Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 februarie 2019. Mercur intră în zodia Pești

Publicat: 09/02/2019 | 21:19

Horoscopul zilei de 10 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, întocmai în semnul lor, aspect care le va aduce o comunicare mult mai bună cu cei din jur. Mercur va tranzita zodia Pești în mers direct până pe data de 5 martie 2019, moment când va începe să retrogradeze.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-o perioadă de interiorizare, meditație și introspecție și vor evita comunicarea cu cei din jur. Vor deveni nostalgici, melancolici și vor rememora pasaje din trecut, uneori lăsându-se chinuiți de propriile lor amintiri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce în cale o persoană cu care au avut o relație în trecut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul prietenilor și nativii vor observa o îmbunătățire remarcabilă a comunicării cu persoanele din anturaj. De asemenea, vor avea șansa de a-și face planuri de viitor împreună cu aceștia, însă sunt sfătuiți să aibă mare grijă în ce proiecte își învestesc banii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o mai bună înțelegere în relația de cuplu și ocazia de a lămuri situații mai vechi lăsate nerezolvate, fără răspuns la momentul respectiv.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul carierei și nativii vor observa o îmbunătățire a comunicării cu șefii, cu colegii de muncă și vor da dovadă de bune capacități de negociere în toate proiectele profesionale. De asemenea, își vor pune într-o lumină favorabilă imaginea cu ajutorul dialogului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să încerce să-și negocieze funcția sau salariul, dacă nu sunt mulțumiți.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul studiilor și al călătoriilor. Nativii vor da dovadă de idei revoluționare pe care le vor pune în practică cu abilitate și astfel vor reuși să atragă aprecieri de partea lor. Este posibil să devină interesați de un curs de perfecționare profesională sau să caute să deprindă noi aptitudini. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra unei călătorii în care pot pleca și care le poate schimba niște principii de viață, le poate oferi o nouă viziune de viitor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relațiile cu asociații, vor da dovadă de o foarte bună capacitate de negociere în afaceri și șansele de a-și crește veniturile din colaborări vor crește foarte mult. Nu este exclus să intre în posesia unei moșteniri sau a unui bun provenit dintr-un partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă oportunitatea de a clarifica o situație legată de bani cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii vor observa o îmbunătățire remarcabilă a comunicării atât cu persoana iubită, cât și cu partenerii de afaceri. Moment delicat în cazul celor care se află în divorț și negociază un partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce acestora noi negocieri în zona profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor observa o reală îmbunătățire a dialogului cu superiorii și colegii și chiar ar putea renegocia unele sarcini, responsabilități și clauze contractuale. Cei care-și caută un loc de muncă sau își doresc schimbarea jobului actual, în această perioadă ar putea face marele pas. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să acorde mai multă atenție sănătății și să nu mai amâne începerea unui tratament.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul sentimental și al creativității. Nativii vor observa o îmbunătățire a relației cu persoana iubită, iar cei care au fost în conflicte până acum vor avea ocazia, prin dialog, să clarifice neînțelegerile. De asemenea, este o perioadă bună pentru a face speculații financiare, dar și pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață și a se face remarcați prin talent, activități artistice și de creație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să fie mai înțelegători și mai toleranți în comunicarea cu copiii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor reuși să comunice excepțional cu rudele, se vor împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum și relațiile de familie vor evolua într-un sens bun. De asemenea, este un moment favorabil tranzacțiilor imobiliare, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă curaj și tărie în negocieri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor da dovadă de o capacitate remarcabilă de a dialoga și de a-și atinge astfel interesele, pot pleca într-o minivacanță sau într-o delegație de la locul de muncă sau pot începe noi cursuri, interesul pentru studiu fiind la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă o capacitate de memorare și concentrare foarte bună.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot avea ocazia să semneze oferte de colaborare avantajoase în această perioadă și se pot implica în proiecte extra remunerate satisfăcător. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să pună la cale un plan de renegociere a salariului, șansele de a obține ceea ce-și doresc fiind foarte mari.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă în toată această perioadă de o capacitate extraordinară de comunicare și negociere și vor avea energia și determinarea necesare pentru a-și duce la capăt planurile financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să rezolve prin dialog calm niște neînțelegeri cu persoana iubită.

Citește și...