Ce face Ilinca Vandici înainte de fiecare zi de filmări la „Bravo, ai stil!”
Acum s-a aflat! 👀
Home » Horoscop » Horoscop general săptămâna 20 – 26 Februarie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de multe provocări

Horoscop general săptămâna 20 – 26 Februarie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de multe provocări

De: Virginia Olteanu 20/02/2023 | 08:00
Horoscop., Sursă foto: Pixabay.com

Horoscop general săptămâna 20 – 26 Februarie. Zilele acestea vin cu multe schimbări pentru unii dintre nativi, dar și cu provocări. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru nativi, cât și pentru ascendent: 

Berbec – Mai conștient de aspectul emoțional, dar și de propria valoare!

O săptămână activă ca și comunicare sau interacțiune cu prietenii sau persoane apropiate, însă și cu schimbări neașteptate de planuri care vor necesita mai multă precauție pe plan financiar. Luna Nouă din Pești de la începutul săptămânii te îndeamnă să devii mai conștient de latura spirituală a vieții, de nevoile tale emoționale, sufletești și de orice proces de iertare sau vindecare care are nevoie să se petreacă în ființa ta. Durabilitatea unui obiectiv anume sau a unei relații de pretenie poate să fie testată. În același timp, Venus intră în propriul tău semn deci îți va oferi șansa în următoarele săptămâni să-ți construiești o nouă imagine de sine, o nouă strategie sau chiar o atitudine nouă vis-a -vis de relațiile tale care să-ți amplifice valoarea personală.

Taur – Mai clar în privința unor obiective profesionale!

Deși energia și eforturile investite pe plan profesional sunt considerabile, unele interacțiuni cu o persoană cu autoritate sau în mediul socio-profesional pot genera unele tensiuni. Venus, planeta care te guvernează intră în Berbec ceea ce presupune că vei deveni ușor mai nostalgic, mai introvertit și mai dornic să analizezi unele lucruri din spatele scenei în următoarea perioadă. În același timp Luna Nouă din Pești chiar de la începutul săptămânii vine cu noi orizonturi în ceea ce privește construirea unor noi relații de prietenie sau chiar profesionale, a unor noi proiecte și a amplificării influenței tale în cadrul unor grupuri sau comunități cu care rezonezi, însă într-un mod realist și pragmatic. Situația mediului profesional actual sau o anumită persoană poate avea un impact major asupra noilor tale proiecte.

Gemeni – Clarificarea unor obiective profesionale și mai multă vizibilitate pe plan social!

Ești determinat să investești resurse, timp și implicare în acele domenii, studii sau metodologii care ajută la dezvoltarea ta multilaterală, însă pot apărea situații neprevăzute care îți testează răbdarea sau încrederea în ceea ce vrei să realizezi. Luna Nouă din Pești de la începutul săptămânii vine cu noi oportunități pe plan socio-profesional însă acestea vor trebui cântărite și analizate cu grijă deoarece vor necesita unele modificări. Unele chestiuni juridice, contractuale sau care țin de relația cu străinătatea, o călătorie în interes profesional vor necesita atenție din partea ta. În aceeași zi cu Luna Nouă, Venus intră în Berbec deci următoarele săptămâni pot aduce noi relații de prietenie, noi cunoștințe sau o implicare mai activă în acele comunități cu care rezonezi. Vei fi mai vizibil pe plan social.

Rac – Clarificarea principiilor după care te ghidezi!

O situație neașteptată te face să te îndoiești de claritatea sau durabilitatea unui angajament sau asocieri financiare însă ai resursele necesare să redresezi situația. Luna Nouă din Pești îți deschide noi orizonturi fizice sau intelectuale în următoarea perioadă. Ele pot viza o călătorie, schimbarea unei mentalități sau filozofii de viață, o nouă cale de dezvoltare personală sau spirituală, însă va trebui să te asiguri că deții capitalul necesar pentru a-ți susține obiectivele. Per ansamblu, ai șansa să-ți redefinești ideile forță care te ghidează. Venus, micul benefic intră în Berbec activând sectorul tău profesional deci te va susține în a-ți amplifica imaginea, aptitudinile dar și modul în care te prezinți pe plan socio-profesional în următoarele săptămâni.

Leu – Unele transformări necesare vor pregăti calea unor noi aventuri!

O săptămână cu interacțiuni intense și chiar ușor provocatoare în care ți se recomandă să eviți luarea unor decizii pe baza unor reacții de moment. Prezența unui prieten se poate dovedi utilă și mobilizatoare. Profunzimea sau eficiența unei relații profesionale sau sentimentale va fi testată prin prisma Lunii Noi din Pești care te îndeamnă să dai o formă nouă relației respective dacă sunt lucruri care nu funcționează, deci poate să urmeze o perioadă cu unele schimbări și transformări. În același timp ești impulsionat să-ți redobândești libertatea și spontaneitatea în anumite privințe, întrucât Venus intră în Berbec, un semn perfect compatibil cu tine care îți împărtășește dragostea pentru expansiune și aventură. O perspectivă mai asertivă și mai optimistă asupra vieții te va susține în următoarea perioadă să cucerești noi lucruri, noi persoane și chiar noi teritorii.

Fecioară – Păstrează măsura și echilibrul în tot ce realizezi!

Toată energia și resursele sunt investite într-un mod eficient și strategic în ceea ce ai de realizat, însă așteaptă-te la situații imprevizibile care pot genera tensiuni, întârzieri sau neînțelegeri. Dacă trebuie să dezbați o chestiuni contractuală ia-ți timp suficient și verifică de două ori termenii sau condițiile. Luna Nouă din Pești te îndeamnă să construiești o nouă platformă de colaborare într-un parteneriat, una care să fie mai înțelegătoare, mai empatică, dar nu mai puțin realistă vis-a vis de chestiunile practice ale vieții. A face totul cu măsură va fi cerința esențială în următorea perioadă. Planul financiar este favorizat de intrarea lui Venus în Berbec care poate aduce o îmbunătățire a resurselor tale prin intermediul partenerului, printr-un ajutor sau un bonus. Din punct de vedere erotic, abordarea ta va căpăta mai multă pasiune și intensitate.

Balanță – Parteneriate constructive și mai multă grijă la sănătate!

Deși îți dorești mai multă libertate de exprimare sau manifestare, unele angajamente pe care le ai față de ceva sau cineva te pot determina să-ți modifici planurile. Venus, planeta care te guvernează intră în Berbec oferindu-ți ocazia să-ți redefinești în următoarele săptămâni modul în care interacționezi într-un parteneriat dar și la modul general, devenind mai asertiv și mai dispus să construiești parteneriate echilibrate și potrivite cu nevoile tale. În schimb, Luna Nouă din Pești de la începutul săptămânii pune bazele unei organizări mai eficiente în rutina și obiceiurile zilnice, în chestiuni legate de sănătate și muncă. Va fi esențial să ai mai multă grijă de tine, să-ți prioritizezi activitățile, să te tratezi într-un mod mai blând și să-ți reamintești zicala „mens sana în corpore sano”, respectiv minte sănătoasă în corp sănătos.

Scorpion – Depășirea limitelor!

Unele interacțiuni cu un partener sau cineva apropiat pot genera subit o anumită tensiune sau stare de nervozitate, însă dorințele tale sunt destul de puternice și nu ai de gând să renunți ușor la obiectivele tale. Luna Nouă din Pești de la începutul săptămânii îți deschide noi orizonturi de natură relațională, te susține în a socializa mai mult și în a-ți pune în valoare talentul, creativitatea sau aptitudinile într-un cadru profesional sau romantic. Toate acestea sunt posibile atâta timp cât vei fi dispus să-ți depășești unele dubii sau temeri interioare. Nu permite unor obstacole anterioare să te limiteze ci transformă-le în „cărămizi” pe care să-ți construiești urcușul. În aceeași zi cu Luna Nouă, Venus intră în Berbec susținându-te în următoarea perioadă în a câștiga simpatia și aprecierea colegilor de muncă dar și în a deveni mai activ în privința sarcinilor zilnice personale sau profesionale.

Săgetător – Redefinirea unei fundații emoționale, dar și mai multă socializare!

Dacă te confrunți cu unele probleme tehnice neașteptate, neînțelegeri în interacțiunea cu un coleg de muncă sau în unele dezbateri sau negocieri, apelează cu încredere la asistență sau sfatul unei persoane cu mai multă experiență decât tine. Luna Nouă din Pești de la începutul săptămânii te va susține în a te cunoaște mai bine pe plan emoțional, sufletesc. Mediul familial, căminul, sentimentul de stabilitate și protecție, oricare dintre acestea se poate bucura de o nouă platformă de dezvoltare atâta timp cât păstrezi o comunicare clară și asumată cu cei din anturajul apropiat. O gândire clară și pozitivă va fi esențială în planurile tale. Interesele și hobby-urile tale vor fi stimulate de intrarea lui Venus în Berbec, fapt care îți va amplifica spiritul de aventură, pasiunea și nevoia de socializare dar și exprimarea talentului și a creativității.

Capricorn – Noi gânduri, noi relații, mai bune și mai potrivite!

Deși modul în care îți gestionezi bugetul este unul precaut și pragmatic, unele situații neprevăzute pot antrena unele cheltuieli neașteptate. Luna Nouă din Pești din prima zi a săptămânii vine cu noi șanse și oportunități în ceea ce privește îmbunătățirea modului în care comunici, negociezi sau te promovezi, deci procesele de gândire și comunicare sunt evidențiate. Puterea cuvântului este amplificată în următoarea perioadă, el va putea să salveze o situație sau să pună punct unor relații, depinde de tine cum îl folosești. De asemenea te vei clarifica în privința calității unor relații din anturajul apropiat, vei vedea dacă merită sau nu să le păstrezi în viața ta. Urmând principiul care spune că „noi suntem suma oamenilor cu care ne înconjurăm”, vei avea de făcut unele alegeri. Venus intră în Berbec în aceeași zi cu Lună Nouă, deci îți oferă șansa în următoarele săptămâni să faci unele modificări exterioare, în propria casă sau interioare, devenind mai protector cu tine sau cu ceea ce iubești.

Vărsător – Amplificarea valorii personale și mai multă asertivitate în exprimare!

Ai suficientă voință și determinare pentru a investi în ceea ce este important pentru tine astfel încât să depășești unele tensiuni sau piedici neașteptate, însă, este esențial să-ți păstrezi calmul și stabilitatea interioară. Luna Nouă din Pești de la începutul săptămânii îți va deschide noi oportunități în următoarea perioadă în materie de finanțe, îmbunătățirea veniturilor, bunuri sau valoare personală însă va trebui să fii extrem de precaut și realist în abordare. Dacă nu ești mulțumit de situația financiară actuală ai șansa să schimbi unele lucruri însă va trebui să fii flexibil, atent și să-ți urmezi intuiția sau flerul financiar. Tratează orice fel de speculații financiare cu multă grijă utilizând la maxim experiența dobândită până acum. Venus intră în Berbec în aceeași zi cu Lună Nouă dinamizându-te atât fizic cât și intelectual, ceea ce presupune ca în următoarele săptămâni modul în care îți exprimi părerile sau opiniile va fi mai asertiv și mai hotărât.

Pești – Acceptarea propriilor imperfecțiuni te face mai puternic!

Chiar dacă unele conversații, mesaje sau știri cu care intri în contact pot crea unele tensiuni neașteptate amplificând unele griji interioare, dacă îți iei timp suficient să le analizezi cu grijă, realizezi că ai instrumentele necesare pentru a le depăși. Luna Nouă din propriul tău semn de luni dimineața este elementul principal al săptămânii deoarece este acea șansă pe care o primești o dată pe an de a-ți reclădi o nouă identitate, atitudine sau strategie vis-a vis de lucrurile importante din viața ta. De data aceasta însă, acest lucru va fi în strânsă legătură cu depășirea unor temeri sau insecurități interioare. Poate a venit momentul să-ți asumi cine ești exact așa cum ești deoarece adevărata ta putere constă în a-ți accepta pe deplin imperfecțiunile, iar această acceptare nu va face decât să te motiveze permanent în a-ți atinge potențialul personal. Venus intră în Berbec, în aceeași zi cu Lună Nouă, deci te va susține în a te pune în valoare mai pregnant, atât personal cât și financiar.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia - GALERIE FOTO
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia...
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
Cu cât vinde Melinda, soția lui Puya, hainele pe care le croșetează. Comenzile au explodat după „America Express”
Cu cât vinde Melinda, soția lui Puya, hainele pe care le croșetează. Comenzile au explodat...
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea să intre în pământ de rușine. Cum i-a răspuns artistei!
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea...
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina:  Aproximativ 170.000 de ruși au murit în timpul războiului din Ucraina. Rușii își mută atenția de la Bahmut spre Avdiivka și Kremina 
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina: Aproximativ 170.000 de ruși au murit în...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni nu se aştepta
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni...
Soția lui Nosfe a spus cine este de vină pentru moartea artistului
Soția lui Nosfe a spus cine este de vină pentru moartea artistului
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a găsit femeia acasă, după s-a întors de la serviciu!
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a...
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism