Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Peștii încheie anul pe plus

Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Peștii încheie anul pe plus

De: Cancan 27/12/2021 | 19:38
Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Peștii încheie anul pe plus

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 se numără și cea a Peștilor care au parte de intrarea lui Jupiter, guvernatorul lor și planeta oportunităților, în zodia lor.

Săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 se remarcă prin ingresul lui Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Pești. Jupiter ajunge o dată la 12 ani într-o zodie, însă în 2021 s-a mai aflat aici pentru o perioadă scurtă, între lunile mai și iulie. Din data de 29 decembrie va intra din nou în Pești, dar va avea și un scurt ingres în zodia Berbec. Perioada în care se va afla în Pești, adică în domiciliul său secundar, va fi una benefică, vindecătoare și optimistă.

Totodată, săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 se remarcă și prin conjuncțiile pe care le face planeta comunicării, Mercur, cu Pluto și Venus retrogradă, în Capricorn, aspecte care pot aduce în prim-plan situații ascunse sau din trecut pentru a fi lămurite. Perioada analizată se încheie cu o Lună Nouă în zodia Capricorn care deschide noi uși și noi capitole în viața noastră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec au parte de aspecte importante care se petrec în sectorul carierei și statutului socio-profesional. Deși este o perioadă în care mulți nativi sunt, cel mai probabil, în vacanță, asta nu-i împiedică să-și traseze noi obiective profesionale în urma unor discuții cu superiorii sau în urma unor reevlauări pe care le fac de ceva vreme. Mulți nativi pot planta semințele unei reconversii profesionale. Sentimental, s-ar putea să fie tentați să reia legătura cu un fost partener sau în cuplu să abordeze teme de discuție mai vechi. Intrarea lui Jupiter în Pești îi susține în vindecarea de trecut, de traume, frici și stări anxioase. Este important să aibă grijă la problemele de sănătate mai vechi pentru că Jupiter le poate amplifica, dacă nu le tratează corespunzător. Pentru mulți nativi începe o perioadă de evoluție spirituală puternică.

Horoscop săptămânal Taur: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să-și scrie de la zero principiile de viață, principiile sentimentale și alte convingeri și credințe pe baza cărora funcționează. Cel mai probabil, evenimentele ultimei perioade vor contribui major la redefinirea principiilor de viață. Pe de altă parte, nativii pot pleca în călătorii, pot relua discuții cu persoane aflate în străinătate, pot continua niște cursuri saus e pot înscrie la noi seminarii din dorința de a învăța lucruri noi sau poate pentru obține o diplomă. Unii nativi pot fi tentați să caute o fostă iubire din trecut. Jupiter îi va susține din plin să facă progrese cu un proiect, să câștige popularitate și să cunoască noi persoane, să intre în noi anturaje în care să se facă remarcați.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni pot continua seria descoperirilor unor dedesupturi în viața de cuplu sau a unor trădări în rândul colaboratorilor. Pot descoperi inclusiv că au pierdut bani din cauza altora. Nativii au mai mult curaj ca niciodată să pună degetul pe rană și să elimine din viața lor tot ceea ce le-a făcut rău, indiferent că este vorba de un viciu, de o dependență emoțională, de o traumă mai veche. Mulți nativi pot lua decizia finală de a pune punct unei relații toxice. Relațiile bazate pe interese materiale și/sau sexuale se pot încheia acum. Este o perioadă bună, mai ales în preajma Lunii Noi, ca nativii să accepte pierderile suferite. Tranzitul lui Jupiter prin Pești poate stimula nativii la progres în carieră sau la schimbarea statutului social în perioada ce urmează.

Horoscop săptămânal Rac: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac au parte în continuare de aspecte importante în sectorul relațiilor, acolo unde se va forma și Luna Nouă. Ei bine, după reevaluări ale relației de cuplu sau ale relațiilor profesionale, pot avea parte de discuții lămuritoare, negocieri și renegocieri, pot trage concluzii și lua decizii importante. Un nou capitol se poate deschide în cuplu, dar și profesional, unde poate fi vorba de un nou contract de colaborare. În special Racii singuri pot fi tentați în această perioadă să caute un fost partener. Jupiter în va susține în tranzitul său prin Pești să vadă și să înțeleagă altfel viața, să facă progrese spirituale sau să învețe lucruri noi care să le aducă progres profesional.

Horoscop săptămânal Leu: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă în care își reanalizează pe toată părțile situația profesională, mai exact locul de muncă și stilul de viață. Nativii reușesc să-și dea seama mai bine săptămâna aceasta ce le place și ce nu le place, ce și-ar dori să lucreze și ce trebuie să facă pentru a merge la muncă de plăcere și nu din obligație. Își pot da seama, totodată, ce le face bine și ce le face rău în privința sănătății și astfel pot decide să aducă îmbunătățiri. Toate aceste frământări ale nativilor, care nu sunt noi, vor ajuta ca în preajma Lunii Noi să ia, poate, o decizie importantă privind locul de muncă, rutina zilnică, programul, alimentația și stilul de viață. Tranzitul lui Jupiter va fi delicat pentru nativi pentru că poate amplifica probleme în cuplu sau poate aduce îmbunătățiri, în funcție de ceea ce a construit fiecare nativ până acum. Poate amplifica ceea ce descoperă. Totodată, poate fi vorba atât de pierderi financiare, cât și de câștiguri substanțiale, poate aduce moșteniri, dar și partaje.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Fecioară au avut ocazia să-și reevalueze viața sentimentală, raportarea la iubire și la modul în care-și exprimă sentimentele, dar și relațiile cu copiii. Fie că sunt părinți sau nu, este o perioadă în care analizează acest concept. Săptămâna aceasta îi poate stimula să ia decizii, să tragă niște concluzii importante, poate chiar să-și recunoască sentimentele pentru cineva. Unele Fecioare singure pot fi tentate să caute un fost partener, o fostă mare iubire. Mulți nativi se reapucă de un hobby. Important este să învețe să fie fericiți, să descopere bucuria în lucrurile mărunte care-i înconjoară. Jupiter îi va susține foarte mult în tranzitul său prin Pești să-și îmbunătățească relația de cuplu, dar și relațiile profesionale. Pentru nativii singuri poate aduce o mare poveste de iubire care se poate transforma în relație de lungă durată, dar important este să fie maturi sentimental și pregătiți.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de discuții importante în familie și cel mai probabil va fi vorba de orânduirea unor bunuri patrimoniale, însă poate fi vorba și de clarificări importante privind trecutul sau clarificări cu cei dragi legate de o casă, de o mutare. Este o perioadă cu impact emoțional puternic, de aceea nativii nu ar trebui să se interiorizeze, ci să profite de aceste zile de sărbătoare pentru a petrece cât mai mult timp în sânul familiei. Nu sunt excluse neînțelegerile cu părinții și ar fi recomandat să fie mai diplomați și îngăduitori. Jupiter în Pești va aduce ocazia multor nativi să-și îmbunătățească situația profesională. Poate să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun sau să li se recunoască niște merite la actualul job. Va fi, de asemenea, o perioadă în care se pot ocupa de sănătate și pot face schimbări benefice în stilul de viață abordat.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de multe aspecte în zona comunicării, ceea ce-i poate face pe nativi să spună vrute și nevrute. Posibil să poarte discuții cu persoane din trecut, să fie tentați să reia o legătură cu un fost partener sau să renegocieze un contract, să revină asupra unor decizii luate. Este, oricum o perioadă bună pentru analiză și reanaliză, pentru a găsi idei ingenioase, pentru a găsi soluții și pentru a trage unele concluzii de viitor. Pot fi mai mult pe drumuri acum, dar și mai stresați de telefoane, mailuri și acte. Jupiter va tranzita sectorul lor afectiv și le poate aduce celor singuri o mare poveste de iubire, însă și o mare dezamăgire sentimentală altora. Cu Jupiter în Pești s-ar putea ca mulți Scorpioni să devină părinți sau să-și descopere niște talente.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți în continuare să aibă grijă la acțiunile financiare pentru că pot pot pierde bani la fel de ușor cum îi pot câștiga. Este o perioadă în care bugetul fie este mai redus, fie este dezechilibrat, însă pot veni idei bune acum pentru redresarea acestuia. Unii Săgetători pot descoperi noi surse de venit, dar important este să-și îndrepte niște greșeli financiare din trecut și să nu le mai repete. Unii nativi se pot gândi să se reîntoarcă la un fost loc de muncă. Sentimental, s-ar putea să fie tentați să caute pe cineva din trecut. Jupiter, guvernatorul lor, va tranzita sectorul familiei și le poate aduce nativilor ocazia să se apropie de familie sau chiar să-și crească familia. Unii Săgetători își pot cumpăra o casă anul viitor sau pot face o schimbare de domiciliu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn continuă să fie în centrul atenției astrelor și săptămâna aceasta. De preferat ar fi ca nativii să stea mai retrași să să-și reanalizeze viața personală, viața sentimentală, locul de muncă, sănătatea și toate capitolele importante din viața lor. Cu alte cuvinte, să învețe să se iubească mai mult și să profite de Luna Nouă din zodia lor pentru a porni pe un nou drum, pentru a deschide un nou capitol în viața lor. S-ar putea să fie tentați să caute o fostă mare iubire din trecut. Jupiter va tranzita în perioada următoare sectorul comunicării și le va aduce un plus valoare nativilor care lucrează în domenii ce presupun scris/ vorbit/ negociat/ vânzare/ cumpărare/ PR/Marketing/ Jurnalism. Tot Jupiter îi poate stimula să se plimbe mai mult anul viitor și să-și îmbunătățească relația cu rudele. Sunt susținuți și nativii care vor învăța și vor da examene. Capricornii vor avea o mare putere de convingere grație acestui tranzit.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână plină de gânduri, de frământări și amintiri și tot acest context îi poate agita și bulversa. Cel mai bine ar fi să vorbească cu persoane în care au încredere și în fața cărora își pot descărca sufletul și chiar să analizeze ideea de a merge la un psihoterapeut. S-ar putea să se afle secrete, jocuri de culise, să descopere adevărata față a unor persoane, să afle ce se petrece, de fapt, pe la spatele lor. Pot relua discuții cu persoane din trecut și chiar pot fi tentați să caute un fost partener sau să caute o persoană de care au fost cândva îndrăgostiți. Unii Vărsători pot intra în relații cu persoane indisponibile și ar trebuie să evite acest lucru. Jupiter le va părăsi zodia, după o perioadă în care le-a adus progres și încredere în propria lor persoană, deși Marele Benefic nu s-a manifestat așa cum și-ar fi dorit și asta din cauza restricțiilor lui Saturn, aflat și el în Vărsător. Jupiter se va muta totuși în sectorul financiar și le poate aduce câștiguri, șansa de a-și fructifica talentele și de a-și îmbunătăți veniturile, însă îi poate și păcăli în anumite investiții.

Horoscop săptămânal Pești: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o perioadă de analiză și reanaliză a proiectelor în care sunt implicați și își pot reface niște planuri de viitor sub noi auspicii. Discuțiile cu prietenii și asociații se intensifică în perioada aceasta și pot face un triaj în cercul de apropiați sau pot intra în noi anturaje. Pe de altă parte, pot afla secrete despre partener sau viceversa, pot încheia relații toxice sau relații bazate pe alte interese decât cele sentimentale. De evitat dependețele și viciile în perioada aceasta, mai ales tendința de a călca strâmb. În cuplu se poate discuta despre bani, buget comun, investiții și se pot face unele clarificări. Unii Pești pot fi tentați să caute un fost partener, cel mai probabil un fost soț/soție cu care încă mai au ceva de împărțit, sentimental sau material. Jupiter va intra pe 29 decembrie în zodia lor și cum le este și guvernator, pentru nativi urmează o perioadă foarte bună de progres personal, de creștere spirituală și vindecare. S-ar putea, însă, ca Jupiter să expandeze ceea ce găsește, de aceea nativii ar trebui să se asigure că stau bine cu sănătatea, în primul rând.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de fericire
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...