Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018. Racii se pot îndrăgosti

Publicat: 16/12/2018 | 20:00

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018. Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac se pot îndrăgosti brusc și pot deveni visători.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se află în centrul atenției, dar și al acțiunii. Nativii se implică în toate discuțiile celorlalți, întreabă, se informează, se interesează de tot ce-i înconjoară, fie că are legătură cu ei sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă posibilitatea de a se face remarcați la locul de muncă și le cere să-și valorifice abilitățile și aptitudinile profesioanle.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur sunt dezamăgiți de partenerul de cuplu. Nativii simt că relația lor nu funcționează așa cum și-ar fi dorit și analizează ipoteza unei despărțiri. În unele cazuri poate fi cea mai bună soluție pentru a se reechilibra emoțional și spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să nu lupte pentru cauze pierdute și povești de iubire imposibile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt preocupați de obținerea unei sume de bani sau a unui bun material. Nativii se pot complica în acțiuni și pot ajunge la rezultat folosind cele mai dificile căi posibile. Șansele de redresare financiară exista, însă sunt minime, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe aceștia să fie mai vigilenți la ceea ce se vorbește în jurul lor. Unele răspunsuri pot fi înțelese dincolo de cuvinte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac își vor consuma toate rezervele de energie la locul de muncă, iar activitățile casnice vor deveni copleșitoare. Pe de altă parte, este posibil ca unii nativi să se îndrăgostească, să li se aprindă flacăra dintr-o dată și să înceapă să viseze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să rămână cu picioarele pe pământ. Poate fi vorba de o atracție trecătoare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu ar putea primi reproșuri din partea persoanei iubite. Nativii par indiferenți la nevoile sale și chiar egoiști în anumite momente, fapt ce deranjează, mai ales dacă relația este la început. Nu este momentul să deschidă dialoguri în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să-și îndrepte atenția către zona financiară. Pot apărea oportunitățo de câștig neașteptate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară ies în evidență la locul de muncă și se fac remarcați de superiori. Nativii au capacitatea de a dialoga la cote înalte și îi pot convinge cu ușurință pe cei din jur să le dea dreptate. Moment bun pentru negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu devină orgolioși pentru că ar putea anula o recompensă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au tendița de a spune lucrurilor pe nume. Nativii nu vor menaja persoanele pe care nu le suportă doar pentru a-și demonstra bunele maniere și acest aspect i-ar putea surprinde (uneori chiar plăcut) pe cei din jur. Moment de curaj și eliberare a emoțiilor negative. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu întreacă, însă, limitele bunului simț pentru că urmările ar putea fi neplăcute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion trec printr-un tumult de emoții și sentimente contradictorii. Nativii se pot ambiționa să cucerească pe cineva, să fie pe placul cuiva sau o situație (amoroasă) să iasă pe placul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să fie atenți la sarcinile pe care le au de îndeplinit la locul de muncă. Există riscul ca din neatenție să facă greșeli.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se pot simți obosiți, plictisiți de un anume context de viață și evită să se implice în noi proiecte sau să facă planuri pe termen lung. Moment bun pentru satisfacerea plăcerilor simple. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și să se redescopere.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a face reproșuri, unele subtile, altele directe, membrilor familiei. Vizați sunt părinții care pot fi trași la răspundere pentru niște acțiuni ale nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și orienteze atenția în zona profesională, unde pot apărea noi oportunități.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot privi cu alți ochi povestea de dragoste în care sunt implicați. Nativii ar putea cere niște explicații partenerului sau ar putea să le caute singuri. Unele secrete pot ieși la suprafață sau nativii pot face destăinuiri intime surprinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce momente de liniște cu privire la zona financiară.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești ar putea face astăzi niște plăți neașteptate sau chiar pot pierde o sumă de bani. Nativii continuă să fie stresați din punct de vedere financiar, iar acesta spect îi poate determina să ia decizii radicale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să amâne acele cheltuieli care nu sunt urgente, însă să nu facă împrumuturi în această perioadă.

Citește și...