Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019. Mercur și Venus intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019. Mercur și Venus intră în zodia Balanță

De: Cristian Blanuta 14/09/2019 | 21:32
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019. Mercur și Venus intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus și Mercur întocmai prin semnul lor.

Mercur și Venus au intrat în zodia Balanță la câteva ore după ce s-a format fenomenul impactant de Lună Plină în zodia Pești. Acest ingres este unul deosebit de benefic pentru toate zodiile.

Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, a rațiunii și a intelectului, intră în echilibrata și diplomata zodie a Balanței și din această postură se va manifesta pe deplin, cu toate însușirile sale pozitive. Balanța este un semn în care Mercur se simte foarte bine și are o influență reconciliantă, favorabilă tuturor zodiilor.

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a banilor, este întocmai guvernatoarea nocturnă a zodiei Balanță, prin urmare ingresul său aici va aduce beneficii tuturor nativilor, dar și noi povești de dragoste și strălucire în relațiile deja existente.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Parteneriatele și relaționarea cu cei din jur devin punct forte al celor născuți în zodia Berbec. Nativii se vor face remarcați la capitolul negociere, vor avea ocazia să semneze noi și profitabile contracte, asocieri profesionale, iar cei singuri vor avea ocazia să întâlnească un posibil viitor partener de cuplu. Vești foarte bune vin pentru Berbecii care se află în relații de lungă durată și care acum pot fi ceruți în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o cazia să se împace cu o persoană dragă, poate cu un fost partener de cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor activa odată cu aceste tranzite casa muncii și a sănătății. Nativii vor primi numeroase oferte de muncă, cei care-și caută un loc de muncă acum se pot angaja, iar cei care vor să facă schimbări la actualul job sunt susținuți în negocieri. Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține starea de bine și le va ușura activitatea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce noi începuturi în povestea de iubire, iar celor singuri o posibilă relație cu o persoană cunoscută într-un cadru profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni aceste tranzite vor lumina casa iubirii și a creației. Cei care se află în povești de dragoste stabile pot deveni părinți sau pot discuta despre această posibilitate, iar cei care sunt singuri vor avea șansa de a se îndrăgosti și a începe o nouă relație. Va urma o perioadă în care distracția și aventura vor fi punctul forte al nativilor. Mercur, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține puternic comunicarea și capacitatea de negociere și nativii pot obține tot ce și-au pus în plan. Atenție la flirturi care pot deteriora o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor activa puternic sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia de a se împăca cu cei dragi, de a reechilibra relația cu părinții sau cu soțul/soția. Perioadă favorabilă pentru tranzacții privind un bun imobiliar, posibil o vânzare/cumpărare de locuință. Reamenajarea casei este, de asemenea, un punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce împăcarea cu o rudă. Exteriorizarea sentimentelor îi va ajuta să-și consolideze mariajul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Tranzitul lui Mercur și Venus prin casa comunicării îi va ridica pe cei născuți în zodia Leu pe un piedestal de unde se vor face remarcați și apreciați. Sunt puternic susținute discursurile, interviurile, examenele, negocierile, declarațiile de dragoste. Nativii vor reuși să rezolve tot ce și-au propus într-o deplasare sau prin intermediul unor persoane apropiate, posibil frați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un posibil partener de cuplu care să-i cucerească prin dialog și voie bună.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei din zodia Fecioară activează odată cu aceste tranzite zona financiară, iar norocul va fi de partea lor. Venus, planeta banilor, împreună cu Mercur, întocmai guvernatorul lor, vor participa activ la îmbunătățirea veniturilor pe termen lung. În această perioadă nativii pot renegocia cu încredere salariul pentru că pot obține o mărire neașteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține puternic capacitatea de comunicare și negociere. Nativii pot primi o sumă de bani restantă, posibil chiar returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade deoarece atât Mercur cât și Venus, guvernatoarea lor, se simt foarte bine să sosească în acest semn, prin urmare vor influența favorabil personalitatea nativilor, dar mai ales modul de relaționare cu cei din jur. Nu este exclus ca nativii să se împace cu cineva drag sau, dacă sunt singuri, să se îndrăgostească iremediabil. Capacitatea de comunicare și negociere va fi la cote înalte și nativii pot obține ce și-au propus. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce dorința de a-și schimba look-ul, de a-și pune mai mult în evidență sex-appealul pentru a cuceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion aceste tranzite se petrec pe o casă ascunsă, a subconștientului și a trecutului, însă sunt favorabile vindecării psihice și emoționale. Prin comunicarea cu ei înșiși, nativii pot să-și îmbunătățească starea de spirit. O serie de secrete pot ieși acum la suprafață, dar și o iubire din trecut poate reveni în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate favoriza stările de introspecție și meditație, iar nativii pot simți nevoia de a sta singuri, cu gândurile lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să se împace cu un vechi prieten sau să (re)negocieze un proiect personal și să-l demareze. Nu este exclus ca nativii să se îndrăgostească de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce întâlniri cu persoane importante care să contribuie, moral sau financiar, la îndeplinirea unui vis al nativilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Tranzitele momentului susțin puternic cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea oportunitatea de a se face remarcați la locul de muncă sau în afaceri, de a obține aprecieri care să-i propulseze direct către o funcție mult visată. Sunt susținute comunicarea și negocierea cu instituțiile statului sau cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să profite de context pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător activează casa străinătății, a călătoriilor, a studiilor înalte și a filozofiilor de viață. În toate aceste domenii nativii se pot face remarcați. Unii nativi pot începe să studieze domenii noi care să le aducă un suflu nou unor principii și convingeri de viață, alții pot pleca în călătorii de cunoaștere, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești de peste hotare, dar și posibilitatea de a se îndrăgosti de o persoană de altă cultură, religie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Pentru cei din zodia Pești acest context astrologic al momentului este deosebit de impactant, dar benefic redefinirii lor. Mercur și Venus activează casa financiară a banilor deținuți împreună cu alții și nu este exclus ca în această perioadă nativii să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să obțină un credit, un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține comunicarea cu partenerul de viață pe teme financiare. Pe de altă parte, poate aduce pasiune în cuplu, iar celor singuri aventuri sexuale.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...