HOROSCOP 7 FEBRUARIE. Vărsător – Ai senzaţia că toată lumea are ceva cu tine

Publicat: 06/02/2018 | 23:07

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă ai avut senzaţia că nu eşti tratat aşa cum trebuie, că cineva îţi interpretează greşit gesturile, azi ai ocazia de a face lumină în această situaţie. Stai cu ochii şi urechile îndreptate la persoana dragă care apare azi în calea ta, pentru că ea se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Totodată, fă un efort să ţii sub control cheltuielile zilei, pentru că te afli pe un teren cam sensibil, în care orice abatere inutilă se poate solda cu datorii.

Taur – Atenţie, ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de tine şi care intervin pe neaşteptate! Chiar dacă ai tot dreptul să ţii o predică azi şi asta pentru că ai sfaturi bune de dat, este bine să ţii cont de starea emoţională a celui căruia i te adresezi! Nu trata nimic la extreme: bucură-te cu moderaţie, iar problemele tratează-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc este cea mai recomandată!

Gemeni – Este o zi duală, de parcă treci de la o extremă la alta de câteva ori. Ceea ce începe rău, tinde ulterior spre bine, dar nu ţine mult şi aluneci înapoi. Nu privi discuţiile cu apropiaţii ca pe un atac personal, ci ca pe o provocare ce are ca scop găsirea unei soluţii care să mulţumească pe toată lumea. În iubire, dispoziţia ta romantică va fi resimtită astăzi din plin, dorind o conexiune completă cu partenerul tău, în care emoţiile să se împletească armonios.

Rac – Fii precaut cu banii, dorind să acorzi susţinere membrilor familiei, poţi fi azi destul de generos, rezistând cu greu solicitărilor acestora. Deşi ai agenda încărcată de treabă, nu vei putea să te conformezi programului stabilit, deci mai bine lasă-te condus de ceea ce simţi că este prioritar. Vei găsi dificil să te concentrezi pe respectarea rutinei cotidiene şi ar fi de preferat să încetineşti ritmul, acordând timp suficient pentru tine.

Leu – Conflictele dintre generaţii pot porni de la orice, aşa că fii imparţial şi ajută-i pe implicaţi să ajungă la un compromis! Adevărul este la mijloc. Vorbele tale vor fi încărcate de o notă uşor emoţională, dar poţi folosi în avantajul tău acest lucru, impresionându-i pe cei care doreşti să te suţină. Tot ce ţine de zona artistică poate constitui pentru tine o sursă de venit cu condiţia să-ţi menţii o limită realistă şi să nu visezi cu ochii deschişi.

Fecioară – Azi te poţi trezi cu musafiri a căror prezenţă nu-ţi face plăcere, ori cu un alt eveniment neplăcut, care te obligă să renunţi la lucrurile planificate! Chiar dacă este tensiune mare în preajma ta şi părerile vehiculate par să se bată în cap, vei afla într-o zi că era necesară această luptă de concepte. Niciodată nu trebuie să renunţi să speri şi să visezi, chiar dacă pare imposibil de atins, pentru că vin momente când ţi se oferă exact ce doreai!

Balanţă – N-are rost să-ţi strici ziua din cauza nervilor altora, aşa că stai departe de astfel de oameni. Când simţi energia lor negativă, încearcă să-i eviţi! Mai bine pui singur umărul la rezolvarea problemei tale, decât să speri să apară o zână bună să te scoată din impas, azi nimic nu se va rezolva magic. Dar, pe fundalul unui mediu agitat, astăzi găsesti satisfacţie, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât mai ales în cea cu copiii. Fii sentimental!

Scorpion – Începi ziua cu o încurcătură la locul de muncă. Îţi dai seama că eşti într-un punct mort şi nu găseşti nicio metodă de a ieşi din aceasta situaţie. Nu te crampona de fleacurile absolut normale în drumul oricărui om către succes, pentru că, după ce vei trece peste, vei spune că totul a fost uşor. Chiar dacă se poate să nimereşti într-un mediu cam agresiv, în care lumea este nervoasă, agitată şi tensionată, nu lăsa să te molipsească şi pe tine.

Săgetător –  Dacă stai şi te chinui cu fiecare mărunţiş ce se iveşte astăzi, pierzi timp preţios, energie folositoare şi poate chiar şi oportunităţi excelente! Ai grijă la atitudinea de lider sau de superior pe care o poţi exercita asupra unei persoane care nu are nevoie de asta, ci de înţelegere sau de ajutor. Banii nu sunt pe un teren prea bun ca să-ţi faci planuri costisitoare, aşa că drămuieşte cu prudenţă fiecare leuţ, ca să nu dezechilibrezi balanţa.

Capricorn – Chiar dacă eşti ocupat cu destule activităţi la locul de muncă, fii trup şi suflet alături de familie. Dacă ai putea lucra azi de acasă, ar fi ideal. Învaţă de la un prieten şi fii onorat că-ţi împărtăşeşte ceea ce ştie. Ţine minte poveţele sale, informaţiile pe care ţi le oferă îţi vor fi de folos! Este minunat să descoperi oameni cu aceleaşi idealuri, care merg în aceeaşi direcţie cu tine, care au aceleaşi valori. Fă totul pentru a-i păstra alături!

Vărsător – Ai senzaţia că toată lumea are ceva cu tine, dar nu este aşa. Cei care te critică, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor să-ţi fie de ajutor. Poartă o discuţie serioasă cu partenerul de muncă, vei vedea că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că simţiţi în acelaşi fel despre o situaţie specială! Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situaţii similare şi nu te încăpăţâna să te descurci singur, când este sigur cineva alături care are soluţia.

Peşti – Este o binefăcătoare stare de echilibru azi, primeşti ceea ce meriţi si oferi ce stă în puterea ta, iar rezultatul acestui schimb de gesturi te satisface deplin. Cariera poate cunoaşte un punct de apogeu, ce are la bază o lecţie primită de la cei mai înţelepţi, care au trecut deja prin situaţia în care te afli. Ascultă părerile lor, chiar dacă nu eşti de acord cu ele pe moment, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la vorba lor şi vei regreta.

Citește și...