Acasă » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop bani și finanțe: decembrie 2022. Lista zodiilor care sunt avantajate în plan financiar

Horoscop bani și finanțe: decembrie 2022. Lista zodiilor care sunt avantajate în plan financiar

De: Virginia Olteanu 03/12/2022 | 14:19

Horoscop bani și finanțe pentru luna decembrie 2022. Iată ce rezervă astrele!

Berbec – Mai strategic în privința resurselor!

Dacă principalele cheltuieli în prima parte a lunii țin de cursuri, călătorii, chestiuni juridice, proiecte de cercetare, din 10 decembrie vei aborda o atitudine mai serioasă și chiar mai strategică în privința resurselor tale. E posibil să investești bani într-un curs de training pentru înbunătățirea performanțelor. Sfârșitul de lună poate veni cu o propunere financiară promițătoare, însă lucrurile trebuie analizate cu grijă.

Taur – Determinat în a-ți crește valoarea!

Sectorul financiar este în prim plan. Ești mai determinat în a-ți cere drepturile în prima parte a lunii, mai ales dacă nu ești plătit corespunzător cu munca și efortul tău. Vei căuta să atragi atenția asupra ta și a valorii pe care consideri că o meriți, iar în a doua săptămână a lunii ai toate șansele să faci progrese semnificative. Dacă ți se propune un parteneriat de business sau o propunere de afaceri, oricât de tentantă ar putea să pară, caută să vezi dacă este practică și realizabilă.

Gemeni – Posibilități și șanse financiare!

O lună avantajoasă financiar! Mercur, propriul tău guvernator urmat la câteva zile de Venus vor intra în Capricorn pe 6 și respectiv 10 decembrie, activând sectorul afacerilor și al investițiilor. Poți primi un bonus, un ajutor din partea cuiva sau o veste bună legată de o moștenire sau un plan de economii. Solstițiul de iarnă și Luna nouă din 23 decembrie dau startul unor noi perspective financiare în timp ce retrogradarea lui Mercur din 29 decembrie te îndeamnă să regândești anumite aspecte financiare cu mai multă atenție.

Rac – Gestionarea eficientă și asumată a resurselor!

Atitudinea ta față de bani sau resurse este una chibzuită și organizată căutând să te gestionezi cât mai eficient. Însă, luna plină din 8 decembrie poate să scoată la suprafață anumite chestiuni delicate care vizează un proces de partaj, o moștenire, un business propriu sau chiar anumite bunuri deținute la comun cu cineva. În timp ce unele persoane pot avea lucruri de ascuns, tu vei încerca să-ți aperi punctul de vedere într-un mod asumat și chiar cooperant.

Leu – Bucuria de a oferi!

O lună în care o perspectivă practică în privința gestionării resurselor poate să fie de mare folos. În ciuda implicării tale într-un proiect important pentru tine, dacă acesta nu se dovedește a fi și unul profitabil, te poți vedea nevoit să regândești anumite lucruri. În a doua parte a lunii ești mai practic și mai eficient cu cheltuielile efectuate însă, în același timp poți fi mai dornic și chiar bucuros să oferi un cadou sau un ajutor acelor persoane a căror situație financiară este mai delicată.

Fecioară – Satisfacerea unor dorințe sau plăceri!

O mare parte din cheltuielile acestei luni vizează în primul rând chestiunile domestice, casnice pentru ca ulterior să te focusezi pe a-ți îndeplini anumite dorințe sau plăceri personale. Este indicat să eviți speculațiile sau activitățile financiare cu un grad mare de risc, chiar dacă contextul pare tentant. Din 20 decembrie Jupiter se întoarce în Berbec în sectorul afacerilor și al investițiilor tale intensificând anumite discuții pe marginea unei chestiuni financiare începute mai demult.

Balanță – Caută să vezi ce este mai important pentru tine!

În prima parte a lunii ești un pic mai relaxată în privința banilor, cauți să-ți satisfaci anumite plăceri și interese, poate o călătorie undeva, un curs pe care ți-l doreai demult sau un nou mijloc de transport. Pe măsură ce lună înaintează adopți o abordare mai tradiționalistă, te preocupă căminul familia sau cadourile pe care plănuiești să le faci. Spre sfârșit de an pot exista anumite discuții financiare în sânul familiei iar dacă perspectivele sunt diferite, caută să vezi totuși ce este mai important pentru tine.

Scorpion – Reevaluarea unui parteneriat de business!

Luna Plină din 8 decembrie activează axa resurselor zilnice, investițiilor și a bunurilor deținute la comun într-un parteneriat scoțând la iveală orice fel de dezechilibru existent. Poate ai nevoie să reevaluezi angajamentul sau sinceritatea unui partener de business sau de cuplu cu care nu pare că mai  împărți aceeași perspectivă pentru a vedea dacă obiectivele mai sunt comune. Între 10 și 20 decembrie, fii mai precaut în privința resurselor tale, în ciuda dorinței de a te răsfăța și a-ți îndeplini anumite plăceri.

Săgetător – Focus pe sectorul financiar!

Ești hotărât să investești mai mult în tine în prima parte a lunii, să-ți schimbi stilul vestimentar, o nouă coafură, un mod diferit de prezentare, pentru a te pune mai multă în valoare, toate acestea antrenând diverse cheltuieli. Odată cu solstițiul de iarnă și Luna Nouă din 23 Decembrie din sectorul resurselor zilnice și al valorilor, noi perspective financiare se deschid pentru tine. Ești mai practic în administrarea banilor și investești mai mult în proiecte și relații avantajoase financiar.

Capricorn – Investiții în propria imagine!

Tensiunea financiară cauzată de instabilitatea economică actuală va începe să se diminueze. Chiar dacă nu va dispărea total, vei dobândi alte instrumente de care să te folosești într-un mod avantajos. În a doua săptămână a lunii, te poți folosi de experiența și aptitudinile acumulate pentru a contribui la menținerea stabilității financiare. Vei investi mai mulți bani pentru a-ți înbunătați propria imagine atât personală cât și profesională. Odată cu solstițiul de iarnă ți se recomandă mai multă prudență întrucât ești tentat să investești într-o metodă de îmbogățire rapidă.

Vărsător – Mai multă cumpătare și moderație!

Ești mânat de impulsuri și dorințe puternice în prima parte a lunii, fapt care te poate determina să cheltuiești destul de rapid. Jupiter se află încă în sectorul finanțelor tale până pe 20 decembrie, ceea ce amplifică dorința de a te răsfăța cu lucruri și activități frumoase, deosebite. Se recomandă mai multă precauție în intervalul 10 – 20 decembrie la orice fel de proiecte de viitor sau aspirații personale, asigură-te că le poți implementa într-un mod eficient și practic.

Pești – Îmbunătățirea planului financiar!

Poți fi un pic mai grăbit în modul în care cheltuiești în prima parte a lunii sau poate o situație anume te forțează să efectuezi anumite achiziții care vizează situația propriului cămin. Din 20 decembrie, Jupiter se reîntoarce în Berbec în sectorul finanțelor și al valorilor ceea ce-ți va amplifica dorința de a-ți înbunătăți acest sector. Odată cu solstițiul de iarnă însă anumite planuri sau proiecte de viitor la care lucrezi vor avea nevoie de o susținere financiară concretă, deci este important să fii cât mai realist.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea