Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019. Venus intră în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019. Venus intră în zodia Vărsător

De: Cristian Blanuta 19/12/2019 | 20:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019. Venus intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător se vor bucura de ingresul planetei Venus întocmai în semnul lor.

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a banilor, va intra astăzi în zodia Vărsător, zodie pe care o va traversa până pe data de 13 ianuarie 2020. În tot acest timp, Venus, Micul Benefic al zodiacului, își va manifesta o energie plăcută, planeta simțindu-se foarte bine în semnul Vărsător.

Venus prin Vărsător ne imprimă dorința de independență în relații, ne face să vrem și să cerem mai multă libertate în cuplu, să renunțăm la reguli și la convenții care ne limitează manifestările sentimentale. Partenerii pe care-i vom atrage în această perioadă vor fi diferiți de tiparele noastre, întocmai pentru că vom fi mult mai atrași de persoane nonconformiste, libertine, cu poftă de viață și altruiste.

Venus în Vărsător ne stimulează în interacțiunile sociale, ne apropie de prieteni și ne ajută să ne detașăm de sentimentele pesimiste și negative. Pentru binele relației, evitați în această perioadă să fiți posesivi, geloși și să vă manifestați autoritatea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Venus în Vărsător va activa sectorul prietenilor astfel că pentru cei născuți în zodia Berbec va urma o perioadă de mare interes în interacțiunile sociale. Nativii se vor împăca cu cei cu care au fost în conflicte și își vor lărgi cercul de cunoștințe. Vor fi dornici să intre în noi colective și vor pune la cale planuri și proiecte de viitor alături de cei dragi. Având în vedere că Venus le guvernează și sectorul financiar, acest aspect le poate aduce o îmbunătățire remarcabilă a veniturilor. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot începe o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută printr-un prieten sau chiar cu cineva din anturaj, mai ales că Venus le guvernează și sectorul iubirii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, va activa sectorul carierei și al celor mai înalte aspirații, iar cei născuți în zodia Taur vor avea șanse extraordinar de mari să se facă remarcați în această perioadă în sectorul profesional și să-ți atingă obiectivele și țelurile. Cum și Uranus, planeta care guvernează Vărsătorul, se află în zodia lor, iar Venus le guvernează inclusiv casa muncii, vedem ca acești nativii să aibă parte de succes și nu este exclus să-și schimbe inclusiv domeniul de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduec ocazia să-și armonizeze relația cu șefii, cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus prin Capricorn în sectorul studiilor, al călătoriilor și al străinătății. În perioada acestui tranzit, nativii vor fi determinați mai mult ca niciodată să înceapă niște cursuri, să studieze domenii noi și să plece în călătorii de cunoaștere. Cum Venus le guvernează întocmai sectorul iubirii, nu este exclus ca Gemenii să se îndrăgostească într-un astfel de context, posibil chiar de o persoană de altă cultură și religie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduec ocazia să-și schimbe percepția asupra unui aspect legat de mentalitatea lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Venus în tranzit prin Vărsător va activa sectorul financiar, al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii vor avea șanse mari să intre în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri, să primească un credit sau, dacă este cazul, să câștige un litigiu, un proces. Cum Venus le guvernează și familia și bunurile de patrimoniu este foarte posibil ca și din această zonă să le parvină o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce celor singuri ocazia să cunoască o persoană interesantă, care să le incite simțurile, prin intermediul unui prieten. Acest aspect este valabil pe durata întregului tranzit, având în vedere că Venus le guvernează întocmai sectorul prietenilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu se bucură de acest tranzit al lui Venus prin Vărsător întocmai în sectorul parteneriatelor și al relațiiilor. Pentru acești nativi va urma o perioadă în care vor avea șanse mari să-ți îmbunătățească relația cu persoana iubită, cu soțul/soția, să reaștearnă armonia în cuplu prin comunicare și înțelegere reciprocă, dar și să reaprindă pasiunea în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce celor singuri ocazia să cunoască un posibil partener de viață prin intermediul profesiei. Cum Venus le guvernează cariera, acești nativi pot să aibă parte de succes în sectorul profesional și în toată această perioadă pot reuși să-și atingă un obiectiv profesional.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Venus în tranzit prin Vărsător va activa sectorul muncii și al sănătății. Cei născuți în zodia Fecioară își pot îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile la locul de muncă, iar cei care-și doresc o schimbare a jobului o pot face în această perioadă. De asemenea, cei care-și caută un job, în această perioadă vor avea mari șanse să se angajeze. Punctăm că Venus le guvernează sectorul banilor munciți, iar schimbările de la locul de muncă din această perioadă pot aduce cu sine un salariu mai mare, un bonus, o primă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se vindeca de o afecțiune mai vechi. În perioada tranzitului, Venus le poate aduce celor singuri o relație cu o persoană cunoscută la drum, într-o călătorie sau la niște cursuri. Fecioarele vor fi foarte atrase de persoanele inteligente, cu care să aibă ce să comunice.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de acest tranzit al lui Venus, guvernatoarea lor, întocmai în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative. Pentru nativi, acest tranzit va fi ca o binecuvântare pentru că cei singuri își pot găsi perechea, cel mai probabil prin intermediul unor activități comune, unor pasiuni comune. Cei care sunt deja parte a unui cuplu pot reuși să-și consolideze relația. În plus, Venus le guvernează și sexualitatea și în această perioadă nativii vor reuși să reaprindă pasiunea în intimitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să primească laude pentru un talent pe care-l evidențiază.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Venus în tranzit prin Vărsător va activa sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Scorpion au mari șanse să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei. Totodată, pot reuși să rezolve ceva ce ține de locuință și unii nativi își pot schimba domiciliul, mai ales dacă stăteau cu părinții. Cum Venus le guvernează relațiile și căsătoria, nu este exclus ca unii Scorpioni să se îndrăgostească acum sau s-și dorească întemeierea unui cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că un fost partener poate reveni acum în viața lor, aspectul fiind posibil pe durata întregului tranzit.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de acest tranzit în sectorul comunicării, al informării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor avea parte de succes în procesul de învățare, dar și în situațiile care vizează comunicarea, dacă vor susține un discurs public, un examen sau un interviu. Venus le guvernează și sectorul muncii, dar și al prietenilor și nu este exclus ca unii să cunoască un partener prin intermediul jobului sau prin intermediul anturajului. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător avantajează puternic nativii care predau, susțin seminarii, sunt profesori sau învățători.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Cu Venus în tranzit prin sectorul financiar, cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de o serie de oportunități care să le aducă o îmbunătățire a veniturilor. Posibil să fie vorba de o mărire de salariu, de o primă sau un bonus. Cum Venus le guvernează și sectorul iubirii, acești nativi și-ar putea întâlni jumătatea în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a pune în evidență printr-un talent, printr-o creație personală, printr-un proiect artistic.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Venus va tranzita întocmai zodia lor, iar cei născuți în zodia Vărsător vor simți din plin beneficiile planetei. Nativii vor relaționa mai bine cu cei din jur, își vor armoniza și consolida relația cu partenerul de viață, iar dacă sunt singuri au șanse mari să întâlnească acum un partener pe placul lor, posibil chiar într-o călătorie sau la în timpul unui curs, seminar. Venus le guvernează și sectorul familiei, iar relațiile cu cei dragi se vor îmbunătăți considerabil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi îndeamnă să aibă mai multă grijă de imaginea lor. Nu este exclus ca acum unii nativi să facă o schimbare de look.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Cu Venus în tranzit pe casa subconștientului și a introspecției, cei născuți în zodia trePești au ocazia de a vindeca o serie de traume din trecut, au ocazia de a-și depăși niște obsesii, niște frici. O serie de situații karmice s-ar putea să fie resimțite de nativi în această perioadă și nu este exclus ca o persoană din trecut, un fost partener, să le revină acum în viață. Nativii pot reuși, prin gândire pozitivă și odihnă, să amelioerze o serie de probleme de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu se lase debusolați de amintiri.

Tags:
Parteneri
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina:
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina: "Necesitate de a...
FOTO. Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!
FOTO. Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!
Cel mai frumos SUV european lansat recent, copiat de americani
Cel mai frumos SUV european lansat recent, copiat de americani
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani
Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani
El e atacatorul Margheritei de la Clejani, a fost identificat de către autorități. Care sunt capetele de acuzare care i se aduc bărbatului
El e atacatorul Margheritei de la Clejani, a fost identificat de către autorități. Care sunt...
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Cazarea Biancăi din Grecia a costat cât o garsonieră în Militari! Cât a putut să dea pe sejur
Cazarea Biancăi din Grecia a costat cât o garsonieră în Militari! Cât a putut să...
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Jumătate din Europa va fi iradiată dacă ruşii provoacă un acident nuclear la Zaporojie? Trebuie să luăm pastile cu iod? Ce spun experţii
Jumătate din Europa va fi iradiată dacă ruşii provoacă un acident nuclear la Zaporojie? Trebuie...
Nenorocirea care ar putea lovi și România! Nu mai scapă nimeni! Veste cumplită pentru toată țara
Nenorocirea care ar putea lovi și România! Nu mai scapă nimeni! Veste cumplită pentru toată...
Vasile Dîncu, ministrul Apărării, vizat de schimbarea din funcției. Ce se întâmplă cu remanierea Guvernului
Vasile Dîncu, ministrul Apărării, vizat de schimbarea din funcției. Ce se întâmplă cu remanierea Guvernului
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Înșelătorie cu nunta lui George Simion! Cum sunt păcăliți românii
Înșelătorie cu nunta lui George Simion! Cum sunt păcăliți românii
Cine este bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei pe stradă. Acesta a fost prins de poliție în urmă cu puțin timp
Cine este bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei pe stradă. Acesta a fost...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel
Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel
Turistă UMILITĂ în restaurantul unui hotel de 4 stele din Eforie Nord. Ce i s-a cerut să facă
Turistă UMILITĂ în restaurantul unui hotel de 4 stele din Eforie Nord. Ce i s-a...
Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii
Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii