Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 NOIEMBRIE. Leii au ocazia de a…

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE. Leii au ocazia de a…

De: Cancan 09/11/2017 | 00:00
HOROSCOP 9 NOIEMBRIE. Leii au ocazia de a...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Caută pe cineva care să-ţi semene pentru a-ţi fi alături într-un proiect important. O persoană la fel de implicată ca şi tine ar fi de folos pentru a lua startul cu dreptul, pentru că primeşti de la acesta aceeaşi dorinţă de acţiune, generatoare de energie pozitivă. Cel care îţi sare acum în ajutor îşi arată astfel cât de mult apreciază prietenia ta, pentru că şi tu i-ai fost, cu alte ocazii, alături în acelaşi mod.

Taur – Ceea ce decizi azi va avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să spui ultimul cuvânt după o analiză foarte atentă şi prudentă a datelor de care dispui. Greu vei mai putea schimba după aceea calea aleasă, deci nu deschide gura până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia. Posibil să fii influenţat în sens pozitiv de o altă persoană care îţi oferă informaţii folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent.

Gemeni – Eşti împins de la spate de termene limită, dar, deşi eşti o fire iute de obicei, acum parcă eşti strâns cu uşa, şi nu dai randament sub asemenea presiune. Cineva te bate la cap să te grăbeşti, să nu pierzi vremea, să termini totul acum, dar tu ai mai avea încă multe de rezolvat înainte de a încheia un proiect în desfăşurare. Dacă consideri că graba poate strica tot ce ai construit, las-o mai moale.

Rac – E o plăcere să primeşti atâtea încurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi în contact. Cineva trebuie să fie liderul acţiunilor potrivite acestei zile şi acela eşti tu, pentru că vii cu idei concrete pentru o zi reuşită. Poate îţi vin azi chiar şi idei de afaceri, generate de discuţiile foarte animate cu cei din anturaj, cu şansa de a găsi un potenţial client sau asociat. Vorbeşte despre planurile tale, pentru că e posibil să mai atragi şi pe alţii în realizarea lor.

Leu – Ai ocazia de a lua legătura cu o mulţime de oameni, chiar şi cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile şi împăcările. Adu-ţi aminte de un prieten cu care poate nu te-ai înţeles bine în ultimii ani şi dă-i un semn de viaţă. Nu va putea refuza un telefon cu gânduri bune şi poate fi şansa voastră de a reface relaţia bună de odinioară.

Fecioară – Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zonă care deja îţi dă speranţe şi mai mari că veţi forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Eşti fericit, ai încredere în cel de lângă tine şi când mai auzi de la cei din jur şi cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubeşti sau poveşti care îl pun într-o lumină excelentă, cum să nu visezi şi mai departe?

Balanţă – Ai mari dubii dacă să dai curs invitaţiei pe care ţi-o face astăzi un amic, de parcă ai avea alte treburi de făcut. Ar fi păcat să ratezi o propunere care ar putea fi interesantă doar pentru că te aştepţi la altceva. Este posibil ca din direcţia la care stai concentrat cu urechile pâlnie să nu sosească azi vestea sau cererea mult visată, dar ceea ce ţi se oferă în schimb să fie un înlocuitor excelent.

Scorpion – Au aparut unele animozităţi în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te din avânt şi ocupă-te de acele conflicte care planează în aer. Dacă le ignori, ele vor rămâne tot acolo şi într-o zi vor răbufni mult mai intens, cu riscul de a-ţi strica toate planurile. Apar deja semne că nu te mai înţelegi cu unele persoane şi trebuie să stai puţin de vorbă cu acestea.

Săgetător – Atmosfera zilei depinde enorm de mediul în care nimereşti. Ai tendinţa să te alături celor trişti, pesimişti, negativişti, care te vor molipsi şi pe tine, în loc să cauţi compania oamenilor veseli, care îţi pot ridica moralul şi atrage în acţiuni constructive. Nu te complace în starea de comoditate şi linişte pe care ţi-o inspiră cei trişti, pentru că acum nu contează faptul că tu le faci lor bine cu prezenţa ta, ci că ei te trag mult în urmă.

Capricorn – Felul în care te comporţi supără pe cei care te ascultă şi nu faci altceva decât să creezi animozităţi în jurul tău. Eşti stresat, se vede că ceva nu-ţi convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici şi lor tot cheful. Eşti implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu eşti singurul în această situaţie, de parcă ai aduna alături de tine mai multe persoane cu acelaşi of.

Vărsător – Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singură va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că îi este cineva alături.

Peşti – Ai numai motive de bucurie! Primeşti de la cei din jur superbe semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie, care te fac să te simţi bine în pielea ta. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de tot ce se petrece în jur. Fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine, dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet pentru că vei primi înzecit înapoi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...