Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019.  Peștii sunt confuzi sentimental

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019.  Peștii sunt confuzi sentimental

De: Cancan 10/01/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019.  Peștii sunt confuzi sentimental
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019.  Peștii sunt confuzi sentimental

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019. Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor trece prin stări de confuzie sentimentală și negare a sentimentelor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot face niște investiții financiare deloc profitabile de natură să le dezechilibreze veniturile. În prima parte a zilei nu sunt susținute negocierile, prin urmare ar trebui evitate discuțiile de acest gen. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor să nu se suprasolicite și să se odihnească mai mult, chiar dacă la prima vedere par să dea dovadă de energie și bună dispoziție. Poate fi vorba doar de adrenalină și nimic mai mult.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte practici astăzi și acționează în favoarea lor, indiferent dacă este vorba de locul de muncă sau viața personală. Nativii nu mai sunt dispuși nici să aștepte și nici să fie înțelegători și răbdători și vor lua atitudine, în special la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă contextul necesar pentru a depăși o deziluzie sentimentală.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 IANUARIE 2019. VĂRSĂTORII AU CURAJ ȘI INIȚIATIVĂ

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de frământări și nemulțumiri legate de viața de familie sau cuplu. În unele cazuri nativii pot primi reproșuri de la rude pentru indiferența afișată, în timp ce în alte cazuri li se va acorda timp de decizie într-o problemă sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține activitățile fizice, sportive și de natură competițională. Cei care participă la concursuri pot avea șanse mari să câștige.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac devin nostalgici, sentimentali și emotivi și tind să se întoarcă în trecut, să reanalizeze niște decizii luate, posibil legate de partenerul de cuplu. Nevoia nativilor este să fie înțeleși, acceptați și susținuți de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie răbdători cu cei din jur, dar mai ales cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de multă acțiune în zona sentimentală și afectivă. Unii nativi se pot îndrăgosti orbește, în timp ce alții pot deveni extrem de emoționali și emotivi cu persoana iubită. Moment bun pentru dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se arunce în declarații de dragoste sub impulsul momentului și mai ales să nu facă promisiuni pe care nu le vor putea susține ulterior.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt dezorientați și confuzi cu privire la o situație ce vizează sectorul sentimental. Nativii nu vor ști ce decizie să ia într-un astfel de context și vor tinde să amâne un dialog, o confruntare față în față cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să stea de vorbă cu un prieten, să asculte sfaturile, să le cântărească și abia mai apoi să ia o decizie sau să facă un prim pas.

CITEȘTE ȘI: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să se remarce la locul de muncă, în special prin dialog, prin discursurile susținute în fața celorlalți. Moment bun pentru interviuri, ședințe, examene orale. Nativii vor fi carismatici și se vor face imediat plăcuți de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce determinare și susține spiritul competitiv la locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se dedică rezolvării unor sarcini casnice, administrative sau de altă natură, dar care au legătură cu locuința. Nativii petrec timp mai mult cu membrii familiei și reușesc să restabilească niște reguli de etichetă, de conduită morală, în special cei care au copii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion susține consolidarea relațiilor cu rudele și împăcarea cu cei dragi, dacă în trecut au existat tensiuni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința, în prima parte a zilei, să se lase atrași de activități care nu fac altceva decât să le consume energia și să le strice buna dispoziție. Către seară pot întâlni o persoană care să le trezească interesul, să-i atragă mai mult decât s-ar fi așteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a filtra, de a cuceri, însă îi atenționrează că totul se poate reduce la o simplă aventură.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi trași la răspundere de partenerul de viață. Nativii pot fi luați la întrebări și li se pot cere explicații suplimentare cu privire la o decizie luată sau la o acțiune întreprinsă de curând. În unele cazuri, exigențele persoanei iubite pot fi mult prea mari și-i pot deranja peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce răbufniri interioare și un orgoliu greu de înfrânat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător traversează o etapă bună din punct de vedere fizic și psihic. Nativii reușesc să se detașeze de gândurile neconstructive, sunt axați pe locul de muncă și își îndeplinesc cu conștiinciozitate și responsabilitate sarcinile avute. Moment bun de afirmare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie foarte atenți la date, la cifre, mai ales în condițiile semnării unor contracte, unor acte.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești traversează o etapă de confuzie sentimentală, de negare a unor sentimente mult prea evidente față de persoana iubită sau față de un viitor potențial partener de cuplu. Nativii se simt cu garda jos și sunt incapabili să-și exprime trăirile. Moment de interiorizare și meditație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii legate de zona sentimentală, însă nici evitarea dialogului nu va fi cea mai bună soluție.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...