HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Gemenii sunt încercaţi de emoţii contradictorii

Publicat: 05/09/2017 | 23:59
HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Gemenii sunt încercaţi de emoţii contradictorii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă eşti mai organizat şi mai determinat în rezolvarea planurilor pe care ţi le-ai făcut, urmează să ai parte de o reuşită foarte frumoasă. În planul sentimental, partenerul de viaţă este alături de tine şi te susţine afectiv, ceea ce îţi aduce mult confort interior. Menţine această armonie care s-a creat între voi, aţi putea trece relaţia la un nivel mult mai profund în această perioadă. Totodată, secretele pe care vi le împărtăşiţi vă ajută să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt.

Taur – Viaţa socială este bine aspectată acum, ca atare încearcă să ieşi la evenimente, la întâlniri cu prietenii, la un film sau la o piesă de teatru. Comunicarea cu cei din anturaj te va ajuta să iei unele decizii importante, să afli noi informaţii care te privesc personal sau să îţi descarci sufletul de unele poveri. Dacă ai de lămurit ceva important faţă de copiii tăi, acum este un moment favorabil pentru a iniţia un dialog.

Gemeni – Chiar dacă nu eşti în cea mai bună formă posibilă, iar starea interioară îţi creează emoţii contradictorii, este indicat să nu te laşi afectat şi să te concentrezi mai mult pe responsabilităţile şi sarcinile pe care le ai de definitivat. Dacă te simţi într-un impas, apelează la creativitate, care astăzi este la cote maxime sau inspiră-te din judecata simplă şi inocentă a unui copil. Totodată, discuţia cu un prieten te poate elibera de o prejudecată.

Rac – Este o zi benefică pentru a investi în cunoaştere sau cultură, ca atare vizionează o piesă de teatru, ieşi la un concert, participă la un eveniment monden, petrece-ţi timpul cu o carte bună în mână sau în compania unor oameni inteligenţi, de la care ai ce prelua. Nu amâna un moment important sau o oportunitate, este posibil să nu mai ai parte atât de curând de un altul sau de şansa ce ţi se oferă.

Leu – Nu se recomandă să rişti în proiecte şi angajamente, ci să amâni semnarea unor documente sau contracte. Este posibil să scapi din vedere unele amănunte, aşa că apelează la un specialist care se pricepe şi care te poate îndruma. În zona personală, ai putea descoperi unele secrete care îţi pot da peste cap concepţia pe care o aveai despre unele persoane. Investeşte mai mult în tine şi descoperă-ţi veleităţile.

Fecioară – Poţi vedea multe lucruri din viaţa ta cu mai multă claritate, aspect care te va ajuta să fii mai obiectiv şi mai realist. Pe această cale, poţi lua şi decizii care altfel nu ai fi ştiut cum să le gestionezi corect. Fii radical şi categoric, fără a mai amâna sau fără să stai pe gânduri. Se pot rezolva unele situaţii ce ţin de sentimentul de apartanenţă, de cămin sau de proprietate, aşa că axează-te pe sentimentul care îţi spune unde te simţi bine, unde este acasă.

Balanţă – Poţi conştientiza mai mult în acest moment felul în care te raportezi la bani – cum cheltuieşti, ce valoare le-o atribui, cât şi în ce fel câştigi, astfel încăt să extragi o părere ce te va ajuta să faci unele schimbări pe perioadă lungă de timp. Nu îţi asuma responsabilităţi pe care nu le poţi susţine şi care te îngreunează. Este important să păstrezi asocierile profitabile, de calitate, de pe urma cărora ai unele beneficii majore.

Scorpion – Îţi poţi da seama unde este locul tău în viaţa altora, chiar dacă vei avea parte şi de unele dezamăgiri. Totuşi, este mai bine să fii realist, cu picioarele pe pământ şi să afli adevărul sau cum este realitatea de fapt. Deci, fără false speranţe, fără minciuni şi fără idealuri care nu se vor putea împlini niciodată. Dedică-te şi vieţii profesionale, vei avea parte de unele avantaje şi oportunităţi în perioada ce urmează.

Săgetător – Este o zi bună pentru a iniţia discuţii ce ţin de familie, pentru a lua decizii şi pentru a face unele înţelegeri. Ca atare, dacă ştii că ai unele situaţii de rezolvat, convoacă o reuniune şi pune punctul pe i. În planul serviciului, definitivează responsabilităţile pe care le-ai avut de-a lungul ultimelor zile, mai ales pentru a-ţi asigura un sfârşit de săptămână plăcut, fără gânduri, stres şi bătăi de cap.

Capricorn – Dacă suspectezi o persoană că încearcă să profite de bunătatea ta sau să te înşele în orice privinţă este indicat să iei măsuri din prima şi să nu aştepţi să se întâmple. Poţi să iniţiezi o discuţie prin care să îţi spui părerea sau să te îndepărtezi pur şi sumplu, tăind orice fel ce legătură. O propunere pare să fi fost tentantă la timpul ei, dar dacă acum a devenit neplauzibilă sau neverosimilă, nu eşti obligat să o accepţi.

Vărsător – Cineva doreşte să îţi transmită un mesaj cu orice preţ, dar tu nu eşti în dispoziţia de a discuta sau de a-l recepţiona. Nu fugi, până la urmă va ajunge la tine într-o formă sau alta şi va produce o reacţie emoţională puternică. Ai de învăţat ceva de pe urma acestei situaţii, aşa că deschide-te către o nouă experienţă. În planul familiei, o rudă apropiată îţi va cere o favoare sau ajutorul.

Peşti – Nu este cea mai bună zi pentru a discuta despre bani, pentru a negocia, pentru a cere un credit sau pentru a investi, aşadar amână aceste decizii pentru o altă dată. În acelaşi timp, abţine-te de la cheltuieli şi chiar dacă o ofertă ţi se pare bună, poate este mai bine să verifici şi alte oferte de pe piaţă. Spre seară, implică-te într-o activitate de grup, ai ocazia de a socializa cu mai mulţi oameni interesanţi.

Citește și...