea, optimismul şi diplomaţia sunt foarte importante în următoarea perioadă pentru a depăşi cu brio unele situaţii ce vin către tine. Trebuie să ai răbdare pentru ca unele dorinţe să se materializeze, nicio intenţie nu poate creşte instant, fără să treacă printr-un proces al maturării. Nu sări etape, procesul prin care vei ajunge la reuşită este acela care te va învăţa cel mai mult despre viaţă.

Balanţă – Sunt momente în viaţă în care nu te poţi descurca singur, în care nu trebuie să îţi asumi numai tu responsabilităţi şi în care nu este bine să ţii în interior ceea ce te apasă. Ca atare, acceptă ajutorul ce ţi se oferă, lasă-i pe cei dragi să te susţină, să te călăuzească şi fii sincer atât cu tine cât şi cu ei. Ceea ce dai, aia primeşti, deci consolidează-ţi relaţiile mai mult decât până acum, mai ales pe cele de valoare.

Scorpion – Axa financiară este puternic influenţată în următoarea perioadă, când ai putea avea parte de unele pierderi, de plasamente nepotrivite, de tentaţii sau cheltuieli nesăbuite. Cel mai indicat ar fi să te gândeşti de două ori înainte de a deschide portofelul, să nu îţi asumi riscuri majore şi să revizui toate proiectele prin care intră sau ies bani. În acelaşi timp, creditele, împrumuturile, negocierile sau moştenirile pot fi puse sub semnul discuţiei.

Săgetător – Dacă partenerul de viaţă îţi reproşează ceva nu pune la suflet, nu dramatiza şi nu întoarce totul împotriva sa. Este mai indicat să asculţi ceea ce ţi se spune cu răbdare, cu dorinţa de a corecta ceea ce greşeşti şi cu multă iubire. Rezultatul va fi unul benefic atât pentru tine cât şi pentru bunul mers al relaţiei. Întotdeauna este loc de mai bine, iar din greşeli vei putea învăţa din ce în ce mai mult.

Capricorn – Este posibil să ai parte de noi idealuri în ceea ce priveşte o mutare, o casă sau o construcţie, dar fii atent pentru a-ţi menţine dorinţele cât mai realiste. Rişti să fii dezamăgit! Relaţia cu unul dintre membrii familiei poate deveni incertă, astfel încât nici tu nu mai ştii ce să crezi sau cum să pui problema. Este mai bine ca deocamdată să nu faci nimic, totul va fi mai limpede în zilele ce urmează!

Vărsător – Fii corect în tot ceea ce faci, implică-te profund în îndatoririle zilnice, nu îţi impune punctul de vedere şi respectă-ţi promisiunile. Cuvintele pe care le rosteşti prind viaţă mult mai uşor, aşadar fii cu băgare de seamă la ceea ce spui şi afirmi, ai putea atrage repede unele situaţii de viaţă. Eşti vulnerabil energetic, de aceea este bine să te protejezi şi să te înconjori de oameni pozitivi, buni şi armonioşi.

Peşti – Ai tendiţa de a fi receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, de a simţi emoţiile şi gândurile apropiaţilor, ceea ce te bulversează destul de mult. Chiar dacă nu îţi convine sau aduce şi durere, adevărul poate ieşi la lumină în multe situaţii. Nu intra în conflict, ci trage concluziile cele mai valoroase pentru viitorul tău. Pune în practică ceea ce era până acum doar la nivel ipotetic şi nu te uita înapoi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul de cult: „Vii nespălată în biserică”
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte. Este în comă într-o clinică din Germania
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte....
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic