Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 FEBRUARIE. Casa căsătoriei e mai activă ca oricând pentru Lei!

HOROSCOP 8 FEBRUARIE. Casa căsătoriei e mai activă ca oricând pentru Lei!

De: Cancan 08/02/2017 | 00:00
HOROSCOP 8 FEBRUARIE. Casa căsătoriei e mai activă ca oricând pentru Lei!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Casa prietenilor, a protectorilor, a dorinţelor şi proiectelor pe termen lung este activată de către Mercur, care în horoscopul tău general simbolizează munca şi îndatoririle zilnice. Ca atare, acest aspect îţi poate aduce proiecte la care să lucrezi împreună cu cei din anturajul apropiat, decizii la nivel profesional, precum şi convorbiri importante cu acei oameni care te susţin, te ajută şi te protejează.

Taur – Aspectele astrologice ale momentului favorizează activităţile legate de viaţa profesională – negocieri, contracte, mărire de salariu sau proiecte de pe urma cărora să ai de câştigat. Totodată, creativitatea de care dai dovadă, simţul artistic sau talentele pe care le ai pot fi speculate şi puse în aplicare în cadrul serviciului. Urmăreşte oportunităţile momentului şi urcă în trenul care te va duce către un succes personal.

Gemeni – Planeta ce te guvernează, Mercur, tranzitează zodia Vărsătorului, astfel încât în următoarele săptămâni dispui de o dorinţă de libertate şi progres mai mare, de nonconformism, fiind chiar dispus să rişti pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Atenţie, deoarece nu îţi doreşti să fii limitat, constrâns sau să ţi se impună ceea ce ai de făcut, relaţia cu partenerul de viaţă poate fi într-un uşor dezechilibru!

Rac – Este posibil ca în următoarea perioadă să îţi pui mai multe întrebări existenţiale, să fii mai profund, să îţi schimbi unele concepţii şi să te gândeşti mai mult atât la viitor cât şi la trecut. Este indicat să renunţi şi să te detaşezi de acele gânduri sau filosofii de viaţă care nu îţi aduc nimic pozitiv şi să adopţi unele mai sănătoase, mai pozitive şi mai îndreptate către progresul tău interior!

Leu – Casa căsătoriei, a partenerului de viaţă şi a asociaţilor este activă în următoarele săptămâni, perioadă în care vei putea stabili cu aceştia noi coordonate, vei putea înţelege şi discuta unele comportamente şi acţiuni sau veţi lua decizii care să vă avantajeze pe toţi cei implicaţi. Fii inspirat şi înţelept în ceea ce afirmi, există predispoziţia de a fi mai libertin şi de a nu accepta şi alte puncte de vedere decât cel propriu.

Fecioară – Urmează o perioadă în care munca, rutina, responsabilităţile şi serviciul te solicită foarte mult şi, ca atare, va trebui să îţi menţii limpede atenţia, judecata, dar şi sănătatea. Încearcă să dai dovadă de profesionalism, dar în timpul liber să te şi odihneşti, să mănânci sănătos sau să te implici în activităţile care ţie îţi fac plăcere şi te destind. Totodată, atenţie, discuţiile cu colegii de la locul de muncă sau cu subordonaţii îţi pot aduce informaţii care să te tensioneze.

Balanţă – Creativitatea de care dai dovadă, inspiraţia şi hobby-urile te pot ajuta să dai naştere unor proiecte noi, care să îţi fie benefice pe termen mai lung de acum încolo. În acest demers, te pot ajuta şi copiii sau persoana iubită, care prin simplul lor comportament îţi aduc idei noi. Lasă-te purtat de ceea ce simţi, creează, visează şi materializează totul într-o nouă ocupaţie, care să îţi meargă direct la suflet!

Scorpion – Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsătorului îţi aduce în următoarele 30 zile posibile discuţii legate de o casă sau de un teren – negocieri, tranzacţii, semnări de contracte, acte, antamarea unei echipe de lucru, vizionări sau adunarea de informaţii. Totodată, pot fi purtate tot felul de convorbiri şi cu membrii familiei, care îşi vor aduce aportul sau care îţi vor da sfaturi în ceea ce te priveşte.

Săgetător – Planeta ce îl simbolizează în horoscopul tău general pe partenerul de viaţă tranzitează în următoarea perioadă casa comunicării, aşadar sunt posibile multe convorbiri între voi care să lămurească (acolo unde este cazul) problemele şi tensiunile existente sau care să aducă planuri şi decizii de viitor. Pentru a ajunge la cele mai bune rezultate, este indicat să fii cât mai sincer şi cât mai deschis, atât cu tine cât şi cu el, iar la rândul tău să înglobezi şi celălalt punct de vedere.

Capricorn – Mercur, planeta comunicării, a raţiunii şi a informaţiilor, se află în următoarele săptămâni în casa banilor şi a valorilor personale, aspect care favorizează negocierile legate de salariu, discuţiile şi planurile de pe urma cărora să ai un câştig, cât şi semnarea unor contracte importante. Fii cu băgare de seamă la toate oportunităţile ce apar în această perioadă, ai putea avea succes de pe urma deciziilor pe care le iei.

Vărsător – În următoarele patru saptămâni, Mercur îţi traversează semnul zodiacal şi casa identităţii de sine, aspect care te va face mai comunicativ, mai raţional, mai atent la detalii şi mai gânditor. Deoarece în horoscopul tău general această planetă simbolizează şi banii, afacerile, investiţiile, creditele sau moştenirile, este posibil ca toate acestea să te intereseze mai mult sau să ai de câştigat de pe urma lor.

Peşti – Este indicat ca în următoarea perioadă să fii mai atent la relaţia cu partenerul de viaţă sau la alte posibile relaţii în care te angajezi, deoarece unele lucruri sau amănunte îţi pot fi ascunse. În acelaşi timp, pot apărea noi provocări, divergenţe, lecţii de viaţă pe care trebuie să le înveţi. Pentru a trece cu bine de acest moment este bine să nu te lansezi în discuţii cărora nu le poţi face faţă, să fii mai rezervat şi să meditezi mai mult la ceea ce îţi doreşti cu adevărat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă nu aveţi autovehiculele echipate corespunzător
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...