HOROSCOP 6 MARTIE! Scorpionii ar trebui să se relaxeze mai mult

Publicat: 06/03/2017 | 00:14
HOROSCOP 6 MARTIE! Scorpionii ar trebui să se relaxeze mai mult

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Banii pot reprezenta o problemă în următoarele 40 zile, ca atare fii mai cumpătat cu cheltuielile şi ţine mai mult de ceea ce ai agonisit. Dacă simţi că eşti prost plătit faţă de munca pe care o prestezi, nu ar strica o discuţie cu superiorii şi poate o renegociere a salariului. Totodată, achită-ţi datoriile şi restanţele pe care le ai, este un moment bun în care să te resetezi şi să ai parte de un început pe curat.

Taur – Viaţa interioară este importantă în această perioadă, mai ales că conexiunea cu spiritualitatea este mult mai puternică. Detaşează-te de problemele din trecut, de ceea ce ţii ascuns în sufletul tău şi fă o curăţenie atât sufletească cât şi energetică. Astfel, vei putea spune că un nou capitol de viaţă începe, iar că tu te simţi mult mai liber şi mai determinat să mergi mai departe.

Gemeni – Până în data de 15 aprilie iubirea joacă un rol foarte important în viaţa ta – dacă eşti într-o relaţie nepotrivită şi s-au acumulat mai multe frustrări între voi, acum este timpul să te eliberezi, să le corectezi sau chiar să te desparţi. În acelaşi timp, o ispită, o provocare sau chiar o veche iubire poate intra în viaţa ta. Este indicat să nu te arunci cu capul înainte în nicio direcţie şi să nu iei decizii radicle până nu eşti sigur de ceea ce simţi.

Rac – Activităţile domestice de care nu prea te-ai ocupat în ultimul timp îşi spun cuvântul, iar tu eşti chemat să le revizui sau să le rezolvi. Focusează-te mai mult pe casă, pe familie şi pe noţiunea de cămin, ai putea ajunge la o revelaţie sau ai putea avea parte de emoţii foarte valoroase ce vin prin cei dragi. Dacă cu unele persoane nu te mai înţelegeai, este un moment bun pentru a spune ceea ce aveţi pe suflet şi pentru a vă împăca.

Leu – Unele proiecte de la locul de muncă, pe care le-ai abandonat sau care nu le-ai finalizat, pot reveni în atenţia ta, mai ales pentru a fi corectate, rezolvate şi încheiate. Nu este indicat să începi ceva nou, nici să te gândeşti încă la viitor, ci mai mult să te axezi pe trecut şi pe închiderea unor uşi care încă te ţineau prizonier. Odată lucrurile puse la punct, vei putea răsufla uşurat şi vei putea face şi un mare pas înainte.

Fecioară – Intrarea Lunii în zodia Racului favorizează pentru tine întâlnirea cu mai multe grupuri de oameni, cu prietenii, participarea la evenimente sociale sau petreceri. În acelaşi timp, este o perioadă bună în care să te gândeşti la o călătorie departe de casă. Alege cea mai potrivită companie pentru tine, cea mai interesantă locaţie şi nu mai sta pe gânduri, porneşte la drum!

Balanţă – Nu este o perioadă bună în care să împrumuţi bani, să soliciţi credite, să faci investiţii sau să semnezi contracte ce speri să îţi aducă bani, ca atare amână aceste planuri până după data de 6 mai. În acest timp în care nu eşti îndemnat să rişti, revizuieşte planurile mai vechi, continuă ceea ce ai început mai demult şi gestionează-ţi mai bine balanţa dintre venituri şi cheltuieli.

Scorpion – Până în data de 4 aprilie este indicat să îţi revizui starea de bine, sănătatea, tratamentele pe care trebuie să le iei, să îţi refaci analizele şi să renunţi la ceea ce nu îţi mai face bine. Este posibil să întâlneşti persoana potrivită care să te ajute, dieta ideală sau cel mai bun incredient care să facă minuni pentru orice afecţiune cu care te-ai putea confrunta. Totodată, relaxează-te mai mult, nu te forţa şi nu face excese.

Săgetător – În următoarele 40 de zile este important să revezi planurile de la locul de muncă, traiectoria pe care îţi doreşti să mergi, relaţia cu angajaţii sau cu colegii, îndatoririle pe care le ai. A venit timpul să pui în ordine totul, să corectezi ceea ce nu merge şi să îţi faci o introspecţie serioasă. Eşti fericit cu jobul pe care îl ai? Daca da, caută să progresezi mai mult, iar în caz contrar, poate a venit timpul unei reorientări.

Capricorn – Este posibil ca în următoarea perioadă să îţi dai seama de unele greşeli pe care le-ai făcut faţă de persoana iubită, dar atâta timp cât le recunoşti şi eşti dornic să le corectezi, ai şansa de a face un pas înainte. Dacă încă te gândeşti la cineva din trecutul tău, acum poate apărea o situaţie prin care să vă reîntâlniţi şi prin care să îi mărturiseşti ceea ce simţi. Gândeşte-te dacă este o alternativă bună.

Vărsător – Este un moment bun în care să îţi testezi informaţiile şi cunoaşterea acumulată până în prezent printr-un test, o conversaţie sau prin participarea la un curs. Dacă observi că există unele lacune, este indicat să te perfecţionezi. Totodată, este posibil să îţi schimbi punctul de vedere sau unele concepţii de viaţă după care te ghidai prin prisma unei situaţii noi căreia trebuie să îi faci faţă.

Peşti – Ai multe drumuri de făcut, în special cele pe care le-ai tot amânat sau evitat până în momentul de faţă. Respectă-ţi promisiunile şi cuvântul pe care l-ai dat, rişti să fii perceput de cei din jur ca neserios şi să ţi se reproşeze. Fii cu băgare de seamă şi la ceea ce semnezi, există riscul unor erori sau ca angajamentele noi pe care le iei să fie istovitoare sau să nu reuşeşti să le respecţi.

Citește și...