Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Noi începuturi pentru Săgetători

Horoscop săptămânal 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Noi începuturi pentru Săgetători

De: Cancan 29/11/2021 | 07:20
Horoscop săptămânal 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Noi începuturi pentru Săgetători
Cu ce surprize vine Noul An pentru fiecare zodie

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 se numără și cea a Săgetătorilor, care au parte de noi începuturi în viața personală.

Săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 debutează cu o conjuncție între Soare și Mercur în zodia Săgetător, conjuncție care se va afla în aspect de susținere cu Marele Profesor al astrologiei, Saturn din zodia Vărsător. Acest context astrologic de luminează mintea și ne oferă agerime în gândire, dar și foarte multă înțelepciune și o judecată dreaptă. Cu toate acestea, trebuie să avem grijă să nu le impunem și altora credințele noastre și să avem grijă la tendința de a crede că noi deținem adevărul absolut.

Din punct de vedere sentimental, planeta iubirii, Venus din zodia Capricorn, va face pe 30 noiembrie și 1 decembrie un aspect armonios cu planeta viselor, Neptun, din Pești, context care ne poate aduce un plus de romantism, sensibilitate și atractivitate, iar celor singuri le poate înlesni întâlniri amoroase, posibil chiar cu parteneri cu care simt la fel, cu care rezonează și empatizează la nivel spiritual. Este un moment bun pentru vindecare după o deziluzie în dragoste.

De asemenea, săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 se remarcă printr-o Lună Nouă însoțită de Eclipsă totală de Soare care va avea loc în zodia Săgetător, pe data de 4 decembrie, și care va aduce evenimente neașteptate în viața noastră de natură să deschidă noi capitole.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie mai dornici să-și expună adevărul, să facă dreptate într-o anumită situație săptămâna aceasta. Nativii sunt foarte dornici să învețe lucruri noi, să citească, să se documenteze și să caute să-și întărească niște convingeri de viață. Totodată, se pot preocupa de rezolvarea unor situații ce țin de acte sau chiar pot planifica o călătorie. Profesional este o perioadă bună să se afirme, chiar dacă tendința de a sta în spate este mare. Sentimental, pot profita în continuare pentru a se apropia de partener și a-și consolida relația.

Horoscop săptămânal Taur: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Taur pot profita de contextul astrologic al săptămânii pentru a vedea mai clar care este situația financiară, a lor, dar și a partenerului, care este bugetul comun și pe ce se duc banii și pot avea intuiția unei administrări mult mai corecte de acum înainte. Unii nativii pot lua decizia să facă niște investiții profitabile. Totodată, un nou capitol se poate deschide în viața intimă și Taurii ar trebui să profite de aceste zile pentru a discuta cu partenerul de viață despre ceea ce nu mai funcționează în dormitor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de foarte multe aspecte astrologice care amprentează sectorul relațiilor, ceea ce poate aduce un dezechilibru major în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale. Se poate duce o luptă între adevărul unuia versus adevărul celuilalt și fiecare va considera că are dreptate. S-ar putea ca așteptările nativilor să fie foarte mari și în egală măsură să fie și dezamăgirile. Pentru cei singuri, poate fi o perioadă bună să înceapă noi relații, însă ar trebui să aibă grijă pentru că s-ar putea să nu vadă întocmai adevărata față a celuilalt. Profesional, pot rezolva chestiuni ce țin de muncă, poate chiar să facă schimbări în stilul de viață, și nu este exclus ca o negociere atentă să le aducă un contract important.

Horoscop săptămânal Rac: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de frământări care vin din zona jobului și pot lua niște decizii importante în acest sens. Poate unii nativi își doresc să fie mai eficienți și caută soluții, iar alți nativi își doresc un alt loc de muncă, și participă la un interviu. Poate fi vorba de o noutate care apare la job, poate legată de program sau de echipa cu care lucrează, de  modul în care lucrează. Este o perioadă bună să facă schimbări în rutina zilnică și să abordeze un alt stil de viață. Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate, pot găsi remedii acum.

Horoscop săptămânal Leu: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână foarte bună în care accentul cade asupra activităților distractive și asupra activităților care aduc bucurie în sufletul lor. Nativii sunt veseli, optimiști, joviali, creativi și își exprimă mult mai ușor sentimentele. Vor face ceea ce le place și se vor răsfăța mai mult ca niciodată. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de iubire, iar cei care sunt parte a unui cuplu se pot gândi la varianta de a deveni părinți. Cei care sunt deja părinți se vor bucura de mai mult timp alături de copii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în Fecioară încep săptămâna dorindu-și să-și satisfacă nevoile afective și să consolideze relația cu partenerul de viață și vor avea șanse mari dacă se deschid și își exprimă sentimentele. Pe de altă parte, nativii se vor preocupa de casă și de familie, de stabilirea unui confort domestic, mai ales dacă lucrează de acasă, însă și la birou pot face o reamenajare a spațiului. Pot rezolva situații ce țin de actele unei case sau alte treburi administrative și pot avea discuții importante și lămuritoare cu părinții. Atenție la tendința de a-și impune fiecare dreptatea lui.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte comunicativi săptămâna aceasta și devin mai atrași de activități intelectuale, dar și de plimbări și excursii, poate chiar călătorii. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru a da un examen, pentru a susține un interviu sau o negociere importantă. S-ar putea să fie surprinși de unele vești și informații, de unele dialoguri și să ia decizii care să le deschidă un nou drum în viitor. Este o perioadă bună să-și schimbe modul de gândire și anumite tipare de raționament, dacă simt că acestea sunt învechite, și să-și îmbunătățească modul de comunicare cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de mai multă agitație în zona financiară, fie că nativii cheltuie mai mult ca de obicei, fie că sunt în căutarea unor soluții de a-și crește veniturile, fie că se luptă să reglementeze o situație financiară, poate salarială. Este o perioadă bună pentru negocieri și tranzacții, dar și pentru a cuceri pe cineva, dacă sunt singuri, sau pentru a face declarații de dragoste, dacă sunt parte a unui cuplu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele săptămânii, dat fiind că Eclipsa de Soare se petrece în zodia lor. Încă din prima zi a perioadei analizate, nativii au parte de discuții importante, pot lua decizii importante și pot avea idei înțelepte. Este o săptămână care poate aduce noi începuturi în viața lor personală, noi începuturi legate de stilul de viață, poate o îmbunătățire a sănătății, noi începuturi în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. În weekend este nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot afla vești mai puțin plăcute săptămâna aceasta, posibil despre sănătatea celor dragi sau poate un secret iese la suprafață. Cei care vor să se detașeze de ceva, să renunțe la ceva toxic, fie că este obicei, fie că este persoană, relație, loc de muncă, acum o pot face. Totodată, este o perioadă în care nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la sănătatea lor, mai ales dacă au afecțiuni mai vechi netratatate sau tratate necorespunzător sau se confruntă cu afecțiuni cronice. Nu ar trebui să se suprasolicite acum și odihna ar trebui să primeze.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător sunt dornici de socializare, de interacțiune cu cei din jur și pot ieși în oraș, pot merge la evenimente și pot cunoaște noi persoane. Pot îndrăzni să ceară ajutorul cuiva, să ceară un sfat sau pot cunoaște pe cineva cu experiență care-i poate ghida. Unii nativi pot demara noi proiecte acum, în timp ce alții își pot face planuri de viitor optimiste. Atenție la atracțiile ascunse, în special atracții față de persoane indisponibile emoțional.

Horoscop săptămânal Pești: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de multe aspecte astrologice care se petrec în sectorul carierei lor. Nativii își vor dori să facă o schimbare profesională, poate să se afirme, să fie remarcați de superiori, poate să pornească pe o nouă direcție profesională sau poate au parte de discuții importante care le schimbă niște obiective de viitor. Este o perioadă în care pot să-și contureze strategii de avansare, însă trebuie să facă totul corect pentru a nu-și afecta imaginea. În cuplu pot apărea discuții despre statutul relației și partenerii nativilor vor dori să oficializeze relația, să facă progrese.

Parteneri
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea:
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea: "Am fost goală...
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul Larisei
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul...
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Informație de ultima oră! Ce s-a întâmplat cu SORIN OPRESCU. ESTE BREAKING NEWS
Informație de ultima oră! Ce s-a întâmplat cu SORIN OPRESCU. ESTE BREAKING NEWS
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția dându-i papucii, iar acum plânge după ea. Imagini ULUITOARE cu puiul de milionar!
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția...
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți cu gura căscată
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți...
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să umblu prin lucrurile ei”
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să...
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul din Ucraina este pierdut, iar ofiţerii refuză să-i execute ordinele pentru atacuri nucleare
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul...
MOARTEA lui Vladimir Putin! Anunțul cumplit venit chiar acum. Este cutremur total la MOSCOVA
MOARTEA lui Vladimir Putin! Anunțul cumplit venit chiar acum. Este cutremur total la MOSCOVA
WWW Cartofi pai la cuptor fără ulei! Secretul unei rețete sănătoase și cu mai puține calorii
WWW Cartofi pai la cuptor fără ulei! Secretul unei rețete sănătoase și cu mai puține...
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde. „Dacă o iubești, spune-i!”
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde....
ULTIMA ORĂ. Judecătorii eleni au decis! Ce se va întâmpla cu Sorin Oprescu
ULTIMA ORĂ. Judecătorii eleni au decis! Ce se va întâmpla cu Sorin Oprescu
„Mi-am găsit noul poster!
„Mi-am găsit noul poster!" A apărut aproape dezbrăcată pe internet și și-a înnebunit fanii! Apariția...
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău: „Am epatat
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău:...
Zi decisivă pentru Sorin Oprescu! Astăzi află dacă va fi eliberat din închisoare. Un complet de judecată de la Curtea de Apel din Atena va judeca în regim de urgență soarta fostului edil al Capitalei
Zi decisivă pentru Sorin Oprescu! Astăzi află dacă va fi eliberat din închisoare. Un complet...
Reghe, primele detalii despre bebeluș!
Reghe, primele detalii despre bebeluș! "Ieri, azi trebuia să fie termenul. Sper să fie bine"
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi plac combinațiile...”
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi...
A murit Ioana, fata accidentată în parcarea unui mall din București. Detalii halucinante
A murit Ioana, fata accidentată în parcarea unui mall din București. Detalii halucinante
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit un cal pentru...
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit...