Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018. Gemenii sunt tentați să încerce noi activități

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018. Gemenii sunt tentați să încerce noi activități

De: Cristian Blanuta 19/04/2018 | 22:16
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018. Gemenii sunt tentați să încerce noi activități

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2018 spune că Taurii necesită o mai mare atenție din partea ta.

Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Chiar dacă nu îți place lucrul cu care se laudă sau de care se bucură un coleg, nu îi tăia aripile, ci ia parte la fericirea lui, care este sinceră și autentică. Fiind ultima zi de lucru, faci deja planuri de Weekend. Ți se recomandă activitățile în natură, sportive, detensionante, alături de persoane ce îți insuflă voie bună și energie pozitivă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Planul personal necesită o mai mare atenție din partea ta, așa că planifică pentru weekend activități alături de familie sau de persoana iubită. Alege ceva care să vă conecteze mai mult, care să vă ajute să comunicați sau să vă exprimați unul în relație cu celălalt. Pentru a avea grijă de sănătatea ta, dormi mai mult, mănâncă sănătos și renunță la acele tabieturi, care deși îți plac, dăunează.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Ești tentat să încerci noi activități care să te mențină în formă – bicicletă, role, sală, baschet, înot, aerobic, dans sau orice altă formă de sport, iar unul dintre aceste lucruri îți va plăcea atât de tare încât poate să devină o nouă pasiune. Încearcă să descoperi ce te definește mai bine, ce te relaxează și te ajută să te detașezi de lumea cotidiană.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Îți dorești o mai mare apropiere la nivel afectiv cu cineva din familie, dar dacă nu se întâmplă, nu te grăbi să judeci că nu ești iubit sau că nu îi pasă de tine. Fiecare își exprimă iubirea în felul său sau trece printr-o perioadă în care alte lucruri primează. Ca atare, pune accent pe latura pozitivă, detașează-te din punct de vedere emoțional și nu dramatiza când nu este cazul!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

De multe ori îți dorești să ieși în evidență și să atragi toate privirile, dar astăzi vrei să rămâi în umbră și să observi. Fiind concentrat pe alții, vei avea ocazia să descoperi nuanțe, gesturi sau situații cu care se confruntă și să îți schimbi părerile pe care le aveai anterior. Mergi înainte, este un Exercițiu excelent prin care să iei contact cu realitatea!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Săptămâna agitată de muncă își spune cuvântul deoarece astăzi te simți epuizat, fără chef și motivație, iar tot ce îți dorești este să ai o pauză în care să te reculegi. Încearcă să iei totul mult mai ușor și să nu te soliciți la extrem, weekendul este foarte aproape. Organizează pentru seară o cină alături de persoana care contează cel mai mult pentru tine!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Unele vești se lasă așteptate, iar tu stai ca pe ace și te frămânți deoarece nu știi ce urmează. Încearcă să nu te mai gândești la nimic, să te axezi pe momentul prezent și să lași viața să te surprindă. Cu cât vei fi mai bucuros și mai deschis către ceea ce vine către tine cu atât vei atrage mai mult situațiile care rezonează cu această vibrație.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Nu te lăsa influențat de starea de spirit a celor din jur, ci focalizează-te pe treburile pe care le ai de făcut. Deși pare că ai multe de rezolvat, cu o bună organizare și cu accent pe punctul cheie al problemelor, vei termina mai repede decât ai preconizat. Invitația unor prieteni de a lua masa împreună te încântă foarte tare, mai ales că în compania lor afli și lucruri interesante.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Fii sigur că în acest moment faci ceea ce îți place și că nu joci un rol de dragul altora sau a unor principii, modele, repere de viață. Făcând ceva pentru că așa trebuie, sufletul va ajunge ușor – ușor să simtă neîmplinire, dar și să își ceară drepturile. Pentru a avea claritate, analizează fiecare situație din viața ta prin filtrul emoțiilor pe care ți le declanșează.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Poți întâlni în următoarea perioadă situații în care ești nevoit să te pui în locul altora sau în care punctele voastre de vedere sunt diametral opuse. Provocarea este aceea de a empatiza și de a îi înțelege cât mai bine, fără să provoci o ceartă sau o disensiune! Informații valoroase sau cunoștințe noi pot ajunge la urechile tale, de aceea fii cu băgare de seamă și pe fază la oportunități, folosindu-te de ele cu inteligență și responsabilitate!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Starea emoțională a celor din jurul tău și problemele cu care se confruntă ei te pot influența și pe tine, de aceea este mai bine ca în următoarea perioadă să îți stabilești un program în care să fii mai mult…singur! Preocupă-te de calcule, socoteli, finanțe și proiecte personale, aceste zile se arată foarte solicitante din punctul acesta de vedere. Cineva la care ții mult nu se mai arată interesat de tine. În loc să suferi sau să-ți faci gânduri negre, pune mâna pe telefon și cere explicații!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Convorbirile dulci, cu iz de flirt, romantism și pasiune sunt atributele perioadei în curs. Dacă nu ești încă într-o relație, este foarte posibil să întâlnești pe cineva care să îți atragă atenția! Felul în care gândești îți influențează viața, așa că orice schimbare pe care vrei să o faci pleacă de la gândurile pe care ți le insufli! Gândește pozitiv, renunță la frici și la frământări și totul va avea un rezultat favorabil ție!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...