Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018. Săgetătorii intră în conflicte

Publicat: 18/11/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător sunt predispuși la certuri și conflicte cu cei din jur, în special cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de obstacole și neplăceri la drum, mai ales dacă este vorba de o călătorie în interes de serviciu. Nativii sunt sfătuiți să conducă cu grijă, să nu încalce regulile și mai ales să verifice înainte buna funcționare a mijlocului de transport cu care se deplasează. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu se agite și să lase impulsivitatea acasă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor fi tentați să cheltuie peste măsură și nu este exclus să intre și în fondurile dedicate altor planuri. Nativii nechibzuiți vor trebui să-și amâne niște proiecte care implică costuri, de exemplu niște cursuri sau o călătorie, și acest aspect îi va demotiva. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu plece la cumpărături cu portofelul plin și să respecte suma stabilită în prealabil. Ar fi ideal să-și facă niște calcule stricte înainte pentru a nu ajunge la fundul sacului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor da dovadă de o comunicare greoaie și acest aspect este favorizat întreaga lună deoarece Mercur, întocmai guvernatorul lor, se află în mișcare retrogradă. Nativii vor recepționa mesajele eronat și vor transmite la rândul lor informații greșite, chiar și fără intenție. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie mai înțelegători, să evite conflictele cu prietenii și partenerii de afaceri, iar la locul de muncă să se abțină de la negocieri și discuții în contradictoriu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot primi oferte de schimbare a locului de muncă, însă sunt sfătuiți să nu se grăbească în luarea unei decizii, cel puțin nu până la sfârșitul lunii, atâta timp cât Mercur se află în mișcare retrogradă. Nativii ar trebui să-și reevalueze sarcinile și responsabilitățile de la job în vederea îmbunătățirii situației, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac le impune să nu intre în discuții contradictorii cu șefii și în niciun caz să nu încerce renegocierea salariului ca variantă pentru a nu-și da demisia. Aceste decizii le pot lua la începutul lunii viitoare când contextul astral le este favorabil în acest sens.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a intra în conflicte ca urmare a unor nemulțumiri, atât cu partenerul de viață, cât și cu copiii, acolo unde este cazul. Nativii se impun, sunt autoritari și refuză dialogul, refuză să asculte argumentele celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute liniștea și armonia și să se dedice activităților artistice și de creație, capitol la care pot excela dacă-și doresc cu adevărat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de o situație ce vizează membrii familiei sau locuința. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la dialog, care poate deveni tensionant, agresiv și vulgar și li se cere să nu se impună în fața celorlalți fără a le asculta și acestora părerile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează în mod deosebit pe nativii care vor să negocieze o vânzare, cumpărare sau închiriere de casă. Nu este un context favorabil lor și ar trebui să ia aceste decizii după revenirea n mers direct a lui Mercur, ceea ce înseamnă după începutul lunii viitoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de o situație care vizează studiile și nu este exclus să decidă să reia niște cursuri sau să se apuce de învățat pentru un examen restant. Nu este momentul să discute probleme importante, de viitor cu rudele și nici să ia decizii în acest sens, deoarece le pot regreta ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nua mâne depunerea unor acte, semnarea sau legalizarea lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să-și reevalueze și reanalizeze situația financiară. Va urma o perioadă în care veniturile nu vor fi mulțumitoare, însă nu este momentul unor negocieri salariale sau renegocieri de comision, în cazul celor care au colaborări extra, cel puțin nu până la începutul lunii viitoare, deoarece Mercur este retrograd în această perioadă și nu vine cu soluții favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai chibzuiți cu banii și să nu facă investiții și tranzacții importante.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător, pe fondul retrogradării planetei Mercur întocmai în semnul lor, vor fi tentați să intre în conflicte serioase cu cei din jur, în special cu partenerul de viață, aspect care va dura până la începutul lunii viitoare și care va pune mult la încercare relațiile nativilor. Se cere prudență în comunicare și dialoguri calme, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se retragă din agitația cotidiană și să înceapă un proces de autoevaluare pentru a-și îmbunătăți viața, fără însă a lua deocamdată și decizii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor începe un proces dur de autoevaluare și introspecție, proces care va dura pe toată perioada retrogradării planetei Mercur, adică până la finele acestei luni. Nativii trebuie să fie sinceri cu ei și să caute adevărul și puterea de a continua în ei înțiși, fără a se baza pe ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu ia decizii radicale, care pot deveni definitive.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea intra în conflicte cu prietenii ca urmare a unei neînțelegeri, neconcordanțe de idei, viziune în ceea ce privește un proiect comun. Se cere mai multă disciplină și reevaluarea planurilor pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate oferi ocazia ed a cunoaște persoane noi, însă sunt sfătuiți să fie prudenți în dialogul cu acestea.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de carieră și de statutul pe care-l au la locul de muncă. Oricât de mult și-ar dori să facă o schimbare în această direcție, sunt sfătuiți să analizeze mai mult situația și să nu ia decizia acum, ci să aștepte cel puțin până la începutul lunii viitoare, atunci când Mercur își va relua mersul direct prin acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mai multă grijă la propria imagine, deoarece este posibil ca cineva din colegii de muncă să încerce să o compromită.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...