HOROSCOP 9 MARTIE. Vărsătorii să-și controleze mai bine reacțiile!

Publicat: 08/03/2018 | 23:41
HOROSCOP 9 MARTIE. Vărsătorii să-și controleze mai bine reacțiile!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Astăzi poți începe weekendul mai devreme, deoarece ai predispoziția unei călătorii înafara orașului în care te afli. Este o zi favorabilă în care să îți petreci timpul alături de prieteni sau de persoana iubită și în care să te bine dispui. În planul carierei, dacă ai ajuns într-un punct mort, încearcă să nu iei decizii sub imperiul emoției. După o perioadă de timp, s-ar putea să găsești soluții mult mai valoroase.

Taur – Nu te crampona de banalele hopuri în drumul spre împlinirea unui vis sau a unui proiect. Rolul lor este acela de a îți testa perseverența și de a îți pune la încercare ambiția sau voința. Fie că este vorba de un tovarăș de lucru, un asociat de afaceri sau partenerul de viață, vei descoperi la el idei bune și soluții foarte interesante. Urmează-l întocmai și nu vei avea de suferit, ba mai mult, vei avea beneficii!

Gemeni – Se prea poate ca astăzi o persoană cu autoritate să aibă un efect ciudat asupra ta. Pe de o parte, te deranjează că vrea să-și exercite puterea în fața ta și să se impună, dar pe de altă parte te ambiționează foarte tare. Adună-i alături de tine pe prietenii cei mai apropiați și pe membrii familiei, deoarece poți primi de la ei toată susținerea de care ai nevoie în acest moment al vieții tale.

Rac – Astăzi privești la o persoană foarte apropiată de tine cum sărbătorește o mare reușită, dar pentru care a muncit foarte mult până acum. Poate fi un exemplu lăudabil, pe care îl poți urma îndeaproape în planurile pe care ți le-ai făcut. Totodată, te poți afla într-un spațiu în care planează lupta pentru întâietate, ceea ce te face și pe tine mai bătăios, mai energic și mai pregătit de luptă!

Leu – Ai răbdare și suportă o situație cu care te confrunți, chiar dacă pare dură și grea, pentru că foarte curând se vor ivi și rezolvările cele mai ingenioase. Nu te grăbi să tragi concluzii prea devreme sau să abandonezi. Fii pe fază în continuare, dar nu aștepta miracole, nici întâlniri spectaculoase, deoarece soluțiile cele mai bune pot apărea în cele mai comune situații de viață.

Fecioară – Este bine să fii ferm în alegerile pe care le faci, pentru că se vor găsi mulți care îți vor vorbi despre alte variante și căi, sugerându-ți pe care să o alegi. Dacă nu vrei să le asculți, bine faci! Totodată, astăzi joci un rol important în colectivul din care faci parte: ți se recunoaște superioritatea într-un anumit plan și experiența acumulată în timp, ca atare îți crește și încrederea în propria persoană.

Balanță – Astăzi nu ești în cele mai bune toane sau nu exteriorizezi cele mai bune sentimente și se vede că nimic nu-ți convine după tonul pe care îl folosești. Ajustează-ți comportamentul față de cei din jurul tău pentru a nu isca un scandal sau o disensiune. Nu subestima valoarea detaliilor, nu le ignora pentru că par neimportante, ci, dimpotrivă, caută-le pe acestea înaintea celor care ies primele în evidență!

Scorpion – Propria experiență de viață îți este astăzi cel mai bun profesor. Ai avut de învățat doar trecând prin anumite situații, iar dacă ți-ar fi povestit alții cum este sau ce trebuie să faci, nu ar fi avut același impact. Norocul vine într-un ambalaj obișnuit, fără a părea că are vreo valoare prea mare, dar, după ce vei beneficia de el, îți vei da seama că era soluția problemei cu care te confrunți.

Săgetător – Ajustează-ți comportamentul înainte de a da replica celor care întind o mână spre tine. Fără să-ți dai seama pe moment, ai putea răni profund un om care ține foarte mult la tine. Calmează-te înainte de a da un răspuns și înainte de a-ți expune părerea dacă ești prea nervos sau tensionat ca să oferi ceea ce așteaptă ceilalți de la tine. Unii chiar depind de verdictele pe care urmează să le dai, așa că încearcă să fii cât se poate de detașat.

Capricorn – Prietenia este cel mai de preț dar pe care l-ai primit de la viață și azi ești de-a dreptul fericit că ai pe cineva alături de tine capabil de imense gesturi și de afectivitate. Axează-te pe exprimarea sinceră și directă, fiindcă ai toate șansele să lași o impresie plăcută în cercul tău de cunoștințe și chiar să stabilești un parteneriat benefic și de lungă durată. Urmărește oportunitățile!

Vărsător – Astăzi trebuie să încerci să-ți controlezi mai bine reacțiile impulsive și spiritul combativ. Este posibil să te simți provocat din toate direcțiile și să ai conflicte la locul de muncă, mai ales atunci când nu te aștepți. Dacă eviți confruntarea ai de câștigat, în caz contrar vei regreta vorbele spuse. Adevărul întotdeauna învinge, iar dacă îți păstrezi calmul poți oferi o părere avizată ce va face lumină într-o situație din care are mai multă lume de suferit.

Pești – Ar fi de preferat ca astăzi să te axezi pe acțiunile pe care le faci cu pasiune și care te relaxează, pe cele care au legătură cu exprimarea emoțiiilor. O zi petrecută mai mult acasă sau împreună cu cei dragi este o alegere înțeleaptă, deoarece poți realiza adevărata importanță a susținerii oferite. Este bine să rămâi circumspect în a te lansa în speculații financiare, riști să scapi detalii importante. Pot exista discrepanțe între viziunea ta și realitate.

Citește și...