Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018. Mercur intră în semnul Săgetător

Publicat: 12/12/2018 | 20:22

Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se vor bucura de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor. Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, va tranzita zodia Săgetător până pe data de 5 ianuarie 2019.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a pleca în călătorii în afara țării. Nativii pot pleca la studii în străinătate, pot primi o ofertă de muncă din afară sau pot relua legătura cu o persoană care se află dincolo de granițele țării sau este de altă cultură, naționalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să obțină o calificare de care au nevoie pentru a avansa din punct de vedere profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot negocia în favoarea lor un contract, pot comunica mult mai bine cu șefii și astfel să obțină acele avantaje materiale, beneficii, bonusuri pe care le așteptau. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce un cadou din partea unui partener de afaceri, colaborator sau asociat.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia să rezolve neînțelegerile cu partenerul de viață care le-au amprentat relația în ultimul timp. Nativii pot începe o nouă relație sau, cel puțin, pot primi propuneri și pot discuta despre o astfel de posibilitate în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să semneze, să negocieze un contract avantajos.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Rac proiecte noi în zona profesională. Nativii pot negocia și pot semna contracte avantajoase, își vor fixa obiective înalte și vor fi mai determinați să le atingă. De asemenea, la locul de muncă își vor îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile primite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să rezolve o problemă de sănătate mai veche, cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a lămuri o problemă sentimentală. Nativii care până acum s-au aflat în conflict cu partenerul de viață pot reuși acum să reaștearnă armonia în cuplu. De asemenea, este momentul marilor împăcări. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să poarte un dialog constructiv cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a rezolva o problemă care are legătură cu locuința. Nativii pot negocia un contract de vânzare-cumpărare în avantajul lor. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să se împace cu membrii familiei și să rezolve o neînțelegere mai veche.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Balanță o mai bună comunicare cu cei din jur, dar și ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare. Pe ed altă parte, nativii pot începe un curs de perfecționare profesională sau pot alege să studieze domenii noi de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține pe nativii care au de dat examene, teste și interviuri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Acum este momentul ca nativii să-și renegocieze salariul, iar cei care vor semna contracte cu miză financiară mare sunt sfătuiți să-și negocieze cu curaj drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi determină să-și organizeze mai bine bugetul și să fie mai precauți în cheltuieli.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit întocmai prin semnul lor le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a comunica remarcabil cu cei din jur și de a obține ceea ce-și doresc în urma dialogului. Este momentul să aibă mai multă încredere în propriile lor abilități și aptitudini și să negocieze cu mai mult curaj, cu mai multă convingere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să se împace cu partenerul de viață, dacă au fost în conflict până acum, și să reaștearnă armonia în cuplu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a se retrage din tumultul vieții și a lua o decizie radicală care privește viața personală sau cariera. Nativii sunt sfătuiți să-și fixeze obiective profesionale înalte și să se concentreze să le atingă.  Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce recunoașterea meritelor la locul de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a se împăca cu un prieten cu care au fost în conflict până acum, dar și șansa de a-și lărgi cercul de cunoștințe și de a lega noi relații de durată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să se folosească de contextul astrologic actual pentru a pune la cale planuri de viitor cu persoane din anturaj. Nu este exclus să demareze proiecte în care să fie susținuți de persoane cunoscute în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Mercur în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a se face remarcați în sectorul profesional. Nativii pot primi oferte de job, își pot schimba domeniul de activitate și nu este exclus să plece în delegații sau călătorii care au legătură cu cariera. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să negocieze cu încredere și curaj contractele cu care au de-a face.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 DECEMBRIE 2018. BERBECII SE POT MUTA ÎN ALTĂ ȚARĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...