HOROSCOP 7 DECEMBRIE. Pentru scorpioni, banii, afacerile, creditele şi datoriile sunt…

Publicat: 06/12/2017 | 23:08

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Investeşte tot ceea ce ai mai bun în tine şi în dezvoltarea ta deoarece astăzi ţi se oferă ocazia de a cunoaşte mai multe şi de a progresa. Nu amâna pe mâine ceea ce poţi face acum, poate în viitor nu te vei mai lovi de aceleaşi ocazii şi oportunităţi. O rudă apropiată are nevoie de sprijinul tău moral, emoţional şi chiar material, aşa că fă tot posibilul pentru a te implica şi pentru a întinde o mână de ajutor!

Taur – Este posibil să primeşti oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenţie deoarece se prea poate să se fi strecurat unele greşeli. Pune toate întrebările necesare pentru a te lămuri, pentru a aduna cât mai multe informaţii sau pentru a beneficia de o viziune mai largă asupra a ceea ce ţi se zice. Fii foarte ancorat în realitate şi nu te arunca cu capul înainte la prima propunere.

Gemeni – Bucură-te de prezenţa celor dragi în viaţa ta şi arată-le cât de mult îi iubeşti. Este o perioadă benefică relaţiilor de familie, petrecerii timpului împreună şi discuţiilor de suflet. Deschide-ţi inima pentru a arăta iubire şi pentru a primi afectivitate, te vei umple de multă bucurie, linişte interioară şi echilibru. Pune accent pe valoarea adevărată şi nu pe partea financiară.

Rac – Situaţia de la locul de muncă poate fi destul de tensionată astăzi – multe sarcini de dus la bun sfârşit, încurcături, acte rătăcite, stres şi conflicte între colegi. Poţi depăşi acest moment dacă nu te laşi dus de val şi dacă nu acţionezi din impuls. Concentrează-te pe soluţii, nu pe probleme şi nu amâna pe mâine ceea ce poţi rezolva acum. Atenţie la disputele cu persoana iubită, s-ar putea ca situaţia să scape de sub control şi să te afecteze mai mult ca de obicei.

Leu – Iubirea şi relaţia de cuplu joacă un rol important în viaţa ta astăzi. Anumite decizii trebuiesc luate, dar încă nu te pripi! Cel mai indicat ar fi să renunţi la ceea ce spun alţii că ar fi bine să faci, la idei preconcepute sau la falsele aşteptări şi să cauţi adânc în sufletul tău, deoarece răspunsul potrivit va veni doar de la tine! Spre seară, fii cu băgare de seamă la portofel, ai putea să cheltui mai mult decât ţi-ai propus pe ceva care nu este de calitate sau de care nu ai cu adevărat nevoie!

Fecioară – Ziua în curs este favorabilă achiziţiilor unor obiecte folositoare căminului tău – decoraţiuni care să îţi înfrumuseţeze spaţiul, un mobilier care să dea o notă şic sau aparatură electronică care să îţi uşureze munca depusă. Cineva drag este alături de tine pentru a te susţine, pentru a te sfătui sau pentru a-ţi face un cadou! Datorită unor situaţii imprevizibile, un eveniment la care trebuia să participi s-ar putea să se anuleze. Foloseşte această situaţie în favoarea ta şi ocupă-te mai mult de tine şi de cei dragi.

Balanţă – Păstrează-te concentrat şi obiectiv faţă de ceea ce se întâmplă, prin prisma emoţiilor există posibilitatea de a nu vedea realitatea aşa cum este ea de fapt. Preocupă-te în mod deosebit de carieră, de imagine şi de statutul pe care îl ai. Este un moment favorabil în care să te afirmi, în care seriozitatea de care ai dat dovadă şi munca de până acum să îţi fie răsplătite şi în care să demarezi noi proiecte, favorabile din toate punctele de vedere.

Scorpion – Banii, afacerile, creditele şi datoriile sunt lucrurile cărora ar trebui sa le oferi cea mai mare importanţă astăzi. Este posibil ca relaţia cu un prieten sa aibă de suferit din această cauză, aşa că fii cu băgare de seamă la felul în care pui problema. Chiar dacă unele gânduri nu îţi dau pace, iar emoţiile o iau razna foarte uşor, nu te pripi să tragi concluzii.  Debarasează-te de lucrurile inutile şi fă cât mai mult loc în jurul tău şi în viaţa ta. Numai aşa vor putea ajunge la tine alte persoane sau obiecte!

Săgetător – Accentul cade astăzi pe relaţiile importante din viaţa ta şi pe cei pe care îi iubeşti cu adevărat! Spune vorbe frumoase, deschide-ţi inima, mărsturiseşte-ţi sentimentele şi lasă persoana de lângă tine să simtă ceea ce este înăuntrul tău! Invitaţia este aceea de a petrece o zi magică în cuplu şi de a te bucura de ceea ce îţi poate oferi această energie! Cineva îţi poate face o surpriză sau poţi primi o veste importantă, care te va bucura mult sau care îţi va rezolva o problemă cu care te confruntai.

Capricorn – Ziua în curs marchează un nou început de drum la finalul căruia să te simţi pus în valoare şi apreciat. Este indicat să te gândeşti la imaginea ta, să nu îţi fie frică să te afirmi şi să gândeşti pozitiv. Gândurile lansate azi sunt încărcate cu multă energie şi pot prinde repede viaţă! Totodată, energia pe care o degajă astrele te ajută să fii mai creativ, să vezi lumea mai colorat şi să te bucuri de lucrurile care îţi fac plăcere. Nu ezita să te deschizi către cei pe care ii iubeşti, vei primi înapoi multă linişte sufletească!

Vărsător – Este o zi favorabilă plimbărilor şi drumurilor de tot felul, dar una în care trebuie să fii cu băgare de seamă la felul în care îţi cheltui banii. Nu te grăbi şi gândeşte-te de două ori înainte de a te entuziasma, s-ar putea să îţi pară rău zilele viitoare. Totodată, există riscul ca cineva dintre cunoscuţi să îţi dea bătăi de cap şi să reacţioneze cu vehemenţă la modul în care pui problema. Este bine să priveşti situaţia cu îngăduinţă, să nu intri în conflict şi să îţi menţii calmul. 

Peşti – Dacă ai senzaţia că te afli într-un carusel din care nu mai poţi coborî, încearcă să găseşti o variantă în care să echilibrezi planul familial cu cel profesional. Există posibilitatea ca multe emoţii să te copleşească astăzi, dar nu încerca să iei nimic în dramatic ci mai mult să îţi păstrezi logica şi spiritul analitic de care  dai dovadă mereu. Reevaluarea propriului sistem de valori şi a principiilor de viaţă ar trebui să fie principala ta preocupare.

Citește și...