Acasă » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar sănătate: noiembrie 2022. Lista zodiilor care vor fi avantajate de astre

Horoscop lunar sănătate: noiembrie 2022. Lista zodiilor care vor fi avantajate de astre

De: Virginia Olteanu 30/10/2022 | 21:30
Horoscop lunar sănătate: noiembrie 2022. Lista zodiilor care vor fi avantajate de astre

Horoscopul lunar al sănătății pentru noiembrie 2022. Nativii sunt sfătuiți să își asculte corpul și să fie atenți la regimul alimentar. Cei care își cunosc ascendentul sunt sfătuiți să-i citească înainte previziunile.

Berbec – Eliberări pozitive!

Intensitatea emoțională a acestei luni poate să fie considerabilă, mai ales în prima parte. Fii selectiv cu informațiile cu care lucrezi sau mediile pe care le frecventezi întrucât vibrația joasă a unora dintre ele te poate afecta atât fizic, cât și psihic. Păstrează-ți claritatea mentală și rămâi pozitiv în gânduri. O ședința de terapie din când te poate ajută în a te elibera de anumite tensiuni emoționale, iar curele de detoxifiere sunt mai mult decât binevenite.

Taur – Intensitate emoțională!

O lună foarte intensă cu un consum emoțional considerabil. Imprevizibilitatea unor evenimente îți pot destabiliza echilibrul interior de aceea este important să acorzi mai multă grijă sănătății tale. Necesitatea unui stil de viață cât mai simplu, conexiunea cu natură, grijă făță de propriul corp, o mâncare sănătoasă și reorientarea către alimente cât mai naturale și mai puțin procesate vor începe să-ți atragă atenția grație eclipsei de Luna din propriul tău semn din 8 noiembrie.

Gemeni – Conștientizare și eliberare!

Eclipsa de Luna din Taur activează axa sănătății tale atât fizice cât și psihice scoțând la suprafață orice dezechilibru sau orice presiune pe care tu o pui asupra corpului sau psihicului tău. Nevoile tale sufletești, emoționale devin pregnante fartându-te să rezervi mai mult timp pentru odihnă, relaxare și introspecție interioară. Orice formă de vindecare sau terapie holistică te poate ajută în a înțelege și elibera mai bine anumite emoții sau sentimente.

Rac – O disciplină mai bună!

Schimbările imprevizibile din prima jumătate a lunii pot avea un impact semnificativ asupra echilibrului tău emoțional, generându-ți o stare de agitație și nervozitate amplificată. Din a două parte a lunii, sănătatea, dietă, nutriția vor deveni foarte importante pentru tine iar tu vei putea să-ți asumi o disciplină mult mai bună și chiar să-ți programezi un control de rutină. Un set constant de exerciții fizice ți-ar prinde tare bine.

Leu – Evenimente cu un puternic impact emoțional!

Situații imprevizibile personale sau familiale pot avea un puternic impact emoțional asupra ta, destabilizându-ți propriul echilibru interior, mai ales în prima parte a lunii. Poate o problemă  veche de sănătate, de natură ereditară se poate face resimțită. Susținerea sau consilierea de natură psihologică te-ar ajută să-ți recapeți încrederea și puterea în tine. Din a două parte a lunii, începi să-ți recapeți din energie și vitalitate.

Fecioară – Puterea transformatoare a gândului!

În ciuda dinamismului și a energiei fizice sau intelectuale de care dai dovadă, sistemul tău nervos poate să aibă de suferit, de aceea este important să gestionezi totul cu cât mai multă răbdare și să nu te suprasoliciți. Calitatea gândurilor tale îți va influență într-o mare măsură echilibrul interior, deci caută să gândești pozitiv. Spre sfârșitul lunii, vei tinde să te retragi în sânul familiei și al căminului pentru a-ți reclădi echilibrul interior.

Balanță – Gestionează-ți resursele cu grijă!

În ciuda dorinței tale de a-ți asumă un regim de viață mai sănătos, mai multă mișcare, o alimentație mai sănătoasă, tensiunile acestei luni îți pot da planurile peste cap. Evita să mănânci pe fond emoțional! În plus, energia alocată unor sarcini sau responsabilități zilnice poate să nu fie la cote maxime, deci caută să te odihnești atât cât ai nevoie. Câteva momente de meditație pe zi te-ar ajută să capeți o mai bună claritate mentală!

Scorpion – Vitalitate și adrenalină!

Multă energie, dinamism, vitalitate și adrenalină, dar și momente imprevizibile emoționale care te pot surprinde. După consumul emoțional intens din prima parte a lunii, orice fel de activitate plăcută, antrenantă, sportivă care te relaxează ți-ar prinde tare bine. Poate chiar o călătorie într-un loc îndepărtat ar fi minunată pentru a te detensiona.

Săgetător – Îmbrățisează-ți vulnerabilitățile!

Starea ta emoțională iți va influență pregnant propria sănătate întrucât posibile sentimente de îndoială, neîncredere, nostalgie și chiar frustrare pot să apară. Însă ești îndemnat să meditezi mai mult, să spui o rugăciune, să vorbești cu un terapeut despre emoțiile tale, întrucât adevărată putere vine atunci când îți îmbrățișezi și accepți vulnerabilitațile. A două parte a lunii, începi să-ți recuperezi din vitalitatea și entuziasmul care te caracterizează.

Capricorn – Prioritizarea sarcinilor!

Chiar dacă te simți plin de vitalitate și energie în prima parte a lunii, încearcă să nu-ți asumi mai mult decât poți duce că și sarcini, întrucât te poți epuiza. Cu cât iți setezi sarcini mici și realizabile, cu atât ai șansa să înaintezi poate mai încet dar mai sigur. În a două parte a lunii, poți să-ți acorzi mai mult timp pentru tine, fă mai multe drumeții, meditează, relaxează-te, vei avea nevoie să-ți încarci bateriile după o perioada solicitantă!

Vărsător – Ai încredere în propriile forțe!

Situațiile imprevizibile ale acestei luni pot avea un impact emoțional considerabil asupra ta, generând neliniște și agitație, de aceea este important să te odihnești corespunzător. Poți apela cu încredere la serviciile unui terapeut întrucât te va ajută să-ți focusezi atenția într-un mod pozitiv, amplificandu-ți încrederea în propriile forțe. Din a două parte a lunii, călătoriile, practicarea unui sport de echipa sau a unui hobby pot să fie de mare ajutor pentru a te detensiona.

Pești – Poți mai mult decât crezi!

Pentru a lua în calcul o nouă filozofie de viață, pentru a te reinventa că și cale sau menire, vei avea nevoie să-ți înfrunți anumite temeri, incertitudini sau frici mai vechi. Poate anumite persoane care nu-ți mai sunt benefice au nevoie să plece din viață ta, fapt care îți poate crea o presiune psihică sau emoțională considerabilă, dar vei avea puterea necesară de a o depăși. Orice fel de activitate mai dinamică și mai solicitantă fizic te va ajută în a canaliza pozitiv surplusul de energie nervoasă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de astăzi, 27 aprilie
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum a reușit Jo să treacă peste despresie, după despărțirea de Juno: ”Unele au trecut, altele încă mă afectează”
Cum a reușit Jo să treacă peste despresie, după despărțirea de Juno: ”Unele au trecut,...
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...