Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 8 MARTIE. Racii au parte de o seară frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu

HOROSCOP 8 MARTIE. Racii au parte de o seară frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu

De: Cancan 07/03/2018 | 23:42
HOROSCOP 8 MARTIE. Racii au parte de o seară frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Deși ziua îți poate imprima în suflet o puternică încărcătură emoțională, ai toate șansele să transformi mai ușor o activitate plăcută sau un hobby în ceva mult mai serios și mai matur. Poate fi o zi extrem de relaxantă, de care ar trebui să profiți la maxim și să te bucuri din plin. Ai timp să îți faci ordine în viață și să iei decizii importante pentru viitorul tău.

Taur – Relațiile cu prietenii sau cu colegii de la locul de muncă se pot strica azi ușor din cauza unor discuții legate de bani sau de judecăți de valoare. Rămâi cu picioarele pe pământ și fii cu băgare de seamă la prioritățile tale! Lasă deoparte zona socială, dedicându-ți toată atenția introspecției și curățării de emoțiile apăsătoare sau negative deoarece ar fi cea mai indicată variantă.

Gemeni – Dacă plănuiești o renegociere a poziției tale în zona carierei, acceptă mai ușor sfaturile care îți pot oferi o nouă viziune, evitând să cauți vinovați. Poți lăsa o impresie bună în grupurile sociale în care activezi, fiindu-ți apreciată profunzimea și capacitatea de te axa pe subiectele esențiale. Atitudinea pozitivă îți va fi utilă ca să poți pune în aplicare planurile romantice pe care ți le-ai făcut.

Rac – Din nevoia de a obține o mai mare siguranță financiară, poți fi tentat să te avânți în acțiuni speculative riscante, de aceea încearcă să fii precaut. Atenție, prea multă dezinvoltură în a impune propriile convingeri poate dăuna relației tale cu mentorii sau cu persoane de la care ai ce învăța. Seara te găsește mai fericit ca niciodată, deoarece după o perioadă dificilă și aglomerată, reușești să te bucuri de compania partenerului de cuplu.

Leu – Astăzi este posibil să te pregătești pentru numeroase schimbări pe plan profesional, ca atare poți primi câteva proiecte importante, care îți vor schimba radical programul de la locul de muncă. Nu lăsa lucrurile mărunte să îți distragă atenția de la ceea ce trebuie să faci cu adevărat. Partenerul de cuplu îți oferă ajutorul și susținerea de care ai nevoie. Este bine să fii deschis provocărilor și să nu ratezi oportunitățile ce vin către tine.

Fecioară – Pregătește-te pentru o zi de foc, cu numeroase conflicte profesionale, răsturnari de situație sau tensiuni. O întâmplare nefericită îți poate schimba cu totul starea de spirit. Pentru a trece cu brio peste tot ceea ce se petrece, încearcă să te detașezi și să îți păstrezi calmul. Spre încântarea și relaxarea ta, spre seară totul va începe să revină la normal și să se liniștească.

Balanță – Din cauză că îți este teamă de alegerile pe care urmează să le iei într-o problemă cu care te confrunți este posibil să te lași influențat de cei din jurul tău. Este important să ai încredere în forțele proprii și să te bazezi pe tine însuți. După o discuție la care nu te așteptai cu partenerul de cuplu, poți descoperi că ți-ai neglijat relația. Nu da înapoi, ți se va oferi oportunitatea de a recupera tot timpul pe care l-ai pierdut.

Scorpion – Este posibil să îți începi ziua cu o veste la care nu te așteptai și anume plecarea într-o călătorie. Deși îți face plăcere, înainte de a pleca la drum, încearcă să rezolvi problemele care nu pot fi lăsate de izbeliște sau pe care nu le poți amâna. Dacă vrei să cauți un nou loc de muncă sau chiar să începi o afacere pe cont propriu, este mai bine să te asiguri întâi că ai suficienți bani în contul de economii!

Săgetător S-ar zice că poți trece astăzi printr-o pasă de sensibilitate sau emoție excesivă. Se prea poate să te consumi exagerat la orice fleac apărut în cale și să te tensionezi inutil, așa că nu pune chiar totul la inimă. Pe de altă parte, dispui de o bună intuiție în demersurile legate de bani și de valorile personale. Poate fi vorba de vizionarism în planuri care vor produce bani de acum înainte.

Capricorn – Pare fi o zi destul de zbuciumată la nivel afectiv deoarece totul se petrece în salturi, este dual și ambiguu: când te simți iubit și admirat de cei din jur, când te năpădesc dubiile și nesiguranța. În ceea ce privește chestiunile amoroase poate fi vremea în care să slefuiești unele sentimente și în care să iei decizii cu privire la gestionarea relației în doi. Meditează la asta și acționează pe baza revelațiilor pe care le ai!

Vărsător  Un aer intens al schimbărilor vine spre tine astăzi, ceea ce face să te simți atras de ceva sau cineva nou. Este un pas important într-o direcție bună pentru tine deoarece este și o zi a beneficiilor. În plan social, dacă te vei afla în aceași cameră cu mai multe persoane va fi și un bun prilej în care ai putea absorbi destule informații importante. Menține-ți atenția către ceea ce te interesează!

Pești  Lucrurile decurg exact așa cum ți-ai dorit. Asigură-te că atât prietenii tăi, cât și membrii familiei tale sunt la fel de mulțumiți și fii alături de ei. Partenerul poate învăța multe lucruri de la tine, doar observându-te cum te comporți în anumite situații. În loc să ții morală, mai bine dă exemplu. Aruncă o privire mult mai atentă asupra tuturor lucrurilor, deoarece orice acțiune superficială te poate trage în jos.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...