HOROSCOP 6 FEBRUARIE. Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă la documente!

Publicat: 05/02/2018 | 21:37
HOROSCOP 6 FEBRUARIE. Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă la documente!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii cu băgare de seamă la documentele pe care le manevrezi astăzi cât şi la ce semnezi sau contractezi – există riscul de a face nişte erori sau de a nu sesiza bine toate detaliile! Citeşte cu atenţie totul! Totodată, fii foarte realist sau pragmatic şi nu lua în seamă unele vorbe care circulă la locul de muncă– poţi fi indus în eroare sau adevărul să ţi se prezinte într-o cu totul altă formă decât este de fapt!

Taur – O discuţie pe care o porţi cu persoana iubită te poate face să tragi nişte concluzii pripite sau îţi dă speranţe ce nu sunt bazate pe un fapt concret, real. Este indicat să nu te aventurezi şi să nu îţi faci planuri pe seama lor, rişti să ai o dezamăgire. Totodată, există riscul de a apărea o ispită care în final îţi va aduce multe probleme! Fii cu picioarele pe pământ şi nu te arunca cu capul înainte!

Gemeni – Un proiect de la locul de muncă se împotmoleşte sau nu ştii cum să faci faţă unor provocări! Este indicat să nu iei nicio decizie majoră şi să nu forţezi lucrurile mai mult decât este cazul. Este o zi a ambiguităţilor, în care trebuie să fii foarte detaşat şi să nu iei nimic din ceea ce se întâmplă la modul personal. Lucrurile se vor aşeza fără implicarea ta în următoarele zile!

Rac – Ceea ce spui astăzi poate fi greşit înţeles de către cei din jur, aşa că nu te lansa în discuţii serioase şi nici nu încerca să dai sfaturi care nu te privesc! Este important să te axezi pe tine şi pe interesele tale, pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă! Dacă ai de-a face cu documente sau înscrisuri legale, verifică de două ori acurateţea lor, deoarece este posibil ca pe undeva să se fi strecurat o greşeală!

Leu – Nu este o zi favorabilă discuţiilor legate de bani, negocierilor, vânzărilor sau cumpărărilor de bunuri deoarece există riscul de a fi înşelat sau de a pierde o sumă importantă! Amână aceste decizii pentru zilele viitoare sau fii foarte realist în ceea ce le priveşte. Nu ar fi rău să te consulţi şi cu un specialist în domeniul în care vrei să acţionezi pentru a cere o a doua părere! 

Fecioară – Este posibil ca astăzi să ai parte de unele rezolvări ale problemelor cu care te confrunţi, iar asta să se întâmple în cel mai neaşteptat mod. Persoane favorabile ies în calea ta, oferindu-ţi soluţii practice şi benefice, oportunităţi vin către tine, iar informaţiile cele mai utile ajung la urechile tale fără să le cauţi! Profită de aceste aspecte astrale şi urmăreşte semnele ce te ghidează!

Balanţă – Dacă te gândeşti la lucruri neplăcute şi îţi faci tot felul de griji, este foarte probabil să atragi în jurul tău numai probleme! Fii optimist şi încrezător! Este momentul să îţi asculţi vocea interioară şi să îi dai crezare! Atâta timp cât nu te simţi bine înseamnă că nu eşti pe drumul cel bun! Totodată, nu te purta iraţional cu cei ce greşesc, ci acordă-le şansa de a înţelege sau de a repara ceea ce au stricat! Lasă-ţi compasiunea să se manifeste!

Scorpion – Poţi simţi astăzi că inima şi mintea îţi sunt aliniate pentru un singur scop sau ideal, aspect care îţi este favorabil pentru a face lumină în jurul tău! Încearcă să menţii acest echilibru şi pe viitorul apropiat! În iubire,  chiar dacă este dureros sau dur, este mai bine şi chiar trebuie să priveşti adevărul în faţă. Nu amâna pe altădată o discuţie hotărâtoare cu partenerul de viaţă! 

Săgetător – Cineva pe care te bazai într-un proiect te lasă în ultimul moment, ceea ce înseamnă că trebuie să fii pe fază şi să apelezi la spontaneitate! Nu îţi este uşor să te exprimi sau să te faci înţeles, iar asta îţi creează dificultăţi în relaţia cu cei din jur! Chiar dacă defectele unor persoane ţi se par evidente, nu te axa pe ele, ci caută soluţii pentru a-i ajuta! Mai bine petrece o zi singur pentru a te detaşa şi pentru a lua cele mai bune decizii!

Capricorn – Beneficiezi astăzi de capacitatea de a vedea dincolo de ceea ce ţi se spune sau ţi se arată, de aceea este indicat să mergi până la esenţa lucrurilor în căutarea adevărului! În timp ce cei din jurul tău se simt confuzi şi neatenţi, este posibil ca tu să dai dovadă de mult simţ practic, având răspuns la orice problemă cu care te confrunţi! Cineva se bazează pe tine, aşa că nu îl dezamăgi!

Vărsător – Pot apărea astăzi unele tensiuni sau conflicte între membrii familiei, iar ţie îţi revine misiunea să mediezi cu diplomaţie întreaga situaţie! Rezistă unei zile foarte tensionante, în care din toate părţile ţi se pun obstacole! Totodată, cineva s-ar putea supăra pe tine fără motive reale! Nu te precipita în rău şi nu trage concluzii, lucrurile se pot schimba repede în favoarea ta!

Peşti – Nu repeta aceleaşi greşeli ca în trecut şi observă cu atenţie ceea ce ţi se întâmplă: o lecţie importantă de viaţă a rămas neînvăţată! Este momentul să faci un mare salt în carieră, dar pentru asta mai ai de urmat mici paşi! Nu te delăsa la final, ci fii cu băgare de seamă la detalii! Pregăteşte-te emoţional pentru o zi surprinzătoare şi tumultoasă: te pot uimi atât acţiunile celor din jurul tău, precum şi ale tale!

Citește și...