Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal dragoste: 21 – 27 noiembrie 2022. Cine sunt nativii avantajați în plan amoros

Horoscop săptămânal dragoste: 21 – 27 noiembrie 2022. Cine sunt nativii avantajați în plan amoros

De: Virginia Olteanu 19/11/2022 | 14:00

Horoscop dragoste pentru săptămână 21 – 27 noiembrie 2022. Află mai jos ce îți rezervă astrele în plan amoros! Sunt vești bune!

Berbec – Mai multă aventură și spontaneitate!

Anumite discuții mai sensibile în relația de cuplu te determină să regândești modul de abordare sau intențiile în privința relației respective. Vei căuta să privești situația dintr-o perspectivă mai înaltă și să vezi ce-ți dorești cu adevărat. Nevoia ta de mai multă aventură și spontaneitate, de a face ceva nou și diferit, de a te deschide către o nouă filozofie te îndeamnă să privești către noi orizonturi.

Taur – Conexiune profundă și transformatoare!

Luna nouă din Săgetător activează sectorul puterii interioare dar și al intimității amplificând nevoia de a te bucura mai mult de compania celuilalt dar într-un mod profund și transformator. Într-o relație deja existentă,traversezi o perioadă în care vei căuta să testezi angajamentul sau fidelitatea partenerului. Dacă ești singur, o persoană nouă te poate atrage în universul ei oferindu-ți șansa de a experimenta mai intens și mai profund conexiunea dintre voi.

Gemeni – Cum să devii un partener mai bun!

Perspectivele relaționale încep să se contureze din ce în ce mai favorabil pentru tine. Cu lună nouă în săgetător activând sectorul parteneriatelor ai șansa să întâlnești o persoană cu care rezonezi din plin la unul dintre evenimentele la care tot participi. Dacă ești într-o relație de cuplu, acesta devine cadrul perfect pentru creșterea și evoluția ta întrucât ai șansa să înveți lecții prețioase de cum să devii un partener mai bun.

Rac – O săptămână aglomerată!

La începutul săptămânii planul tău de a petrece mai mult timp cu persoana iubită se lovește de tot felul de impedimente neașteptate, va trebui să devii extrem de creativ pentru a găsi o rezolvare cât de cât rezonabilă. Timpul pare să nu fie tocmai de partea ta însă nu renunți. În plus ce nu poți face acum, reprogramezi pentru weekend. O persoană din mediul în care lucrezi se poate simți atrasă de tine.

Leu – Mai multă pasiune și iubire în viața ta!

Ești printre cei favorizați la capitolul iubire! Chiar dacă primele zile ale săptămânii sunt mai tensionate, fiind necesar să accepți realitatea unei situații care nu-ți place, odată cu Lună Nouă din săgetător capeți noi perspective. Indiferent dacă ești sau nu într-o relație, ai șansa să-l cucerești pe cel de lângă tine. Ești mai asertiv, mai carismatic și chiar pasional în manifestarea sentimentelor iar dacă o persoană anume ți-a captat deja atenția, îi va fi aproape imposibil să-ți reziste.

Fecioara – O înțelegere emoțională profundă!

Luna nouă din săgetător te ajută să te înțelegi mai bine la nivel emoțional, punând accentul pe siguranță și stabilitatea emoțională. Jupiter își reia mersul direct în Pești în sectorul parteneriatelor tale ajutându-te să te conectezi mai profund la cel de lângă tine împărtășind din sentimentele și nevoile tale. În weekend poți avea parte de o întâlnire romantică și pasională, fă-ți agenda astfel încât să nu ratezi ocazia.

Balanța – Oameni noi și interesanți!

Starea de nemulțumire resimțită la începutul săptămânii vis-a vis de lipsa timpului alocat relației de cuplu se va diminua pe măsură ce cauți soluții alternative. Luna nouă din Săgetător te stimulează fizic și intelectual, deschizându-ți noi oportunități de relaționare cu oameni interesanți cu care împărtășești aceeași viziune. Poți flirta mai ușor, îți poți face un cont pe un site de dating sau poți cunoaște pe cineva într-o călătorie.

Scorpion – Amplificarea valorii de sine!

Chiar dacă anumite lucruri te pot deranja și chiar sensibiliza ușor în interacțiunea cu partenerul la început de săptămână, Luna nouă din săgetător îți schimbă perspectivele. Vei căuta să-ți expansionezi aria de căutare, devenind mai îndrăzneț și mai dornic de a investi într-o relație care să te incite, ceea ce poate atrage în viața ta persoane noi și interesante. Stima ta de sine este în creștere dar și nevoia de intimitate și apropiere.

Săgetător – Reînnoire și reafirmare!

În ciuda introspecției și a analizelor din ultima perioadă, a venit momentul să ieși din zona de umbră și să te bucuri de tine. Tu ești principala ta resursă, explorează și caută să vezi cine ești și ce te împlinește! Dacă ești atras de o anumită persoană vei fi mult mai îndrăzneț și mai asertiv în abordare și nu va conta atât de mult răspunsul celuilalt cât faptul că ți-ai declarat intențiile. Este un moment de reînnoire și reafirmare!

Capricorn – Analize profunde!

Chestiuni imprevizile care apar în prima parte a săptămânii într-o relație de iubire te determină să te îndoiești de reciprocitatea unor sentimente sau de angajamentul celuilalt. Vei tinde să te retragi un pic pentru a analiza lucrurile în profunzime. O parte mai ascunsă din tine este scoasă la iveală de Lună nouă din săgetător care te îndeamnă să pătrunzi adânc în interioriul tău pentru a explora dorințele și nevoile tale profunde, mai mult sau mai puțin conștientizate.

Vărsător – Explorare și libertate!

Chiar dacă la nivel general traversezi o perioadă de redefinire a unor dorințe sau comportamente vis-a vis de o relație de iubire, această perioadă poate să fie prielnică pentru a explora și a te bucura de mai multă libertate. Nu sunt excluse micile divergente într-o relație însă poți fi destul de flexibil în abordarea lor. Pe de altă parte poate cineva din cercul de prieteni își manifestă interesul față de tine însă rămâne de văzut dacă interesul este unul reciproc.

Pești – În centrul atenției!

Reacția sau atitudinea celuilalt te poate lua prin surprindere într-un mod mai puțin plăcut însă nu te lăsa demoralizat sau descurajat. Ești în centrul atenției iar toată lumea gravitează în jurul tău. Clarifică-ți intențiile și mergi la țintă cu ceea ce-ți place. În weekend profită de timpul liber pentru a-l petrece în compania unui prieten special iar dacă simți ceva mai mult față de această persoană nu ezită să-ți declari intențiile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...