Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2019. Lună Nouă și Eclipsă Totală de Soare în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2019. Lună Nouă și Eclipsă Totală de Soare în zodia Rac

De: Cancan 02/07/2019 | 05:30
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2019. Lună Nouă și Eclipsă Totală de Soare în zodia Rac

Horoscopul zilei de 2 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de Luna Nouă, dar și de Eclipsa Totală de Soare întocmai în semnul lor. Influența acestor aspecte astrologice va fi resimțită pe o perioadă de jumătate de an de acum înainte.

Luna Nouă și Eclipsă Totală de Soare se vor forma în zodia Rac și vor vorbi despre noi începuturi, însă sosite în urma unor răsturnări de situație absolut neprevăzute. Ne putem aștepta la situații surprinzătoare și inedite care să ne schimbe cursul firesc al vieții, însă într-un sens pozitiv și benefic. Este posibil ca pe moment să nu ne simțim pregătiți, însă în timp aceste efecte vor fi contrsuctive și vor ajuta la evoluția noastră. Punctăm că această Lună Nouă înspțită de Eclipsa Totală de Soare din zodia Rac vor cere să ne detașăm de trecut, să renunțăm la acele tipare care ne blochează, la acele persoane care sunt toxice pentru noi și ne inhibă ascensiunea, dar, totodată, ne cere să ne întoarcem mai mult atenția către familie, mai ales către părinți. Acum este un moment care va avea impact decisiv asupra viitorului nostru, asupra direcției pe care o vom urma de acum înainte.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de situații neașteptate, surprize și momente inedite alături de membrii familiei. Nativii pot avea ocazia să se mută în casă npuă, să-și cumpere o locuință sau să o primească moștenire. Pe de altă parte, cariera va fi un punct fierbinte al ecestei eclipse și răsturnările de situație pot impacta acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a vindeca trecutul, o karmă legată de familie.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia de a descoperi noi surse de comunicare a informației și astfel, dialogul nativilor cu cei din jur va fi unul remarcabil și eficient, fiind foarte avantajați acei nativi care lucrează în această zonă. De asemenea, o serie de călătorii, deplasări în interes de serviciu sau la rude, în locurile copilăriei se întrevăd acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se concentreze mai mult pe studiu, pe acumularea de noi cunoștințe.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia să trăiască pe pielea lor niște provocări financiare. O serie de nativi pot pierde sume de bani, în timp ce alții pot câștiga pe neașteptate. Este o perioadă care poate veni cu remarcabile răsturnări de situație și de buget. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți în investiții, dar mai ales în cheltuieli. Nu este momentul să-și asume riscuri financiare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de efectele acestei eclipse de Soare întocmai în sectorul personalității. Astfel, nativii vor reuși să devină mai stăpâni pe ei înșiși, să se preocupe mai mult de propria persoană, de ceea ce-și doresc și mai puțin de ceea ce vor alții. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie foarte prudenți în comunicarea și modul de relaționare cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor traversa o perioadă de interiorizare, de instrospecție și meditație în care întoarcerea în trecut poate deveni obsesivă. Amintiri și persoanele din trecut pot reveni acum în viața lor. Nativii ar trebui să profite de această Eclipsă de Soare pentru a se redefini, pentru a-și redefini scopurile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să uite trecutul și să vindece ceea ce-i doare. Ancora cere a fi dezlegată pentru a putea înainta în larg.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări neașteptate de situație în ceea ce privește modul de interacțiune cu persoanele din anturaj. Nu este exclus ca nativii să încheie o relație de prietenie, însă, totodată, este foarte probabil să cunoască persoane noi cu care să închege noi legături de durată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și recontureze planurile și aspirațiile de viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt axați pe zona profesională și este foarte probabil ca această eclipsă de Soare să le aducă surprize neașteptate și evenimente inedite care vizează cariera. Este posibil ca cei care-și caută de muncă să se angajeze, iar cei care-și doresc o avansare în funcție să primească acum o astfel de propunere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să acorde mai multă importanță imaginii profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de situații inedite care să se desfășoare în călătorii. Nativii pot cunoaște persoane de altă cultură, religie, naționalitate care să le schimbe radical niște principii avute, niște concepții de viață. Eclipsa de Soare poate trezi interesul pentru studiile înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce neașteptate bune din străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și evenimente surpriză în sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu alții. Posibil ca nativii să intre în posesia unei moșteniri, sp obțină un credit sau să discute un partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente pasionale și intense în viața amoroasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de situații neașteptate, momente inedite, surprize în zona parteneriatelor. Atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu colaboratporii și asociații poate fi la limită, tensionată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere prudență în dialog și foarte multă diplomație în acțiuni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să trăiască situații inedite și absolut neașteptate în zona profesională. Unii nativi își pot schimba locul de muncă, în timp ce alții vor primi noi sarcini și responsabilități, însă nu de natură să-i împovăreze, ci mai degrabă să le ușureze munca. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție și responsabilitate în legătură cu starea de sănătate, capitol de asemenea amprentat de efectele Eclipsei de Soare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în sectorul sentimental. În timp ce unii nativi pot fi surprinși de o nouă relație (sau despărțire neașteptată), alții pot afla vestea că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o poftă mai mare de petrecere și de distracție, dar și interes pentru hobby-uri ignorate până acum.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Un nou Drum Expres  în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat” Zi importantă pentru Dana Roba în procesul cu Daniel Balaciu
”Numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat” Zi importantă pentru Dana Roba în procesul...
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a cedat iar ”poftei inimii”
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...