HOROSCOP 9 MARTIE. Scorpionii trebuie să acţioneze cu discernământ pentru a-şi potenţa norocul ce le dă târcoale

Publicat: 08/03/2017 | 23:27
HOROSCOP 9 MARTIE. Scorpionii trebuie să acţioneze cu discernământ pentru a-şi potenţa norocul ce le dă târcoale

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este contraindicat să intri astăzi în conflict, să vorbeşti cu acele persoane cu care nu te simţi confortabil, să te lansezi în polemici. Axează-te pe propria persoană şi fii mai individualist! Ai ocazia să te debarasezi de tot ceea ce este negativ în viaţa ta şi să începi un nou capitol, benefic ţie. Spune ceea ce ai pe suflet, direct, dar diplomat, fără să răneşti sau să judeci.

Taur – Este un moment propice relansării la nivel profesional, în care să simţi din nou provocarea de a avansa. Nu te compara cu alţii şi nu ţine cont de ceea ce te înconjoară, ci axează-te pr principiile şi valorile personale. Potenţialul tău este uriaş, dar pentru a-l materializa şi concretiza este nevoie şi de determinare. Fă un pas înainte cu încredere, ai mare şansă de reuşită. Fii mai atent la mesajele pe care le primeşti de la divinitate, există riscul de a nu le interpreta corect.

Gemeni – Dacă te simţi devitalizat şi obosit, a venit momentul să nu mai execuţi acele activităţi care nu îţi fac plăcere şi care te împovărează. Te poţi adapta din mers la situaţiile conflictuale care apar în viaţa ta, mai ales dacă îţi menţii flexibilitatea şi detaşarea. Pot apărea unele situaţii care îţi confirmă care este drumul pe care trebuie să mergi, dar fii atent la persoana pe care o alegi să meargă alături de tine.

Rac – Eşti vulnerabil la nivel sufletesc, aşa că încearcă să te întăreşti mai mult. Fii atent la relaţia cu superiorii sau la cei care au autoritate asupra ta, greşelile îţi pot fi taxate mult mai repede decât până acum. Fii foarte corect cu cei din jur şi nu lăsa loc de interpretări sau de dubii faţă de cei cu care colaborezi. Cineva poate încerca să te influenţeze în deciziile pe care trebuie să le iei, ca atare fii mai axat pe propria persoană şi pe ceea ce simţi.

Leu – Eşti plin de energie deoarece se întâmplă lucruri benefice în viaţa ta, în care crezi cu adevărat. Chiar dacă eşti bucuros, eşti şi foarte serios sau precaut, dar asta te va ajuta să sesizezi cele mai bune oportunităţi pentru tine şi să eviţi riscurile. Dacă ai o datorie faţă de o persoană la care ţii, achit-o pentru a nu dezechilibra relaţia în care vă aflaţi. Recompensele vor veni din acea zonă la care nici măcar nu gândeşti.

Fecioară – Disciplinarea vieţii este absolut vitală în această perioadă, în care te poţi confrunta cu multă tensiune, haos şi situaţii limită. Dorinţa de a evada este mare, dar fără a-ţi pune la punct treburile importante, nu face paşi către călătorii sau alte activităţi relaxante. Cu alte cuvinte, pune pe primul loc viaţa profesională şi pe urmă pe cea personală. Nu dispreţui sfaturile oamenilor maturi sau cu mai multă experienţă, ai putea primi multe informaţii utile.

Balanţă – Poţi renunţa la ceea ce nu te mai reprezintă, iar maturizarea la care ai ajuns te poate ghida pe drumul care îţi va fi cel mai favorabil. Fii atent la relaţia cu rudele, cu fraţii sau surorile, unele aşteptări îţi pot fi spulberate, iar asta te poate dezamăgi. Totodată, ţi se poate cere o favoare sau un fel de sacrificiu faţă de o persoană din anturajul tău, dar cumpăneşte bine dacă este înţelept să o faci sau nu.

Scorpion – Acţionează cu discernământ pentru a-ţi potenţa norocul ce îţi dă târcoale acum, mai ales că poate fi o perioadă foarte productivă pentru tine. Talentul organizatoric îţi este pus la încercare de situaţiile cu care te confrunţi, iar dacă reuşeşti să pui lucrurile la punct, ţi se vor recunoaşte meritele de către cei cu care lucrezi. O discuţie foarte constructivă o poţi purta cu cineva din familie.

Săgetător – Dacă te simţi presat de timp, analizează-ţi mai bine priorităţile şi ceea ce te aglomerează sau te ţine pe loc. Nimic nu rămâne nerezolvat astăzi, mai ales că primeşti răspuns la toate întrebările pe care le pui. Nu aborda căi foarte progresiste, ci apelează la tradiţionalism şi la ceea ce ştii că funcţionează. Nu amesteca iubirea cu afacerile sau cu locul de muncă, ai putea intra într-o încurcătură de proporţii.

Capricorn – Simte-te bine în pielea ta şi nu rata unele evenimente numai pentru că ai anumite nemulţumiri interioare. Negativismul îţi va aduce unele probleme şi ratarea unor oportunităţi. Se poate naşte acum o prietenie foarte puternică cu o persoană pe care nu ai valorificat-o până acum, dar dacă eşti mai atent, ai putea să o observi. Ai ocazia să închei vechi capitole din viaţa ta într-un mod foarte echilibrat, frumos şi armonios.

Vărsător – Este posibil să nu valorifici corect unele relaţii din viaţa ta, iar acest lucru să îţi aducă un dezechilibru interior. Dacă simţi că cineva nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor tale, mai bine pune punct relaţiei. Nu da vina pe alţii pentru situaţia în care te afli, ci caută să rezolvi ceea ce te nemulţumeşte într-un mod cât mai paşnic cu putinţă!

Peşti – Îţi este foarte greu să îţi menţii cumpătul, să taci sau să te abţii de la intervenţii în viaţa altora, aspect care te poate conduce către situaţii conflictuale. Fă linişte în sufletul şi gândurile tale, fii mai introvertit, detaşează-te de problemele celor din jur şi menţine-ţi focusul pe activităţile importante pentru tine. Totodată, nu încerca să atragi atenţia asupra ta, dar menţine-te în gardă faţă de cei cu care colaborezi sau lucrezi.

Citește și...