Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 februarie 2020. Săgetătorii luptă să îndrepte o situație

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 februarie 2020. Săgetătorii luptă să îndrepte o situație

De: Cristian Blanuta 31/01/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 februarie 2020. Săgetătorii luptă să îndrepte o situație

Horoscopul zilei de 1 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor lupta cu toate armele să îndrepte o situație în care au fost implicați cu sau fără voia lor, dar care le-a adus o nedreptate, o injustiție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se pot preocupa de situația financiară. Nativii pot începe să caute noi modalități de a face bani, însă totodată, se pot gândi la vânzarea unui bun material, a unei moșteniri. Nu este vorba de probleme financiare, cât de dorința de stabilitate pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente plăcute în cuplu. Posibil ca discuțiile cu partenerul pe tema unor bani investiți într-o afacere comună să fie constructive.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să privească viața din alt unghi, unul optimist, constructiv și astfel și starea de spirit se va îmbunătăți remarcabil. Nativii vor fi energici, însă foarte cumpătați în acțiuni și își vor canaliza atenția asupra lor înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce foarte multă liniște interioară și echilibru sufletesc.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Mulți dintre cei născuți în zodia Gemeni vor tinde astăzi să fie întorși către trecut, fie că se gândesc la propriile lor decizii pe care le-au luat și pe care acum ar dori să le îmbunătățească, fie că-și doresc să reia legătura cu o persoană pe care nu au mai vâzut-o de multă vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă odihnă, dar și mai mult curaj să accepte prezentul așa cum este el.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să caute cu orice preț consolidarea unei relații de prietenie, reapropierea de o persoană dragă pe care nativii simt că au îndepărtat-o, voit sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să mediteze mai mult asupra situației în care se află din punct de vedere al socializării. Interacțiunea cu ceilalți poate fi deficitară, însă nu este neapărat obligatoriu ca ei să fie vinovații.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu trebuie să facă un efort suplimentar și să nu se impună în fața celorlalți cu autoritatea caracteristică. Pe de altă parte, nativii pot fi cuprinși de un sentiment de frică cu privire la funcția lor, la felul în care sunt văzuți în societate, la imaginea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează să nu acorde prea multă încredere persoanelor cu care pot rivaliza, indiferent de ce domeniu de viață este vorba.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia să-și pună ordine în gânduri, să-și clarifice niște principii avute și care, cel mai probabil, au legătură cu niște decizii pe care se pregătesc să le ia. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că uneori este nevoie să renunțe la unele prejudecăți pentru a evolua, să se desprindă de niște tipare mentale care nu mai sunt de actualitate. Pot avea tendința de a nu vedea pădurea de copaci.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se pot stresa peste măsură să intre în posesia unui bun material, unei sume de bani care le revine, posibil chiar a unei moșteniri. Nativii vor fi peste măsură de stresați de un context financiar care se va derula astăzi sau care s-a petrecut, iar acum se observă rezultatele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că le pot ajunge la ureche zvonuri, informații care să nu fie adevărate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion se pot îngrijora peste măsură de evoluția unei situații parteneriale, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de afaceri. Nativii pot avea parte de trăiri interioare intense și pot privi cu suspiciune un context de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aducă momente de neîncredere în cel ce le este alături sau cu care-și doresc să înceapă ceva de viitor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător doresc cu orice preț să îndrepte o situație, poate fi vorba de o nedreptate care li s-a făcut în trecut și ale cărei consecințe încep abia acum să se resimtă și să deranjeze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție la sănătate, mai multă prudență la alimentație și mai multă odihnă. Munca îi poate obosi excesiv în această perioadă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn care sunt parte a unui cuplu pot trece astăzi prin stări de confuzie cu privire la persoana iubită. Nativii se pot îngrijora cu privire la evoluția unei povești de dragoste sau, pe de altă parte, pentru cei singuri, se creează contextul ideal de a se lăsa duși de va într-o aventură sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă atenție acordată copiilor, dacă sunt părinți. Nevoia de a consolida o relație pe baza unor principii de viață sănătoase este puternică.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea vedea nevoiți să-și amâne niște planuri din cauza unor probleme apărute în locuință sau care au legătură cu casa, cu regimul unui imobil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot avea parte ed conflicte în familie ca urmarea  anerespectării unor norme, reguli, ca urmare a lipsei de disciplină.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Sectorul comunicării nu este aspectat tocmai în favoarea celor născuți în zodia Pești, iar nativii pot percepe greșit informațiile primite. Posibile adevăruri să iasă la suprafață sau să audă vești surprinzătoare care să aibă impact direct asupra lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu plece urechea la tot ceea ce aud, ci înainte să verifice veridicitatea informațiilor.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Câte zile e valabilă amiabila?
Câte zile e valabilă amiabila?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Clătite de post. Cea mai gustoasă rețetă
Clătite de post. Cea mai gustoasă rețetă
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice