Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 19 iulie 2021. Luna Neagră intră în zodia Gemeni

Horoscop zilnic 19 iulie 2021. Luna Neagră intră în zodia Gemeni

De: Cancan 19/07/2021 | 07:25
Horoscop zilnic 19 iulie 2021. Luna Neagră intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 19 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni au parte de intrara Lunii Negre în zodia lor.

Astăzi, Luna Neagră (Lilith) va părăsi zodia Taur și până în aprilie 2022 va tranzita semnul Gemeni, ipostază în care s-a aflat ultima dată în urmă cu nouă ani. Astfel, acest tranzit ne va pune la încercare rațiunea și ne va aduce provocări legate de comunicare. S-ar putea să interpretăm greșit unele mesaje sau noi, la rândul nostru, să trimitem semnale eronate, de aceea trebuie să fim mai atenți la deciziile luate acum și la negocieri, la semnarea actelor. Dorința de a ne plimba, de a pleca în scurte călătorii este mai mare.

Cu Luna Neagră în Gemeni vom fi dornici să aflăm lucruri noi, vom deveni mai curioși și mintea noastră va fi mai jucăușă, însă este important să facem un efort pentru a ne focusa atenția pe ceea ce avem de făcut, în caz contrar ne putem pierde ușor ideile. Cum Luna Neagră reprezintă frica, obsesia, dependența și ispita, provocările pot fi mari în următoarea perioadă, mai ales că pot fi de natură karmică. În timpul acestui tranzit, Luna Neagră poate acționa prin intermediul cuvintelor, deci trebuie să fim atenți la ce promitem, la ce declarăm, la ce știri citim și cui acordăm încrederea. Superficialitatea poate fi taxată.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să fie atenți pe parcursul acestui tranzit al Lunii Negre la tot ce ține de comunicare, acte, deplasări. Din aceaste zone pot veni ispitele și pot lua decizii eronate, insuficient analizate, pot face promisiuni și declarații pe care să nu le onoreze. Horoscopul zilei le atrage atenția că în toată această perioadă care urmează pot obține mai ușor ceea ce-și doresc în urma negocierilor, însă este nevoie de corectitudine și moralitate. Pot fi mai curioși și mai greu pot păstra un secret, însă sunt magneți în discursuri și pot preda ceva ce au învățat sau pot învăța ei lucruri noi.

Horoscop Taur

Taurii scapă de experiențele de natură karmică pe care Luna Neagră le-a adus în viața lor în ultimele nouă luni de zile și se vor preocupa acum de sectorul financiar. Lilith îi va susține să se focuseze pe câștigurile lor, astfel încât să nu mai depindă de banii altora, mai ales de banii partenerului de viață. Este o perioadă în care pot lupta pentru redobândirea încrederii în ei înșiși, însă sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli, la calcule pentru că nu este deloc exclus să piardă și bani în urma unor decizii pripite sau greșite.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Lunii Negre chiar prin zodia lor, iar nativii au acum ocazia să vindece situații karmice, mai ales petrecute acum 9 sau 18 ani. Este o perioadă în care pot avea parte de ispite relaționale, provocări care vin din zona sănătății, motiv pentru care este important să nu facă excese și să nu se avânte în situații care implică riscuri. Horoscopul de azi le aduce o doză mai mare de magnetism, iar această putere de atracție se poate manifesta în toată această perioadă cât Lilith trece prin zodia lor.

Horoscop Rac

Racii pot profita de acest tranzit al Lunii Negre pentru a-și asculta mai mult vocea interioară, intuiția și pentru a se reconecta la spiritualitate. Posibil ca unele afecțiuni mai vechi să le dea bătăi de cap acum. Se pot conecta la partea mai puțin văzută a lumii și asta îi poate ajuta în evoluția personală. Visele profetice, deja-vu-urile pot fi laitmotivuri ale acestei perioade și nu este deloc exclus ca situații din trecut sau asemănătoare cu ceea ce au trăit, să se repete.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de provocări din partea prietenilor, iar erorile de comunicare care pot interveni acum pot strica relații, inclusiv de natură profesională, cu asociații, cu cei cu care sunt implicați într-un context. Pot fi atrași de persoane din anturaj. Horoscopul zilei le cere ca în această perioadă să fie atenți la ce acte semnează, la ce le promit ceilalți, cu cine se asociază. Pot câștiga popularitate, dar o și pot pierde imediat.

Horoscop Fecioară

Luna Neagră în Gemeni va tranzita sectorul carierei Fecioarelor, iar acest aspect poate da putere și poate focusa nativii pe atingerea unor obiective profesionale. Pot fi atrași de o funcție, însă trebuie să aibă și mai multă grijă la cum își manifestă autoritatea pentru a nu exagera și a-și strica imaginea. În cazul femeilor poate aduce o dorință mai mare de schimbare a statutului social.Cei care de teamă nu au făcut până acum schimbări în carieră pot fi acum determinați de îmtâmplări mai puțin plăcute să schimbe direcția.

Horoscop Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanța urmează o perioadă de spiritualitate și reconectare la dorința de evoluție personală. Luna Neagră din Gemeni îi va provoca să-și schimbe anumite crezuri și convingeri, mentalități pe care se bazează și nu este exclus să fie vorba, în unele cazuri, și de călătorii care aduc ocazia de noi explorări. Deși confuziile nu sunt excluse, nativii pot avea și viziuni de viitor, legate de creșterea și progresul lor.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au parte astăzi de tranzitul Lunii Negre prin sectorul financiar și pot avea parte de fel și fel de obstacole și provocări în acest sens, fiind vorba de bani și bunuri pe c are le dețin cu alții. Atenție la credite și investiții, deși pot aduce câștiguri, pot aduce și pierderi. Horoscopul de azi le poate aduce multă pasiune în viața de cuplu, dar Lilith poate stimula la infidelitat și relații secrete în timpul acestui tranzit, deci mare grijă. Sunt posibile divorțuri în următoarea perioadă în cuplurile în care lucrurile nu mai merg de multă vreme, dar până acum le lipsea curajul de a face acest pas.

Horoscop Săgetător

Luna Neagră în Gemeni va activa chiar sectorul relațional al Săgetătorilor și evenimentele de acum pot avea natură karmică, în sensul că multe vulnerabilități pot ieși la suprafață, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Nativii vor trebui să lucreze mai mult cu ei înșiși pentru a-și îmbunătăți conexiunea cu partenerul de viață. Cei singuri pot fi ispitiți de mai multe relații, important fiind să o aleagă pe cea corectă, care-i conduce la evoluție spirituală. Horoscopul de azi le cere atenție la contracte și la posibilele manipulări care vin din partea colaboratorilor.

 Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de tranzitul lui Lilith prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii sunt ispitiți profesional și trebuie să aibă grijă dacă-și propun schimbarea jobului. Însă, Luna Neagră îi susține să-și schimbe stilul de viață, mai ales dacă este vorba de o problemă de sănătate care trebuie remediată. Atenție la atracțiile care pot să apară între colegi. Horoscopul zilei le cere mai multă odihnă și relaxare, maia les la nivel mental.

Horoscop Vărsător

Luna Neagră din Gemeni va activa chiar sectorul iubirii pentru cei născuți în zodia Vărsător, aspect care poate aduce tentații și ispite sentimentale mari, dar și posibilitatea unor povești karmice. Nu ar trebui să fie superficiali și nici să ia decizii sentimentale grăbite. Pentru unii Vărsători, mai ales cei care se tem de maternitate/paternitate, Lilith le poate aduce ocazia de a-și învinge frica întocmai prin a deveni părinți.

Horoscop Pești

Peștii nu se vor simți foarte confortabil cu Luna Neagră în Gemeni pentru că le va tranzita sectorul familiei și al locuinței și îi poate provoca în diverse moduri. Pot fi ispitiți de ideea de a-și construi un cămin, dar pot să apară și tensiuni cu părinții sau obstacole legate de obținerea unei case. Pe de altă parte, situații emoționale intense pot lua naștere acum și unii nativi se pot detașa de traume din copilărie.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea