Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Vărsătorii pot fi traşi la răspundere!

HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Vărsătorii pot fi traşi la răspundere!

De: Cancan 08/02/2018 | 23:13
HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Vărsătorii pot fi traşi la răspundere!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Te trezeşti plin de energie şi încântare în privinţa planurilor pe care ţi le-ai făcut alături de familie şi de cei dragi. Este o zi favorabilă întâlnirii cu aceştia, aşadar profită din plin. În urma acestei zile poţi trage concluzii importante despre ceea ce te încântă cu adevărat şi ceea ce este bine pentru tine! Este indicat să nu mai priveşti înapoi odată ce ai luat o decizie importantă, procesul nu va face decât să te ţină pe loc din calea evoluţiei personale!

Taur – Chiar dacă îţi zâmbeşte frumos, o persoană din anturajul tău nu este tocmai sinceră şi deschisă cu tine! Fii cu băgare de seamă la propunerile ce ţi se fac astăzi, ai putea să rămâi dezamăgit! Dacă gândul te poartă departe şi nu ai chef de muncă, amână pe altă dată treburile de fineţe şi dă curs imaginaţiei! Seara poţi primi o veste foarte bună, care îţi înseninează întreaga zi!

Gemeni – Este indicat ca astăzi să mai laşi munca la o parte şi să te şi relaxezi, altfel oboseala acumulată în ultima perioadă îşi va spune cuvântul! Nu de tine depinde întreaga situaţie de la serviciu! Totodată, fii cu băgare de seamă la modul şi la ritmul în care te hrăneşti, s-ar putea să apară dezechilibre. Nu este cel mai bun moment în care să îţi testezi limitele şi să îţi nedreptăţeşti corpul.

Rac – Este o zi inspirată şi cu noroc, deoarece multe lucruri încurcate se pot aşeza de la sine sau pot apărea rezolvări la care nici nu te-ai gândit! Ca atare, nu amâna pe mâine ceea ce poţi face astăzi şi nu trata lucrurile cu superficialitate, deoarece totul se poate întoarce împotriva ta! Fii pe fază la toate cerinţele şi acţionează! Compania cuiva din familie îţi face mult bine şi îţi poate oferi siguranţa şi increderea de care aveai nevoie.

Leu – O rană mai veche se poate redeschide, iar amintiri şi emoţii să răbufnească cu putere! Atenţie la stări precum furie, gelozie sau posesivitate! Ai curaj atunci când trebuie să îţi aperi drepturile sau principiile de viaţă şi nu îi lăsa pe ceilalţi să te manipuleze! Încearcă să te relaxezi şi să meditezi cât mai mut la ceea ce simţi cu adevărat şi la ceea ce trebuie să faci de acum încolo! Deciziile sunt importante! O veste de iubire te va bucura!

Fecioară – Îndatoririle casnice te obligă să nu păraseşti casa, ca atare fă din asta o bucurie şi implică în mod armonios toată familia în acţiunile tale! Situaţia actuală te pune în papucii unei persoane serioase şi responsabile. Menţine această stare o perioadă îndelungată, ceilalţi se bazează pe tine! În dragoste, este momentul să faci acele declaraţii pe care le tot amâni, dar pe care le simţi cu putere!

Balanţă – Iubirea, sentimentele şi afecţiunea trebuie puse pe primul loc, de aceea ocupă-te cu precădere de persoanele pe care le iubeşti şi te iubesc! Implică-te în activităţile copiilor, sincronizează-te cu bucuria lor şi simte fericirea fără griji. Te vei umple de o energie pozitivă, binefăcătoare! La serviciu, întâlneşte-te cu persoanele cu care îţi doreşti să colaborezi şi stabiliţi toţi paşii pe care trebuie să îi parcurgeţi. Menţine-ţi anagajamentele!

Scorpion – Astăzi poate fi o zi agitată şi stresantă, în care nu şti încotro să te mai împarţi, acasă sau la locul de muncă! Ia totul cu calm şi nu îţi supraestima forţele! Atenţie, veştile de departe nu sunt bune azi, iar contactele cu alte ţări sau localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente. Nu încerca să preiei pe umerii tăi grijile şi responsabilităţile altora, nu ai nevoie de aşa ceva.

Săgetător – Dacă azi lucrezi într-o atmosferă destinsă, luminoasă şi distractivă, alături de cele mai pozitive persoane, va fi în beneficiul rezultatelor finale şi va sta la baza unui real succes! Bucuria cu care te privesc ceilalţi şi stimulentele care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitivă de care ai nevoie pentru a reuşi în ceea ce ţi-ai propus!

Capricorn – Este bine să acorzi mai multă atenţie persoanelor din jur, mai ales la cele cu care colaborezi! Cineva te poate provoca la o discuţie în contradictoriu, căreia va trebui să îi faci faţă! Succesul depinde de tonul pe care îl abordezi. Abţine-te de la comentarii răutăcioase în public sau pe seama persoanelor pe care nu le cunoşti. Cineva ţi-ar putea servi o lecţie pe care să o ţii minte!

Vărsător – Este posibil să fii tras la răspundere astăzi pentru nişte erori comise la locul de muncă. Asumă-ţi responsabilitatea lor şi totul se va rezolva cu bine! Sfătuieşte-te cu cineva de încredere pentru a lua cea mai bună decizie în vederea unei investiţii – chiar dacă este atrăgătoare, oferta poate fi înşelătoare! Manifestă încredere faţă de partenerul de viaţă şi nu îi împuia capul cu întrebări, deoarece curiozitatea ta nu va duce la nimic bun în acest moment!

Peşti – Este timpul să trasezi o linie clară între ceea ce vrei şi ceea ce nu vrei şi să le spui şi celorlalţi asta, rişti să intri într-un conflict cu tine însuţi! La locul de muncă, sesizează şansele ce ţi se oferă acum din partea unui colaborator şi acţionează pe măsură. Au rămas multe detalii neconcluzionate în relaţia în care te afli, de aceea este indicat să porţi o discuţie urgentă cu persoana pe care o iubeşti!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea...
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!”
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian:...
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu soțul ei
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu...
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate din echipa lui au complotat cu Putin
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate...
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum reușesc cele două să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum...
El e criminalul Raisei! Polițiștii l-au săltat
El e criminalul Raisei! Polițiștii l-au săltat
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei în casă, apoi abandonată într-o râpă
Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un bine şi i-am zis că are ciorapii încreţiţi
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna” și că e o adevărată comoară
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna”...
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la 1 iunie
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la...
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut să luăm apartamente, case…”
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
De ce n-a făcut EPPO apel în dosarul Hideg? Răspuns EPPO pentru Mediafax şi Aleph News: „Competenţa aparţine Camerei Permanente care monitorizează cazul”
De ce n-a făcut EPPO apel în dosarul Hideg? Răspuns EPPO pentru Mediafax şi Aleph...
Ungurii aruncă în aer toată Europa. Alianța la care nu acceptă să renunțe
Ungurii aruncă în aer toată Europa. Alianța la care nu acceptă să renunțe
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării, blocând intrarea în bloc
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării,...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea...
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia a fost internată la Spitalul ”Obregia”
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia...
Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța
Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă cât un kilogram de mușchiuleț de porc
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă...
Produsele adorate de români care se vor micșora. Conducerea e prima care a recunoscut decizia. Porțiile vor fi mai mici
Produsele adorate de români care se vor micșora. Conducerea e prima care a recunoscut decizia....
×