Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2019

De: Cancan 28/07/2019 | 17:05
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2019
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2019

Cancan îți prezintă horoscopul lunar august 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii august 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii august sunt Luna Nouă din data de 1 august care se formează în zodia Leu și Luna Plină din 15 august care se formează în zodia Săgetător. Un aspect deosebit de rar se va petrece în luna august și anume vom avea parte de două fenomene de Lună Nouă. Astfel, pe data de 30 august va avea loc cea de a doua Lună Nouă din august care se va forma în zodia Fecioară, însă pe care nu o vom aborda ca influență în acest horoscop, urmând să-i deslușim misterele în horoscopul zilnic de la data respectivă, fiind de la sine înțeles că nu va avea puterea de a amprenta luna august 2019. Aceste fenomene astrologice care se desfășoară în ultima lună de vară vorbesc despre noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Soarele, energia, va tranzita semnul Leu până pe data de 23 august, moment când va intra în zodia Fecioară. Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va tranzita până pe 21 august zodia Leu, iar apoi se va muta în semnul Fecioară. Planetelor din Fecioară li se va alătura și Marte, planeta acțiunii, a determinării și a războiului, pe data de 18 august.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va ieși din retrogradare chiar în prima zi a lunii august și-și va continua tranzitul prin zodia Rac până pe data de 11 august, când va ajunge în semnul Leu. Mișcarea sa este rapidă, astfel că pe data de 29 august va poposi în zodia Fecioară, zodie pe care o și guvernează.

O altă veste bună vine din partea lui Jupiter, planeta marilor beneficii, a norocului și a bogăției, care pe data de 11 august își va încheia mișcarea retrogradă începută acum 4 luni prin semnul Săgetător. Marele Benefic al zodiacului își va continua mersul direct prin semnul pe care-l guvernează și astfel oportunitățile aduse vor fi majore și îmbucurătoare pentru toți.

Aspectul mai puțin plăcut al lunii este retrogradarea prin zodia Taur a lui Uranus, planeta adevărului, dar și a răsturnărilor de situație și a schimbărilor neașteptate. Astfel, celor trei planete încă retrograde, Saturn, Pluton și Neptun, li se va alătura și Uranus de la 11 august 2019.

Luna august 2019 va fi o perioadă a contrastelor, masculin-feminin, cald-rece, fix-mutabil, exterior-interior. Observăm că în prima jumătate vrem să strălucim și să ieșim în evidență, să fim în centrul Universului, dacă se poate, – atâta timp cât planetele tranzitează zodia Leu-, iar imediat ce acestea se mută în semnul Fecioară ne calmează și ne fac raționali, analitici și chiar sobri și extrem de calculați în manifestări.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Berbec

Carieră

Dacă prima parte a lunii nu aduce acțiuni importante în sectorul profesional, începând din a doua jumătate cei născuți în zodia Berbec încep să devină interesați, din nou, de locul de muncă. Va fi o perioadă bună pentru schimbarea jobului, pentru îndeplinirea cu sârguință a sarcinilor și activităților, iar stresul resimțit până acum se va dizolva. După 21 august, Venus le poate aduce semnarea unor contracte, parteneriate avantajoase care să le îmbunătățească veniturile în viitorul apropiat.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o lună întensă la capitolul sentimental. Toate planetele aflate în zodia Leu le activează sectorul iubirii și nativii vor investi multă energie în acest sens. Cu Venus alături, cei singuri își pot întâlni jumătatea, iar cei care se află deja în relații pot reuși armonizarea uniunii. Nu este exclus ca unii să devină părinți sau să discute despre această posibilitate. Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, acești nativi vor avea ocazia să lămurească neînțelegerile mai vechi din cuplu. Luna Nouă poate aduce o nouă iubire, începuturile unei noi povești de dragoste.

Sănătate

Berbecii au parte de o lună în care energia este la cote maxime și cheful de distracție pe măsură. Nativii pot pleca în vacanțe acum și se pot preocupa mai mult de propriile pasiuni și hobby-uri. Nu este exclus să se apuce de un sport nou, de sală, antrenamente fizice

Bani

Din punct de vedere financiar, nativii din zodia Berbec sunt sfătuiți să fie prudenți în cheltuieli, mai ales în prima parte a lunii, pentru că există riscul de a fi prea darnici. În plus, retrogradarea lui Uranus pe casa banilor munciți le poate aducă răsturnări de situație usturătoare în portofel.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur au parte de o lună impactantă din punct de vedere profesional. Uranus, planeta care le guvernează cariera și care, totodată, se găsește în semnul lor, își va începe mersul retrograd și le va cere acestor nativi să-și reevalueze situația profesională și aspirațiile de viitor. Cei care nu se mai regăsesc în ceea ce fac, care nu sunt mulțumiți de locul de muncă, se pot gândi la o schimbare, însă poate să nu fie vorba doar de locul în sine, ci și de direcție, de domeniul de activitate. În plus, Luna Plină poate aduce încheierea unui capitol profesional. Nu este exclus ca unii nativi să înceapă o afacere pe cont propriu. Este de preferat ca în această lună să analizez și reanalizeze situația și mai puțin să ia decizii majore.

Dragoste

În prima parte a lunii, nativii Taur se preocupă mai mult de casă și de relațiile cu membrii familiei. Astfel, cei căsătoriți pot renova locuința, iar cei care se află în relații de lungă durată se pot muta împreună cu partenerul, aspecte susținute puternic și de Luna Nouă. Cei singuri nu trebuie să se teamă, căci după ce toate planetele se vor muta în zodia Fecioară, care le guvernează casa iubirii, șansele de flirt și cucerire cresc. Se pot lega noi relații sentimentale și nu este exclus ca partenerul să fie întâlnit într-o vacanță, poate chiar în concediu. Jupiter, guvernatorul casei sexualității, poate aduce intensitate în intimitate

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă nativii Taur vor avea o ușoară tendință de a se întoarce în trecut, de a se lăsa măcinați și frământați de gânduri. Este momentul să se desprindă de tiparele vechi și să-și contureze un nou stil de viață.

Bani

Din punct de vedere financiar, Taurii pot avea parte de câștiguri neașteptate, poate chiar să obțină un credit, o finanțare, o moștenire, aspect conturat odată cu ieșirea lui Jupiter din retrogradare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Gemeni

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni, chiar dacă nu fac schimbări majore în carieră, sunt determinați să-și recontureze niște idealuri. Zona parteneriatelor profesionale este foarte bine aspectată și se pot semna noi contracte, se pot demara noi proiecte, însă nu care să aibă legătură cu străinătatea pentru că în acest sector Uranus, planeta care le guvernează studiile înalte și străinătatea, va retrograda. Posibil, însă, ca acest tranzit retrograd să le întoarcă atenția către niște cursuri care să le deschidă noi orizonturi profesionale.

Dragoste

Nativii Gemeni vor răsufla ușurați după data de 11 august, când Jupiter își va relua mersul direct prin casa parteneriatelor și a căsătoriei. Acest aspect vine cu rezolvarea neînțelegerilor din ultimul timp care au existat în cuplu, iar celor singuri le aduce șansa de a începe o nouă relație de lungă durată. În plus, către finele lunii, interesul nativilor pentru casă și familie, inclusiv întemeierea unei familii, va crește și nu este exclus ca aceștia să se mute împreună cu persoana iubită.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă sănătății, deși situațiile stresante nu vor lipsi. Nativii Gemeni vor avea energie din plin și este de preferat să o canalizeze către sport sau să facă plimbări, excursii la munte, activități care să contribuie la relaxare și la întărirea sistemului nervos. În plus, familia va fi sursă de reîncărcare a bateriilor.

Bani

Odată cu faza de Lună Nouă, Gemenii pot să descopere noi oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. În unele cazuri poate fi vorba de noi colaborări, în domenii chiar diametral opuse, care să aducă bani la buget și multă satisfacție nativilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Rac

Carieră

Racii au parte de revenirea în mers direct a lui Jupiter întocmai pe casa muncii și acest aspect benefic le va aduce oportunități legate de sectorul profesional. Nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă cu unu/l mai bun sau să primească noi responsabilități care să le îmbunătățească și veniturile.

Dragoste

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur prin semnul lor, nativii Rac vor avea ocazia de a lămuri o serie de probleme, conflicte cu persoana iubită. Tema banilor poate fi unul dintre subiectele fierbinți și sensibile abordate acum. Unii Raci vor analiza posibilitatea de a încheia o relație acum, mai ales dacă simt că au luptat prea mult, au luptat singuri și rezultatele nu se văd. Cei care-și caută un partener de viață pot avea tendința de a fi prea idealiști și prea greu de mulțumit.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac își revin în mod miraculos dintr-o stare de letargie și pe bună dreptate, având în vedere că Jupiter își încheie retrogradarea pe sectorul sănătății, iar Mercur, guvernatorul casei sănătății, reintră în mers direct. Nativii vor avea energie, bună dispoziție și vor da dovadă de mult entuziasm în toate activitățile întreprinse.

Bani

Cei născuți sub semnul Rac au parte de Luna Nouă în sectorul financiar, aspect care poate aduce noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor. În plus, împreună cu Jupiter poate aduce un nou loc de muncă care să fie mult mai bine plătit. Atenție, însă, pentru că tot acum tendința de a cheltui inutil va crește!

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Leu

Carieră

Nativii din zodia Leu au parte de Venus în zona profesională, aspect care le va aduce numeroase oportunități de promovare, de afirmare la locul de muncă, dar și de consolidare a statutului. Nu este momentul marilor schimbări, însă este momentul unor reevaluări serioase care să vizeze schimbări în perspectivă. Parteneriatele profesionale care nu sunt eficiente și care doar consumă energie ar trebui încheiate.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu au parte de foarte multe tranzite prin semnul lor, mai ales în prima parte a lunii, aspect care sugerează interesul vizavi de propria persoană. Jupiter își va încheia retrogradarea în zona iubirii, însă nativii vor începe reevaluarea sentimentală stimulați fiind de retrogradarea lui Uranus, planeta care le guvernează casa relațiilor. De aceea, nativii nu trebuie să se aștepte ca totul să meragă de la sine, mai ales cei care sunt căsătoriți sau se află în relații de lungă durată. Va trebui să depună efort, să fie indulgenți și răbdători, dar mai ales să lase autoritatea deoparte. În plus, Luna Plină poate aduce încheierea unei etape sentimentale.

Sănătate

Leii se bucură de Jupiter în mers direct pe casa distracțiilor, prin urmare vedem ca Marele Benefic să aducă entuziasm, poftă de viață și bucurie. Nativii se pot dedica pasiunilor și hobby-urilor, pot pleca în vacanță acum, însă atenție la tendința de a face excese!

Bani

Către finele lunii, din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Leu, vor avea parte de Venus, planeta banilor, în tranzit întocmai prin sectorul financiar. Ei bine, acest aspect aduce oportunități numeroase de îmbunătățire a veniturilor de care nativii sunt sfătuiți să profite la maxim. Atenție, însă, la cheltuielile în beneficiu personal, care pot depăși bugetul!

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Fecioară

Carieră

Fecioara ar trebui să stea deoparte de schimbări pentru că Uranus va retrograda în sectorul muncii și s-ar putea să le testeze nervii o perioadă. Pașii mici și reanalizarea, reevaluarea sectorului profesional se vor dovedi cea mai bună soluție. Luna Plină le va cere încheierea unui capitol și ar fi bine să elimine acele proiecte, colaborări care nu le aduc beneficii, ci doar le consumă energia.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de un început de lună mai dificil în sensul că vor prefera singurătatea, se vor retrage și vor analiza diferite aspecte ale vieții lor, inclusiv modul în care relaționează cu ceilalți și povestea lor de iubire. Este o perioadă de vindecare emoțională și psihică și sunt puternic susținuți astrologic să-și investigheze propria persoană. Abia către finele lunii, atunci când toate planetele se vor muta în în semnul lor, pe casa personalității, vor trage aer adânc în piept și vor ieși în față.

Sănătate

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de sănătate, în specual în ceea ce privește stilul de viață. Este necesar să aibă o alimentație echilibrată și sănătoasă, să facă mișcare ușoară, dar mai ales să se odihnească minim 7-8 ore pe noapte.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Fecioară se pot bucura de mult noroc și oportunități neașteptate de a face bani, de a-și îmbunătăți veniturile, mai ales că ambele planete care guvernează sectoarele financiare ale Fecioarei, adică Venus, planeta banilor, și Marte, planeta acțiunii, se întâlnesc în semnul lor către finele lunii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Balanță

Carieră

Odată cu Luna Nouă, Nativii Balanță și-ar putea trasa noi obiective, noi aspirații de viitor, și-ar putea redefini niște țeluri. Pot întâlni persoane care să-i ajute în ascensiunea profesională și-și pot îmbunătăți imaginea printr-un discurs. Moment bun pentru promovare în mediul online, grație lui Mercur revenit în mers direct prin Rac.

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță încep luna cu chef de flirt și aventură, de ieșit în oraș, de întâlnit cu prietenii și este posibil ca toate aceste activități să le aducă tensiuni în cuplu, însă și noi relații celor singuri. Luna Plină poate încheia un capitol sentimental, care nu mai aduce bucurie în viața Balanțelor, de aceea este important de revizuit atitudinea față de partener, față de relație, sfat necesar acelor nativi care-și doresc să continue povestea de dragoste și știu că merită să lupte. Uranus, guvernatorul iubirii la Balanțe, se va afla în retrogradare câteva luni de aici înainte și va pune multe întrebări în acest sector.

Sănătate

Balanțele încep luna cu energie și foarte mult chef de socializare, însă pe parcurs își pierd din entuziasm din cauza oboselii. Cei cu probleme de natură cronică pot resimți mai acut simptomele.

Bani

Nativii din zodia Balanță vor avea parte de avantaje materiale și mici beneficii din partea prietenilor. La modul general, nu va fi o lună problematică. Atenție! Tendința de a cheltui va fi mare, în special dacă se află în concediu, unde pot depăși cu mult bugetul acolat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Scorpion

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Scorpion sectorul profesional devine cel mai important și fierbinte punct al lunii august. Luna Nouă le poate aduce noi începuturi legate de carieră și nativii pot avansa în funcție, se pot face remarcați într-un domeniu nou, pot prelua noi sarcini și responsabilități care să-i propulseze în carieră. Cei care-și caută un loc de muncă, în august au mari șanse să se angajeze.

Dragoste

Scorpionii nu sunt preocupați în mod deosebit de zona sentimentală, însă odată cu retrogradarea lui Uranus în sectorul căsătoriei s-ar putea să-și pună mintea și sufletul pe jar. Nativii vor face reevaluări ale situației în care se află din punct de vedere amoros și nu este exclus să ajungă la concluzii radicale pe care cei mai curajoși le vor pune în practică, iar ceilalți le vor rumega intens.

Sănătate

Nativii din zodia Scorpion nu întâmpină probleme majore la capitolul sănătate, însă stresul și consumarea energiei în sectorul profesional și financiar le poate aduce oboseală, motiv pentru care sunt sfătuiți să se organizeze cu atenție astfel încât să se odihnească mai mult.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei nascuți în zodia Scorpion sunt pe val odată cu intrarea în mers direct a lui Jupiter. Marele Benefic al zodiacului le va aduce încasări substanțiale, creșteri salariale și multiple oportunități de îmbunătățire a veniturilor pe termen lung.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Săgetător

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de retrogradarea lui Uranus întocmai în sectorul muncii, iar acest aspect poate aduce schimbări și răsturnări de situație în sectorul profesional, motiv pentru care sunt sfătuiți să facă reanalize serioase și atente cu privire la locul de muncă. Cu toate astea, aspectele sunt bune în ceea ce privește viața profesională și aspirațiile de viitor, oportunitățile conturându-se mai ales după a doua jumătatea lunii, când planetele se așează în casa carierei. Tot atunci, nativii care-și acută un loc de muncă s-ar putea angaja.

Dragoste

Au multe motive de bucurie în luna august cei care s-au născut în zodia Săgetător. În primul rând pentru că Mercur, planeta care le guvernează căsătoria și parteneriatele, își revine în mers direct și încheie seria conflictelor cu persoana iubită, și în al doilea rând, pentru că întocmai guvernatorul lor, Jupiter, Marele Benefic, își încheie perioada de retrogradare, perioadă care le-a adus multe semne de întrebare privind sectorul personal. Și cei singuri sunt avantajați pentru că au ocazia, către finele lunii, să înceapă o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută la locul de muncă sau în mediul profesional.

Sănătate

Nu va fi chiar cea mai bună lună din punct de vedere al sănătății pentru Săgetători pentru că stresul și oboseala, extenuarea își pot spune cuvântul și nu este exclus ca simptome ale efecțiunilor mai vechi să revină sau noi afecțiuni să se decalnșeze pe fond nervos. Este o perioadă favorabilă pentru călătorii și nativii ar trebui să se axeze pe relaxare, să plece în concediu și să se detașeze.

Bani

Nativii Săgetător sunt preocupați de zona financiară cu măsură, în sensul că sunt interesați să-și aranjeze calculele astfel încât să le ajungă banii pentru strictul necesar. Cei mai dornici și mai motivați își pot îmbunătăți veniturile, însă cu mult stres și multă muncă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Capricorn

Carieră

Mercur, planeta care guvernează casa muncii, își va reveni în mers direct, iar cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia să lămurească niște situații profesionale, să negocieze și să semneze niște contracte, dar și să încheie parteneriate care nu le aduc satisfacție. O serie de nativi pot avea discuții constructive în ceea ce privește resursele comune cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri și, totodată, nu este exclus să încheie un partaj, să primească o moștenire.

Dragoste

Nativii Capricorn trec printr-o perioadă foarte provocatoare din punct de vedere sentimental. Încă din primele zile ale lunii, odată cu eclipsa de Soare formată în zodia lor parteneră, în Rac, acești nativi vor fi puși la încercare. Își mai doresc să continue relația în care se află? – acesta va fi punctul cheie al momentului, motiv pentru care mulți nativi vor alege să facă o schimbare, să încheie definitiv o relație, un mariaj. Se întrevăd răsturnări majore de situație în zona sentimentală și multe vor izvorî din dorința nativilor de a se redefini. Să nu uităm că încă se află sub semnul retrogradării planetelor Saturn și Pluton, în casa personalității, iar eclipsa de Lună tot aici va aduce ineditul și neprevăzutul. Sunt sfătuiți să aibă răbdare, să fie puternici și încrezători în propriile forțe. Cei ai avantajați sunt nativii singuri care au ocazia să înceapă o nouă relație.

Sănătate

Pentru cei născuți în semnul Capricorn luna august vine cu energie și revigorare. Nativii vor simți o îmbunătățire remarcabilă a stării de sănătate, dar și a stării de spirit, odată cu încheierea retrogradării planetelor Mercur și Jupiter. Cei care au avut probleme de sănătate pot descoperi acum noi tratamente care să aducă vindecarea.

Bani

Capricornii au parte de Luna Nouă într-un sector financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar acest aspect poate aduce noi începuturi, chiar șanse de a obține profituri, beneficii materiale din colaborări, asocieri și parteneriate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Vărsător

Carieră

Cei născuți în zodia Vărsător pot reuși, odată cu faza de Lună Nouă, să semneze un parteneriat, un contract, să intre într-o asociere importantă care să le aducă faimă și succes. În plus, Mercur îi susține puternic în negocieri și pot reuși să-și îndeplinească un țel profesional acum. Se conturează momente favorabile angajării, însă mai puțin schimbării locului de muncă.

Dragoste

Vărsătorii au toate planetele de partea lor în această lună. Nativii vor reuși să restabilească armonia și înțelegerea în cuplu, se împace cu partenerul dacă au fost despărțiți, iar comunicarea le va fi atuu în toat acest context. Se poate discuta despre căsătorie, se poate trece la un nou nivel în relația de cuplu. Cei singuri vor avea mari șanse să întâlnească un partener nou, iar Luna Nouă îi va susține puternic, însă sunt sfătuiți să țină departe familia și să nu o lase să se implice în viața lor sentimentală.

Sănătate

Nativii din zodia Vărsător au o stare generală mult mai bună decât până acum. Nativii vor fi mai entuziaști și energici, însă nu este exclus să se întoarcă în trecut cu gândul, să se lase măcinați și frământați de unele situații mai vechi sau de un adevăr care, odată cu retrogradarea lui Uranus, guvernatorul lor, să iasă la suprafață.

Bani

Nativii născuți în zodia Vărsător, în special cei care au afaceri personale pot atrage investitori, pot obține finanțări pentru proiectul lor în această lună. Pe de altă parte, Mercur îi susține în negocierea unor condiții salariale, dar și în analizarea și refacerea bugetului de familie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2019, zodia Pești

Carieră

Luna Nouă cere o reprioritizare a sarcinilor și responsabilităților de la locul de muncă. Poate fi vorba de noi începuturi profesionale, chiar schimbarea jobului, mai ales că Jupiter își reia mersul direct și susține cariera prin noi oportunități. Este o perioadă de dezvoltare profesională și nativii Pești ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a obține un loc de muncă mai bun. Cei care caută să se angajeze, o pot face cu succes în prima jumătate a lunii.

Dragoste

Pentru nativii din zodia Pești luna august nu vine nici cu mari iubiri, dar nici cu mari drame. Mai degrabă se conturează o lipsă de interes vizavi de acest capitol. Cei singuri pot avea aventuri trecătoare, în timp ce nativii care sunt în relații de lungă durată pot instaura noi reguli de bună funcționare în cuplu.

Sănătate

Sectorul sănătății va fi tranzitat de foarte multe planete, motiv pentru care se recomandă prudență la acest capitol. Peștii se vor preocupa mai mult de starea de sănătate, posibil vor face analize, vor începe tratamente, diete și chiar este recomandat să facă o schimbare stilului de viață, mai ales dacă este unul vicios și întreptat către excese. Se recomandă oduhnă mai multă și evitarea suprasolicitării la locul de muncă.

Bani

Banii vor veni în această lună în raport cu interesul acordat sectorului profesional și cu munca depusă. Cei născuți în zodia Pești vor trebui să fie mai determinați și să înțeleagă că banii nu cad din cer, oricât de mult ar aștepta ei.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...