Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019. Mercur și Venus intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019. Mercur și Venus intră în zodia Balanță

De: Cristian Blanuta 14/09/2019 | 21:32
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019. Mercur și Venus intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus și Mercur întocmai prin semnul lor.

Mercur și Venus au intrat în zodia Balanță la câteva ore după ce s-a format fenomenul impactant de Lună Plină în zodia Pești. Acest ingres este unul deosebit de benefic pentru toate zodiile.

Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, a rațiunii și a intelectului, intră în echilibrata și diplomata zodie a Balanței și din această postură se va manifesta pe deplin, cu toate însușirile sale pozitive. Balanța este un semn în care Mercur se simte foarte bine și are o influență reconciliantă, favorabilă tuturor zodiilor.

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a banilor, este întocmai guvernatoarea nocturnă a zodiei Balanță, prin urmare ingresul său aici va aduce beneficii tuturor nativilor, dar și noi povești de dragoste și strălucire în relațiile deja existente.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Parteneriatele și relaționarea cu cei din jur devin punct forte al celor născuți în zodia Berbec. Nativii se vor face remarcați la capitolul negociere, vor avea ocazia să semneze noi și profitabile contracte, asocieri profesionale, iar cei singuri vor avea ocazia să întâlnească un posibil viitor partener de cuplu. Vești foarte bune vin pentru Berbecii care se află în relații de lungă durată și care acum pot fi ceruți în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o cazia să se împace cu o persoană dragă, poate cu un fost partener de cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor activa odată cu aceste tranzite casa muncii și a sănătății. Nativii vor primi numeroase oferte de muncă, cei care-și caută un loc de muncă acum se pot angaja, iar cei care vor să facă schimbări la actualul job sunt susținuți în negocieri. Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține starea de bine și le va ușura activitatea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce noi începuturi în povestea de iubire, iar celor singuri o posibilă relație cu o persoană cunoscută într-un cadru profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni aceste tranzite vor lumina casa iubirii și a creației. Cei care se află în povești de dragoste stabile pot deveni părinți sau pot discuta despre această posibilitate, iar cei care sunt singuri vor avea șansa de a se îndrăgosti și a începe o nouă relație. Va urma o perioadă în care distracția și aventura vor fi punctul forte al nativilor. Mercur, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține puternic comunicarea și capacitatea de negociere și nativii pot obține tot ce și-au pus în plan. Atenție la flirturi care pot deteriora o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor activa puternic sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia de a se împăca cu cei dragi, de a reechilibra relația cu părinții sau cu soțul/soția. Perioadă favorabilă pentru tranzacții privind un bun imobiliar, posibil o vânzare/cumpărare de locuință. Reamenajarea casei este, de asemenea, un punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce împăcarea cu o rudă. Exteriorizarea sentimentelor îi va ajuta să-și consolideze mariajul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Tranzitul lui Mercur și Venus prin casa comunicării îi va ridica pe cei născuți în zodia Leu pe un piedestal de unde se vor face remarcați și apreciați. Sunt puternic susținute discursurile, interviurile, examenele, negocierile, declarațiile de dragoste. Nativii vor reuși să rezolve tot ce și-au propus într-o deplasare sau prin intermediul unor persoane apropiate, posibil frați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un posibil partener de cuplu care să-i cucerească prin dialog și voie bună.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei din zodia Fecioară activează odată cu aceste tranzite zona financiară, iar norocul va fi de partea lor. Venus, planeta banilor, împreună cu Mercur, întocmai guvernatorul lor, vor participa activ la îmbunătățirea veniturilor pe termen lung. În această perioadă nativii pot renegocia cu încredere salariul pentru că pot obține o mărire neașteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține puternic capacitatea de comunicare și negociere. Nativii pot primi o sumă de bani restantă, posibil chiar returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade deoarece atât Mercur cât și Venus, guvernatoarea lor, se simt foarte bine să sosească în acest semn, prin urmare vor influența favorabil personalitatea nativilor, dar mai ales modul de relaționare cu cei din jur. Nu este exclus ca nativii să se împace cu cineva drag sau, dacă sunt singuri, să se îndrăgostească iremediabil. Capacitatea de comunicare și negociere va fi la cote înalte și nativii pot obține ce și-au propus. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce dorința de a-și schimba look-ul, de a-și pune mai mult în evidență sex-appealul pentru a cuceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion aceste tranzite se petrec pe o casă ascunsă, a subconștientului și a trecutului, însă sunt favorabile vindecării psihice și emoționale. Prin comunicarea cu ei înșiși, nativii pot să-și îmbunătățească starea de spirit. O serie de secrete pot ieși acum la suprafață, dar și o iubire din trecut poate reveni în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate favoriza stările de introspecție și meditație, iar nativii pot simți nevoia de a sta singuri, cu gândurile lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să se împace cu un vechi prieten sau să (re)negocieze un proiect personal și să-l demareze. Nu este exclus ca nativii să se îndrăgostească de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce întâlniri cu persoane importante care să contribuie, moral sau financiar, la îndeplinirea unui vis al nativilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Tranzitele momentului susțin puternic cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea oportunitatea de a se face remarcați la locul de muncă sau în afaceri, de a obține aprecieri care să-i propulseze direct către o funcție mult visată. Sunt susținute comunicarea și negocierea cu instituțiile statului sau cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să profite de context pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător activează casa străinătății, a călătoriilor, a studiilor înalte și a filozofiilor de viață. În toate aceste domenii nativii se pot face remarcați. Unii nativi pot începe să studieze domenii noi care să le aducă un suflu nou unor principii și convingeri de viață, alții pot pleca în călătorii de cunoaștere, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești de peste hotare, dar și posibilitatea de a se îndrăgosti de o persoană de altă cultură, religie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Pentru cei din zodia Pești acest context astrologic al momentului este deosebit de impactant, dar benefic redefinirii lor. Mercur și Venus activează casa financiară a banilor deținuți împreună cu alții și nu este exclus ca în această perioadă nativii să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să obțină un credit, un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține comunicarea cu partenerul de viață pe teme financiare. Pe de altă parte, poate aduce pasiune în cuplu, iar celor singuri aventuri sexuale.

Tags:
Parteneri
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un băiețel! El e Zanni Jr.: ”Să vii să-ți iei copilul” Cine e MAMA:
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Cât costă inelul cumpărat de Armin Nicoară, iubitei sale Claudia Puican. Familia a rămas fără cuvinte când a auzit suma dată
Cât costă inelul cumpărat de Armin Nicoară, iubitei sale Claudia Puican. Familia a rămas fără...
Ce i-a spus Cătălin Botezatu lui Tibi Clenci, după ce acesta i-a luat locul la Bravo, ai stil! EXCLUSIV
Ce i-a spus Cătălin Botezatu lui Tibi Clenci, după ce acesta i-a luat locul la...
FOTO. Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o celebră gimnastă din România! Cum arată tânăra
FOTO. Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o celebră gimnastă din România! Cum arată...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Incredibil cine e, de fapt, bărbatul care a ucis în trafic un tânăr pe trotinetă, în București
Incredibil cine e, de fapt, bărbatul care a ucis în trafic un tânăr pe trotinetă,...
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei››
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de...
Antonia, copleşită de suferinţă: „E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături”
Antonia, copleşită de suferinţă: „E greu să știu că nu se simte bine și nu...
Mașini SH în rate. Prețuri adaptate buzunarului românilor
Mașini SH în rate. Prețuri adaptate buzunarului românilor
Sfâşietor. Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram, după ce Monica şi Mr. Pink s-au despărţit
Sfâşietor. Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram, după ce Monica şi Mr....
Femeia cu cea mai mare gură din lume. Poate să mănânce o porție întreagă de cartofi dintr-o dată
Femeia cu cea mai mare gură din lume. Poate să mănânce o porție întreagă de...
Loredana Groza, senzație pe plajă cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele pe plajă
Loredana Groza, senzație pe plajă cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele pe...
Adevărata cauză a morții! Ce au găsit în sângele Adrianei Bunea, profesoara decedată după rapel
Adevărata cauză a morții! Ce au găsit în sângele Adrianei Bunea, profesoara decedată după rapel
Alertă pe litoral! Un nou drog face ravagii printre turiști. Ce este „Funny gas” și cum să vă feriți de el
Alertă pe litoral! Un nou drog face ravagii printre turiști. Ce este „Funny gas” și...
Anamaria Prodan, mesaj tranșant: Asta trebuie să înțeleagă amantele ... Dezvăluiri bombă
Anamaria Prodan, mesaj tranșant: Asta trebuie să înțeleagă amantele ... Dezvăluiri bombă
Un tânăr pe trotinetă, șicanat în trafic de un motociclist, a intrat pe contrasens și a murit călcat de o mașină. A aruncat cu casca în el
Un tânăr pe trotinetă, șicanat în trafic de un motociclist, a intrat pe contrasens și...
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Singurul loc din România unde bărbații au câte patru neveste. Tinerele sunt alese după culoarea părului: Dacă are păr blond…
Singurul loc din România unde bărbații au câte patru neveste. Tinerele sunt alese după culoarea...
DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari profesori din România!
DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari profesori din România! "Dispariţia sa prematură...
CARANTINĂ NAȚIONALĂ! S-ar putea întâmpla în 2 săptămâni
CARANTINĂ NAȚIONALĂ! S-ar putea întâmpla în 2 săptămâni
Lovitură grea pentru șoferi! Vor rămâne fără permis dacă fac asta. S-a schimbat legea
Lovitură grea pentru șoferi! Vor rămâne fără permis dacă fac asta. S-a schimbat legea
BOMBA zilei despre PFIZER! Acum s-a confirmat ce bănuia toată lumea, de fapt
BOMBA zilei despre PFIZER! Acum s-a confirmat ce bănuia toată lumea, de fapt
Surpriză de proporții în aplicația Waze. O poți folosi chiar acum
Surpriză de proporții în aplicația Waze. O poți folosi chiar acum
Smiley și-a ȘOCAT fanii cu ultimul său mesaj. Iubitul Ginei Pistol e vehement VIDEO
Smiley și-a ȘOCAT fanii cu ultimul său mesaj. Iubitul Ginei Pistol e vehement VIDEO
Gen vs. sex pe noile cărţi de identitate. Poziţia Patriarhiei Române: „Nu este vorba despre Cartea vieţii”
Gen vs. sex pe noile cărţi de identitate. Poziţia Patriarhiei Române: „Nu este vorba despre...
"Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??!" Prodanca, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe
BAYWATCH - Azi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi siluită”
BAYWATCH - Azi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a...
FOTO. Transformarea milionarului care o plimba pe Daniela Crudu cu elicopterul la vila lui! Ioan Neculaie, aproape imposibil de recunoscut pe litoral
FOTO. Transformarea milionarului care o plimba pe Daniela Crudu cu elicopterul la vila lui! Ioan...
Are corp de adolescentă, deși are 46 de ani. Cum arată când se întoarce cu fața e incredibil
Are corp de adolescentă, deși are 46 de ani. Cum arată când se întoarce cu...
N-au ținut cont că-s în public și au dat frâu liber imaginației! Două vedete, scene interzise pe plajă în Mykonos
N-au ținut cont că-s în public și au dat frâu liber imaginației! Două vedete, scene...
Cât trebuie să fiarbă porumbul. Cea mai simplă rețetă
Cât trebuie să fiarbă porumbul. Cea mai simplă rețetă
INDEXUL milionarilor la bursă din România. Cine sunt cei 88 de bărbaţi şi 12 femei
INDEXUL milionarilor la bursă din România. Cine sunt cei 88 de bărbaţi şi 12 femei
Cum a reuşit un antreprenor să transforme o afacere în pragul falimentului într-unul dintre cele mai iubite branduri de încălţăminte din lume. Milioane de oameni poartă astăzi pantofii săi
Cum a reuşit un antreprenor să transforme o afacere în pragul falimentului într-unul dintre cele...
Acum 18 ani, Gabi Cristea a luat un credit  și-a uitat să dea banii înapoi. Ce a pățit vedeta acum
Acum 18 ani, Gabi Cristea a luat un credit și-a uitat să dea banii înapoi....
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Fotografii în exclusivitate cu Nicu Ceaușescu înainte să moară
Fotografii în exclusivitate cu Nicu Ceaușescu înainte să moară