Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Peștii încheie anul pe plus

Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Peștii încheie anul pe plus

De: Maria Iancu 27/12/2021 | 19:38
Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Peștii încheie anul pe plus

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 se numără și cea a Peștilor care au parte de intrarea lui Jupiter, guvernatorul lor și planeta oportunităților, în zodia lor.

Săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 se remarcă prin ingresul lui Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Pești. Jupiter ajunge o dată la 12 ani într-o zodie, însă în 2021 s-a mai aflat aici pentru o perioadă scurtă, între lunile mai și iulie. Din data de 29 decembrie va intra din nou în Pești, dar va avea și un scurt ingres în zodia Berbec. Perioada în care se va afla în Pești, adică în domiciliul său secundar, va fi una benefică, vindecătoare și optimistă.

Totodată, săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 se remarcă și prin conjuncțiile pe care le face planeta comunicării, Mercur, cu Pluto și Venus retrogradă, în Capricorn, aspecte care pot aduce în prim-plan situații ascunse sau din trecut pentru a fi lămurite. Perioada analizată se încheie cu o Lună Nouă în zodia Capricorn care deschide noi uși și noi capitole în viața noastră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec au parte de aspecte importante care se petrec în sectorul carierei și statutului socio-profesional. Deși este o perioadă în care mulți nativi sunt, cel mai probabil, în vacanță, asta nu-i împiedică să-și traseze noi obiective profesionale în urma unor discuții cu superiorii sau în urma unor reevlauări pe care le fac de ceva vreme. Mulți nativi pot planta semințele unei reconversii profesionale. Sentimental, s-ar putea să fie tentați să reia legătura cu un fost partener sau în cuplu să abordeze teme de discuție mai vechi. Intrarea lui Jupiter în Pești îi susține în vindecarea de trecut, de traume, frici și stări anxioase. Este important să aibă grijă la problemele de sănătate mai vechi pentru că Jupiter le poate amplifica, dacă nu le tratează corespunzător. Pentru mulți nativi începe o perioadă de evoluție spirituală puternică.

Horoscop săptămânal Taur: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să-și scrie de la zero principiile de viață, principiile sentimentale și alte convingeri și credințe pe baza cărora funcționează. Cel mai probabil, evenimentele ultimei perioade vor contribui major la redefinirea principiilor de viață. Pe de altă parte, nativii pot pleca în călătorii, pot relua discuții cu persoane aflate în străinătate, pot continua niște cursuri saus e pot înscrie la noi seminarii din dorința de a învăța lucruri noi sau poate pentru obține o diplomă. Unii nativi pot fi tentați să caute o fostă iubire din trecut. Jupiter îi va susține din plin să facă progrese cu un proiect, să câștige popularitate și să cunoască noi persoane, să intre în noi anturaje în care să se facă remarcați.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni pot continua seria descoperirilor unor dedesupturi în viața de cuplu sau a unor trădări în rândul colaboratorilor. Pot descoperi inclusiv că au pierdut bani din cauza altora. Nativii au mai mult curaj ca niciodată să pună degetul pe rană și să elimine din viața lor tot ceea ce le-a făcut rău, indiferent că este vorba de un viciu, de o dependență emoțională, de o traumă mai veche. Mulți nativi pot lua decizia finală de a pune punct unei relații toxice. Relațiile bazate pe interese materiale și/sau sexuale se pot încheia acum. Este o perioadă bună, mai ales în preajma Lunii Noi, ca nativii să accepte pierderile suferite. Tranzitul lui Jupiter prin Pești poate stimula nativii la progres în carieră sau la schimbarea statutului social în perioada ce urmează.

Horoscop săptămânal Rac: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac au parte în continuare de aspecte importante în sectorul relațiilor, acolo unde se va forma și Luna Nouă. Ei bine, după reevaluări ale relației de cuplu sau ale relațiilor profesionale, pot avea parte de discuții lămuritoare, negocieri și renegocieri, pot trage concluzii și lua decizii importante. Un nou capitol se poate deschide în cuplu, dar și profesional, unde poate fi vorba de un nou contract de colaborare. În special Racii singuri pot fi tentați în această perioadă să caute un fost partener. Jupiter în va susține în tranzitul său prin Pești să vadă și să înțeleagă altfel viața, să facă progrese spirituale sau să învețe lucruri noi care să le aducă progres profesional.

Horoscop săptămânal Leu: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă în care își reanalizează pe toată părțile situația profesională, mai exact locul de muncă și stilul de viață. Nativii reușesc să-și dea seama mai bine săptămâna aceasta ce le place și ce nu le place, ce și-ar dori să lucreze și ce trebuie să facă pentru a merge la muncă de plăcere și nu din obligație. Își pot da seama, totodată, ce le face bine și ce le face rău în privința sănătății și astfel pot decide să aducă îmbunătățiri. Toate aceste frământări ale nativilor, care nu sunt noi, vor ajuta ca în preajma Lunii Noi să ia, poate, o decizie importantă privind locul de muncă, rutina zilnică, programul, alimentația și stilul de viață. Tranzitul lui Jupiter va fi delicat pentru nativi pentru că poate amplifica probleme în cuplu sau poate aduce îmbunătățiri, în funcție de ceea ce a construit fiecare nativ până acum. Poate amplifica ceea ce descoperă. Totodată, poate fi vorba atât de pierderi financiare, cât și de câștiguri substanțiale, poate aduce moșteniri, dar și partaje.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Fecioară au avut ocazia să-și reevalueze viața sentimentală, raportarea la iubire și la modul în care-și exprimă sentimentele, dar și relațiile cu copiii. Fie că sunt părinți sau nu, este o perioadă în care analizează acest concept. Săptămâna aceasta îi poate stimula să ia decizii, să tragă niște concluzii importante, poate chiar să-și recunoască sentimentele pentru cineva. Unele Fecioare singure pot fi tentate să caute un fost partener, o fostă mare iubire. Mulți nativi se reapucă de un hobby. Important este să învețe să fie fericiți, să descopere bucuria în lucrurile mărunte care-i înconjoară. Jupiter îi va susține foarte mult în tranzitul său prin Pești să-și îmbunătățească relația de cuplu, dar și relațiile profesionale. Pentru nativii singuri poate aduce o mare poveste de iubire care se poate transforma în relație de lungă durată, dar important este să fie maturi sentimental și pregătiți.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de discuții importante în familie și cel mai probabil va fi vorba de orânduirea unor bunuri patrimoniale, însă poate fi vorba și de clarificări importante privind trecutul sau clarificări cu cei dragi legate de o casă, de o mutare. Este o perioadă cu impact emoțional puternic, de aceea nativii nu ar trebui să se interiorizeze, ci să profite de aceste zile de sărbătoare pentru a petrece cât mai mult timp în sânul familiei. Nu sunt excluse neînțelegerile cu părinții și ar fi recomandat să fie mai diplomați și îngăduitori. Jupiter în Pești va aduce ocazia multor nativi să-și îmbunătățească situația profesională. Poate să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun sau să li se recunoască niște merite la actualul job. Va fi, de asemenea, o perioadă în care se pot ocupa de sănătate și pot face schimbări benefice în stilul de viață abordat.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de multe aspecte în zona comunicării, ceea ce-i poate face pe nativi să spună vrute și nevrute. Posibil să poarte discuții cu persoane din trecut, să fie tentați să reia o legătură cu un fost partener sau să renegocieze un contract, să revină asupra unor decizii luate. Este, oricum o perioadă bună pentru analiză și reanaliză, pentru a găsi idei ingenioase, pentru a găsi soluții și pentru a trage unele concluzii de viitor. Pot fi mai mult pe drumuri acum, dar și mai stresați de telefoane, mailuri și acte. Jupiter va tranzita sectorul lor afectiv și le poate aduce celor singuri o mare poveste de iubire, însă și o mare dezamăgire sentimentală altora. Cu Jupiter în Pești s-ar putea ca mulți Scorpioni să devină părinți sau să-și descopere niște talente.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți în continuare să aibă grijă la acțiunile financiare pentru că pot pot pierde bani la fel de ușor cum îi pot câștiga. Este o perioadă în care bugetul fie este mai redus, fie este dezechilibrat, însă pot veni idei bune acum pentru redresarea acestuia. Unii Săgetători pot descoperi noi surse de venit, dar important este să-și îndrepte niște greșeli financiare din trecut și să nu le mai repete. Unii nativi se pot gândi să se reîntoarcă la un fost loc de muncă. Sentimental, s-ar putea să fie tentați să caute pe cineva din trecut. Jupiter, guvernatorul lor, va tranzita sectorul familiei și le poate aduce nativilor ocazia să se apropie de familie sau chiar să-și crească familia. Unii Săgetători își pot cumpăra o casă anul viitor sau pot face o schimbare de domiciliu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn continuă să fie în centrul atenției astrelor și săptămâna aceasta. De preferat ar fi ca nativii să stea mai retrași să să-și reanalizeze viața personală, viața sentimentală, locul de muncă, sănătatea și toate capitolele importante din viața lor. Cu alte cuvinte, să învețe să se iubească mai mult și să profite de Luna Nouă din zodia lor pentru a porni pe un nou drum, pentru a deschide un nou capitol în viața lor. S-ar putea să fie tentați să caute o fostă mare iubire din trecut. Jupiter va tranzita în perioada următoare sectorul comunicării și le va aduce un plus valoare nativilor care lucrează în domenii ce presupun scris/ vorbit/ negociat/ vânzare/ cumpărare/ PR/Marketing/ Jurnalism. Tot Jupiter îi poate stimula să se plimbe mai mult anul viitor și să-și îmbunătățească relația cu rudele. Sunt susținuți și nativii care vor învăța și vor da examene. Capricornii vor avea o mare putere de convingere grație acestui tranzit.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână plină de gânduri, de frământări și amintiri și tot acest context îi poate agita și bulversa. Cel mai bine ar fi să vorbească cu persoane în care au încredere și în fața cărora își pot descărca sufletul și chiar să analizeze ideea de a merge la un psihoterapeut. S-ar putea să se afle secrete, jocuri de culise, să descopere adevărata față a unor persoane, să afle ce se petrece, de fapt, pe la spatele lor. Pot relua discuții cu persoane din trecut și chiar pot fi tentați să caute un fost partener sau să caute o persoană de care au fost cândva îndrăgostiți. Unii Vărsători pot intra în relații cu persoane indisponibile și ar trebuie să evite acest lucru. Jupiter le va părăsi zodia, după o perioadă în care le-a adus progres și încredere în propria lor persoană, deși Marele Benefic nu s-a manifestat așa cum și-ar fi dorit și asta din cauza restricțiilor lui Saturn, aflat și el în Vărsător. Jupiter se va muta totuși în sectorul financiar și le poate aduce câștiguri, șansa de a-și fructifica talentele și de a-și îmbunătăți veniturile, însă îi poate și păcăli în anumite investiții.

Horoscop săptămânal Pești: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o perioadă de analiză și reanaliză a proiectelor în care sunt implicați și își pot reface niște planuri de viitor sub noi auspicii. Discuțiile cu prietenii și asociații se intensifică în perioada aceasta și pot face un triaj în cercul de apropiați sau pot intra în noi anturaje. Pe de altă parte, pot afla secrete despre partener sau viceversa, pot încheia relații toxice sau relații bazate pe alte interese decât cele sentimentale. De evitat dependețele și viciile în perioada aceasta, mai ales tendința de a călca strâmb. În cuplu se poate discuta despre bani, buget comun, investiții și se pot face unele clarificări. Unii Pești pot fi tentați să caute un fost partener, cel mai probabil un fost soț/soție cu care încă mai au ceva de împărțit, sentimental sau material. Jupiter va intra pe 29 decembrie în zodia lor și cum le este și guvernator, pentru nativi urmează o perioadă foarte bună de progres personal, de creștere spirituală și vindecare. S-ar putea, însă, ca Jupiter să expandeze ceea ce găsește, de aceea nativii ar trebui să se asigure că stau bine cu sănătatea, în primul rând.

Parteneri
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a făcut avere din videochat
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a...
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele mai sexy femei
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit un nou virus
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit...
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la tragedie
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3...
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în pericol
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai mari”
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai...
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a pledat vinovat
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a...
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a întâmplat la graniţă
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a...
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o dedicație! Puțini maneliști ar face la fel
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat e uluitor
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată când s-a așezat pe șezlong
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată...
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos". Reacția artistei
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și...
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie pentru 120 de zile
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie...
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când s-au întors acasă, mama băiețelului a intrat în stare de șoc
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când...
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile