Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 februarie 2019. Săgetătorii au probleme cu banii

Publicat: 15/02/2019 | 20:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 februarie 2019. Săgetătorii au probleme cu banii

Horoscopul zilei de 16 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se pot confrunta cu probleme de ordin financiar.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de discuții tensionate cu membrii familiei, iar temele abordate să fie în legătură cu cariera. Este posibil ca nativii să dorească să-și schimbe locul de muncă, iar părinții să nu fie de acord, însă nu este exclus nici ca nativii să aibă în plan să renunțe la carieră pentru a-și îndeplini un vis cu care cei mai în vârstă din familie să nu rezoneze. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu ducă dialogul la extrem și nici să nu facă alegeri sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de o foarte bună capacitate de concentrare și memorare. Nativii vor reuși să asimileze cu ușurință noi informații și să-și consolideze cunoștințele. Este un moment foarte bun pentru cei care studiază pentru un examen, care lucrează la un proiect sau se pregătesc pentru susținerea unui interviu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține înscrierea la noi cursuri de perfecționare profesională.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni sunt nemulțumiți de venituri, de o remunerație, un bonus primit. Nativii vor începe un proces de autocontrol cu privire la partea financiară și vor decide să reducă drastic din cheltuieli. În unele cazuri, aceștia pot alege să vândă niște obiecte care nu le mai sunt de folos sau pentru care au primit critici în momentul cumpărării. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să facă economie și chiar să-și deschidă un cont de economii pentru mai multă siguranță și certitudine că planul lor funcționează.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac, pe același fond de sensibilitate și emotivitate creat de tranzitul Lunii prin semnul lor, vor începe să se preocupe mai mult de felul în care arată, de imaginea personală. Nativii pot face schimbări de look, de stil vestimentar și vor acorda mult mai multă atenție modului în care sunt percepuți de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o stare generală de bine, de liniște și relaxare, dar și de împăcare cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu nu se simt în largul lor și se pot confrunta cu stări de disconfort organic. În unele cazuri poate fi vorba de dereglări de metabolism, de afectarea sistemului digestiv și a tranzitului gastrointestinal, iar în alte cazuri poate fi vorba de o stare de moleșeală, de epuizare psihică, lipsă de chef. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie atenți la alimentație și să profite de zilele libere pentru a se odihni mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară nu vor fi foarte comunicativi și sociabili, mai ales cu persoanele nou cunoscute pe care vor avea tendința de a le evita în mod vizibil. În schimb, nativii se vor apropia mai mult de prieteni și de persoanele în care au într-adevăr încredere, posibil rude, frați, verișori, în cazuri mai rare părinți sau partener de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie totuși prudenți în dezvăluiri și să nu mărturisească secrete pe care în oricare alt context nu le-ar spune.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă mai mult decât de obicei de propria persoană. Nativii vor încerca să-și facă ordine în gânduri, în casă și în viață cu scopul de a găsi cea mai bună cale de evoluție spirituală. În unele cazuri, latura profesională va trezi mai mult interes și atenția și-o vor canaliza în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în toate acțiunile care au impact asupra propriei lor personalități.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor începe un proces de filtrare a sentimentelor, emoțiilor, acțiunilor și persoanelor care nu-i mai reprezintă. Nativii sunt dispuși să renunțe la tot ceea ce-i epuizează și nu le mai aduce satisfacție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu se hazardeze, ci să ia lucrurile cu calm. Unele selecții pe care le fac acum s-ar putea să le regrete mai târziu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se confruntă cu probleme de ordin financiar. Este posibil ca o plată să întârzie sau o remunerație cuvenită să nu fie pe măsura așteptărilor. Nativii vor da o amploare deosebită acestui fapt, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu se încreadă în promisiuni. De evitat jocurile de noroc și orice alte acțiuni care implică risc financiar.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să nu riște absolut nimic astăzi, fie că este vorba de o negociere, fie de o situație comună cu care s-au mai confruntat în trecut și care atunci le-a adus beneficii. Posibile conflicte de imagine, antipatii și dușmănii ale celor din jur, mai ales ale celor care au un interes (material, financiar) la nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai deschiși la minte, mai vizionari, mai înțelepți și mai intuitivi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător și-ar putea anula niște planuri din cauza unor dureri abdominale sau care au legătură cu sistemul digestiv, în special accentuate în cazurile în care există afecțiuni cronice. De asemenea, nativii pot avea parte de lovituri, accidentări și traumatisme osoase, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite sportul și situațiile care implică riscuri din acest punct de vedere. O atenție deosebită trebuie să o aibă persoanele care se confruntă cu reumatism, osteoporoză și alte afecțiuni ale sistemului osos, articular și muscular.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de trăiri interioare intense, emoții puternice, iar gradul de emotivitate și sensibilitate va fi la cote înalte. Nativii pot fi foarte ușor impresionați, pot plânge din senin și se pot lăsa afectați de orice vorbă adresată pe care o pot percepe exact pe dos. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce succes, afirmare și aprecieri nativilor care desfășoară activități artistice și creative.

Citește și...