HOROSCOP 6 IUNIE. Leii nu trebuie să divulge…

Publicat: 06/06/2017 | 00:00
HOROSCOP 6 IUNIE. Leii nu trebuie să divulge…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu te implica cu forţa în viaţa celor care nu îţi cer asta, s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva ta şi să ţi se reproşeze dorinţa ta de a face bine. Unele situaţii de ordin profesional te pun pe gânduri, dar tot răul va fi spre bine, aşa că nu te nelinişti! Dacă apare o situaţie neclară este mai bine să o ocoleşti şi să nu îţi baţi capul cu ea, mai ales că îţi va mânca foarte multă energie!

Taur – Poţi avea provocări atât la nivel profesional cât şi financiar, ca atare pregăteşte-te să faci faţă cu brio la tot ceea ce vine către tine! Fii decis, determinat şi foarte stăpân pe tine atunci când iei decizii sau atunci când trebuie să implementezi un proiect la care lucrezi! Întoarce-te în trecut pentru a repara ceea ce nu ai făcut bine la un moment dat!

Gemeni – Lipsa de bunăvoinţă a celor din jur te poate deranja şi te poate face să reacţionezi într-un fel care nu îţi face cinste! Ca atare, încearcă să nu pui la suflet ceea ce se întâmplă şi să îţi păstrezi calmul. Raportul cu persoanele care au autoritate asupra ta trebuie să fie bine gestionat, mai ales că te poţi remarca mai uşor prin ceea ce manifeşti!

Rac – Raportul dintre lumea interioară şi cea exterioară este foarte important pentru echilibrul şi bunăstarea ta actuală. Evită compromisurile de orice fel şi nu face sacrificii dacă nu simţi asta cu adevărat! Rezolvă încurcăturile în care ai intrat şi nu lăsa nimic neclarificat! Dacă cineva te-a supărat este indicat să spui ceea ce gândeşti şi simţi!

Leu – Nu trata inegal persoanele din jur, mai ales pe cele care au aşteptări de la tine! Nu divulga secretele pe care le ai şi alege-ţi bine interlocutorii, s-ar putea ca ceva din ceea ce nu vrei să se afle să iasă la suprafaţă şi să ai de suferit! Apar oportunităţi pentru tine în zona profesională, dar cântăreşte-le cu atenţie şi nu grăbi să iei decizii pe loc! 

Fecioară – Formulează clar dilemele pe care le ai şi vei găsi răspunsul în interiorul tău. Nu îţi irosi energia pe nimicuri şi caută să te pui în valoare foarte mult! Poţi întâlni oameni foarte puternici, care te vor ghida în direcţia cea mai favorabilă ţie. Noul vine în viaţa ta pentru a distruge vechile tipare ce nu îţi mai sunt benefice pe viitor!

Balanţă – Alătură-te celor cu care ai o direcţie comună şi avansează încet şi sigur către ceea ce îţi doreşti! Nu te pripi în luarea deciziilor, fii ferm, profund şi analizează totul pas cu pas. Evită consumul energetic în zadar şi nu te risipi în mai multe direcţii. Chiar dacă munceşti mai mult decât în mod obişnuit, gândeşte-te la reuşita către care eşti predispus!

Scorpion – Abordarea unor probleme delicate se poate face printr-o preocupare nouă sau printr-un talent la care tu excelezi. Ţine cont de puterea cuvintelor şi alege-le pe cele mai profunde pentru a te face înţeles! Deciziile luate cu simţ de răspundere pot avea repercursiuni valoroase pe termen lung, aşa că fă-o cu maturitate!

Săgetător – Este posibil să te confrunţi cu unele bârfe sau informaţii false, pe care trebuie să le ignori şi să nu le pui la suflet. Altfel, poţi ajunge la un dezechilibru interior care ţi-ar dăuna! Fă dovada înţelepciunii pe care ai căpătat-o şi acţionează cu maturitate şi practicitate! Totodată, fii corect şi sincer faţă de cei din jurul tău!

Capricorn – Transformă dificultăţile în ceva pozitiv, în provocări şi în situaţii care te ajută să progresezi şi să te maturizezi! Concentrează-te asupra reuşitei şi a soluţiilor, nu a blocajelor! Fii determinat, clar, concis în abordarea pe care o alegi! Totodată, este o perioadă de autoanaliză pe care dacă o sfrutezi cum trebuie vei avea multe de câştigat!

Vărsător – Există o oarecare instabilitate în planurile pe care ţi le-ai făcut, ca atare fii pe fază şi în faţa situaţiilor imprevizibile. Gestionează-ţi bine timpul şi nu te baza pe spusele sau promisiunile celor din jur, mai ales că te pot încurca! Încearcă să te bazezi pe forţele proprii sau pe cei care ştii că nu te pot dezamăgi!

Peşti  – Nu neglija niciun detaliu, chiar dacă ţi se pare nesemnificativ, tocmai acel amănunt s-ar putea să îţi dea planurile peste cap! Elimină resentimentele din sufletul tău şi nu ţine supărarea pe cineva care consideri că ţi-a greşit! Organizează-te mai bine şi mergi direct până la esenţa lucrurilor cu care te confrunţi!

Citește și...