Acasă » Horoscop » HOROSCOP 7 MARTIE. Fecioară – Astăzi te pot năpădi regretele, nostalgiile și amintirile

HOROSCOP 7 MARTIE. Fecioară – Astăzi te pot năpădi regretele, nostalgiile și amintirile

De: Cristian Blanuta 06/03/2018 | 21:01
HOROSCOP 7 MARTIE. Fecioară - Astăzi te pot năpădi regretele, nostalgiile și amintirile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Informația primită astăzi te face să te simți ciudat, dar după ce vei sta și te vei gândi la cele auzite, îți vei da seama de greutatea veștilor primite. Nu compara norocul tău cu al altora și nu îți pleca urechea la poveștile triste ale celor din jur, când ție în prezent îți merge totul de minune. Fii discret în privința banilor de care dispui, ca nu cumva să sară în ochii unui escroc care va ști cum să ți se bage pe sub piele pentru a te fura!

Taur – Nu începe să-i cataloghezi pe ceilalți, pentru că dialogul se va menține pe un teren pașnic atât timp cât știți să vă apreciați corect unii pe alții. Iubești, dar nu poți spune la fel și despre partener deoarece pot apărea niște dubii. Ai totuși răbdare cu el, poate este cam devreme să spui că între voi există deja o relație. Nimic nu durează veșnic: nici fericirea, nici nefericirea, nici norocul, nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viața comparând.

Gemeni – Ca să treci peste momentul jenant la care te supune astăzi un rival, trebuie să faci mari concesii, să renunți la ego și la rivalitatea sporită dintre voi. Afișezi o mină falsă în urma unei situații care nu s-a terminat cum ai dorit, dar nu recunoști în niciun fel că ai fi rănit. Pe cine vrei să păcălești? Te vei simți mult mai bine după ce îți vei elibera supărarea într-o discuție între patru ochi. Spune ce te doare și vei scăpa de un mare stres!

Rac – Nici nu ai încheiat bine un capitol, că tu deja te gândești la altceva și mai interesant și mai îndrăzneț decât primul. Fii inovator și creativ! Totodată, fii conștient că de felul în care iei startul acum depinde evoluția unui proiect, de aceea nu porni nimic până ce nu primești confirmările necesare. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deții toate resursele pentru a-ți susține punctul de vedere și chiar a repurta o victorie de răsunet.

Leu – Astăzi este mare vânzoleală în jur și nu reușești să menții dialogul pe un teren pașnic. Ceilalți acționează și, cum ai și tu o limită, este normal să reacționezi. Poți demonstra că, de pe poziția ta, poți avea ultimul cuvânt, apelând și la alte argumente decât forța, aroganța sau superioritatea. Atenție, dacă pleci azi la drum, vei descoperi că apar tot felul de situații nedorite care nu te lasă să călătorești conform planurilor făcute de acasă!

Fecioară – Astăzi te pot năpădi regretele, nostalgiile și amintirile nu tocmai plăcute. Retrăiește un eveniment din trecut, după care detașează-te definitiv. Dacă stai pe loc, blocat într-un punct mort, ține cont de avertismentele și semnele care spun că nu mergi în direcția cea mai bună! Dacă ai crezut că vei face față unor cheltuieli mari și te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, azi poți fi dezamăgit!

Balanță – Ceea ce pornești azi are mari șanse de reușită, cu atât mai mult că  îi atragi și pe alții în proiectul tău. Nu irosi această zi pe lucruri mărunte. Orice s-ar întâmpla în relația de cuplu, păstrează-ți calmul și nu luați decizii pripite. Dacă încă ești singur, poți întâlni persoana mult dorită. Este o zi cu iz de sărbătoare sau petrecere, în care voia bună, distracția și destinderea intră în viața ta! Nu da înapoi de la nicio invitație!

Scorpion – Chiar dacă lucrezi la un proiect ce pare să meargă bine, azi poate apărea o altă variantă la fel de tentantă care să-ți dea peste cap toată organizarea. Deși lumea te știe om serios, matur, așezat și rezervat, azi ia o pauză pentru a te purta ca un copil liber, lipsit de orice griji și responsabilități. În domeniul iubirii, nici nu s-a terminat bine prima întâlnire, că tu vrei deja să treci mai departe în relație! Ia-o mai ușor, chiar dacă ești îndrăgostit foarte tare.

Săgetător – O persoană dragă din viața ta își dorește să vă petreceți timpul împreună! Fă-i pe plac și trăiește momentul, se arată o zi plină de emoție!

Ceea ce simți nu poate fi contestat, așa că acționează cu încredere atunci când inima ți-o cere! Persoanele implicate vor reacționa pozitiv! Din punct de vedere financiar, indicația este ca azi să fii mai prudent și mai cumpătat în cheltuieli.

Capricorn – Ai grijă la energia pe care o investești astăzi într-un proiect ce conține un oarecare factor de risc, deoarece s-ar putea să nu iasă așa cum dorești. În loc de rezultate demne de laudă, poți ajunge într-un impas generator de haos, iar totul din cauza neglijenței cu care tratezi pericolele minore. Lasă discuțiile inutile, preconcepțiile și judecățile de valoare fără să-l cunoști pe cel de lângă tine. Ai să vezi cum toate relațiile se vor îmbunătăți!

Vărsător – S-a născut un scop în mintea ta și nu pierzi vremea: te apuci serios de treabă, foarte entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul merge extrem de bine. În domeniul relațiilor, fii tu cel care renunță la orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate. Sacrificiul tău va fi un gest înțelept, deoarece adevărul va ieși la iveală până la urmă.

Pești – Atenție, dacă vrei sa ai o zi foarte productivă, fă echipă cu o persoană de sex opus dintr-o zodie activă, care să-ți dea și ție mai mult chef de muncă. Un proiect se poate încheia definitiv, așa că fă tot posibilul pentru a-l termina cu succes. Este o zi importantă și în iubire, astăzi poți lua decizii înțelepte alături de persoana pe care o iubești cu adevărat! Fii atent la nuanțe!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu:
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...