Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 DECEMBRIE. Fecioarele să se gândească bine la paşii pe care trebuie să-i urmeze…

HOROSCOP 9 DECEMBRIE. Fecioarele să se gândească bine la paşii pe care trebuie să-i urmeze…

De: Cancan 08/12/2017 | 22:44
HOROSCOP 9 DECEMBRIE. Fecioarele să se gândească bine la paşii pe care trebuie să-i urmeze...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să începi weekendul alăturându-te familiei sau celor dragi. Copiii sunt o sursă de energie permanentă, iar jocul lor un balsam! Dă frâu liber visării şi lasă-te purtat de orice gând îţi apare, există mari şanse să ai o revelaţie sau ca ideile să devină realitate! Nu face excese şi îngrijeşte-te de sănătate. Nu ar strica să îţi faci abonament la o sală de gimnastică sau să te bucuri de toamnă, alergând în parc!

Taur – Tensiune, proiecte, vizite, acte şi convorbiri sunt indiciile zilei de azi. Mănâncă bine de dimineaţă, s-ar putea ca până seara să nu mai ai timp! Străduieşte-te să nu pierzi vremea şi să fii la timp cu ceea ce ţi-ai propus. Ceea ce amâni pe mai târziu, îţi va da bătăi de cap săptămâna viitoare! Ascultă-ţi intuiţia sau vocea interioară şi nu mai analiza atât de mult orice situaţie. Este necesar să te conectezi mai mult la partea emoţională!

Gemeni – Treburile făcute din suflet şi cu multă pasiune sunt cele care te vor încânta azi, aşa că dă frâu liber imaginaţiei şi hobby-urilor pe care le ai!Există mari oportunităţi de schimbare, iar tu eşti vizatul zodiacului! Profită de trenul ce te aşteaptă în gară şi desprinde-te de trecut! Încheie săptămâna de lucru cu un acord făcut împreună cu cei cu care colaborezi sau munceşti. Comunicarea şi bunăvoinţa vor suda echipa!

Rac – Exprimă-te, este o zi a iubirii şi a liniştii sufleteşti, în care tot ceea ce gândeşti sau simţi este recepţionat şi de persoana pe care o îndrăgeşti. În sfera serviciului, analizează bine situaţiile prin care treci şi informaţiile pe care le primeşti de la cei din jur, vei găsi cea mai bună soluţie până săptămâna viitoare! De când nu ai mai fost la film? Alege-ţi o companie plăcută şi relaxează-te în faţa unei poveşti ce îţi va face plăcere şi te va inspira!

Leu – Fii practic şi ajută-i pe cei ai casei la treabă. Participând împreună la diferite activităţi, vei lămuri şi nişte probleme mai delicate! Sfătuieşte-te cu prietenii sau cu grupul din care faci parte, urmează nişte proiecte în care este bine să faceţi echipă şi să vă implicaţi împreună! Totodată, ai şansa să revezi vechi colaboratori şi să te edifici cu privire la munca lor. Informaţiile observate şi primite vor fi utile în deciziile de viitor!

Fecioară – Gândeşte-te încă bine la paşii ce trebuie să-i urmezi, deciziile pe care le iei acum vor avea repercursiuni până anul viitor! Relaţia de cuplu poate fi un pic tensionată dacă nu discuţi cu partenerul de viaţă ceea ce te apasă! Nu decide nimic sub influenţa nervilor! Acolo unde se poate, implică-te în activităţile copiilor şi nu îi neglija. Prezenţa ta îi va bucura şi îi va entuziasma foarte tare!

Balanţă – O zi a pasiunii şi a emoţiilor împărtăşite, în care contează persoana iubită şi timpul petrecut împreună. Lasă-te purtat de sentimente! Dacă eşti singur, participă la un eveniment monden sau la o petrecere, sunt mari şanse să cunoşti pe cineva, care îţi va capta atenţia de la prima privire! Amână până săptămâna viitoare dacă ai de semnat sau de luat o decizie financiară în privinţa unei achiziţii sau a unei investiţii importante!

Scorpion – Tranzacţii, bancă, conturi şi bani sunt indiciile zilei de azi. Concentrează-te cu atenţie şi pe cât posibil amână contractele pe săptămâna viitoare! Totuşi, inventivitatea îţi este stimulată, iar acest lucru te ajută să găseşti soluţia ideală pentru fiecare problemă profesională care ar putea apărea. Pentru a avea succes, trebuie să îţi urmăreşti constant proiectele. Dinamismul şi originalitatea ideilor te vor ajuta să controlezi situaţia.

Săgetător – Fidelitatea nu te caracterizează în această perioadă şi îţi cam face plăcere să flirtezi. Ai grijă cu sentimentele cu care te joci şi fii sincer! Dacă ai avut parte de întârzieri şi inconveniente, acum vei putea recupera timpul pierdut şi vei duce cele mai îndrăgite proiecte la bun sfârşit. Atenţie, este posibil să rătăceşti documente sau corespondenţă ori aparatura de birou să sufere defecţiuni. Nu te stresa şi ia toate lucrurile cu calm!

Capricorn – Din cauza nervozităţii, fii atent la mişcările neîndemânatice, mai ales acasă, atunci când foloseşti aparatele electrice sau uneltele ascuţite. Te afli într-o perioadă de risc, aşa că starea de sănătate trebuie ţinută sub control, afecţiuni mai vechi se pot reactiva, iar cele noi se pot croniciza. Gândeşte-te să îţi îmbunătăţeşti viaţa socială şi să scapi de rutină, aşa poţi avea o perspectivă suficient de detaşată asupra vieţii tale conjugale.

Vărsător – Nu te poţi plânge că munca de acasă este anostă ori banală, azi trebuie să inovezi, să înnoieşti, să reformezi ceva legat de locuinţa în care stai. Profită de aspecte favorabile, poţi face aproape totul în doi: legăturile sunt strânse, există înţelegere, o viziune comună şi o bună coordonare. Spre seară, lasă-te răsfăţat şi servit, mănâncă în oraş, du-te la un spa, la un masaj sau la un salon de cosmetică, meriţi să faci ceva şi pentru tine!

Peşti – Soarta te favorizează azi, dar depinde şi de tine ca favorurile să se concretizeze. Încearcă să-i ieşi în întâmpinare, nu te ascunde acasă sau la birou! Pot exista colaborări plăcute şi profitabile în planul financiar sau poţi întâlni persoane noi, alături de care să realizezi lucruri deosebite. În iubire, discuţiile, corespondenţa cu persoana dragă, drumurile şi întâlnirile cu conotaţii amoroase sunt purtătoare de o semnificaţie profundă.

 

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la Deveselu rupe tăcerea. Ce spune acesta despre presupusa iubită , dar și despre modul în care Mădălin și-ar fi pierdut viața
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV a anunțat când îi vezi la televizor
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Mesajul emoționant al Alinei Ceușan pentru fiul cel mare, Rock, dupa ce a anunțat ca este din nou însărcinată:
Mesajul emoționant al Alinei Ceușan pentru fiul cel mare, Rock, dupa ce a anunțat ca...
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă: „M-au ținut la poartă”
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă:...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...