Preşedintele muzicii uşoare româneşti, Jolt Kerestely: ”În muzică am fost ca Boloni în fotbal”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2019. Neptun retrogradează în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2019. Neptun retrogradează în zodia Pești

De: Cristian Blanuta 19/06/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2019. Neptun retrogradează în zodia Pești

Horoscopul zilei de 20 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea planetei Neptun întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor, a imaginației și a fanteziilor, și faptul că va retrograda în mistica, sensibila și emoțională zodie a Peștilor, zodie pe care o și guvernează, nu poate decât să-i adâncească trăsăturile. În toată această perioadă de retrogradare, care va dura până pe 28 noiembrie 2019, vă sfătuim să nu vă lăsați furați de vise și să rămâneți cu picioarele pe pământ, bine ancorați în realitate, pentru că tendința de a vă iluziona peste măsură va fi foarte mare. De asemenea, în această perioadă intuiția ne poate juca feste, putem fi confuzi, secretele pot ieși la suprafață și vom fi puși față în față cu fricile și anxietățile noastre. Este o perioadă favorabilă pentru a face reevaluări emoționale, spirituale și legate de credință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta în toată această perioadă de retrogradare cu situații neprevăzute și neașteptate, posibil karmice, de natură să le pună la încercare niște credințe personale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că rațiunea le poate deveni tulbure și confuză și nu este indicat să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot traversa o perioadă tulbure din punct de vedere al relațiilor de prietenie, dar și de iubire. Nativii se pot întâlni cu persoane din trecut care să le răscolească viața, pot avea parte de reveniri constante ale unor amintiri dureroase și nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Posibil să afle că au fost mințiți sau înșelați de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi foarte dezamăgiți de cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa ca în această perioadă să-și reevalueze niște aspecte profesionale. Nativii pot fi confuzi cu privire la aspirațiile și dorințele lor vizavi de carieră și pot fi tentați să amâne niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se entuziasmeze peste măsură. Existpă riscul să aibă o părere prea bună edspre ei înșiși, despre imaginea și statutul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia ca în toată această perioadă să facă niște reevaluări serioase ale principiilor, credințelor și valorilor morale. Posibil ca nativii să fie impactați la nivel psihic de o călătorie sau de informațiile aflate la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi vești confuze, ambigue din străinătate sau de la o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de experiențe intense, cel mai probabil intime, sexuale, de natură să le creeze confuzii emoționale și sentimentale. Posibile discuții legate de moșteniri, de viața de dincolo, de zona ocultă, misterioasă să prindă acum rădăcini în mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu persoana iubită legat de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor traversa o perioadă în care vor fi foarte confuzi cu privire la sentimentele lor. În zona partenerială, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de partenerii de afaceri, va plana confuzia și îndoiala. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de înțelepciune și să nu ia decizii majore bazate pe emoții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă în care tendința nativilor va fi să-și facă rău fizic ca urmare a gândurilor și emoțiilor negative. Chiar dacă sănătatea nu le va ridica probleme, ei vor avea o viziune destul de sumbră și pesimistă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot fi confuzi cu privire la îndeplinirea unor sarcini profesionale, prin urmare li se cere o atenție mai mare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă în care confuziile sentimentale să fie la ele acasă. Nativii vor fi sceptici cu privire la o relație și vor avea îndoieli legate de persoana iubită, de copii (dacă sunt părinți) sau de posibilitatea de a concepe un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate stimula puternic zona artistică și creativă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot primi în această perioadă reproșuri din partea membrilor familiei. Nativii tind să fie cu capul în nori și dezinteresați de treburile casnice. Se conturează confuzii legate de locuință și îndoieli legate de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține visele celor care doresc să-și achiziționeze o casă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să dea dovadă de o comunicare foarte haotică și confuză în această perioadă. Nativii nu vor reuși să ia decizii, se vor tângui și vor pune la îndoială tot ceea ce gândesc și aud. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce amânarea unei deplasări, unei călătorii sau un dialog ambiguu cuun coleg, rudă, vecin.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot trece printr-o perioadă în care să fie confuzi cu privire la situația financiară. Însă, aspectul le poate aduce și îndoieli cu privire la o sumă de bani. Posibil ca nativii să fie mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că se pot entuziasma cu privire la o investiție (cheltuială) care se va dovedi înșelătoare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de această retrogradare a planetei lor guvernatoare întocmai prin semnul lor. Nativii pot trece prin crize de personalitate în acaestă perioadă. Pot oscila între stări de confuzie și exaltare, îndoieli cu privire la relația cu persoana iubită și nu este exclus să se confrunte cu o serie de frici, temeri, anxietăți din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot iluziona prea ușor și pot deveni prea visători.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la 45 de ani
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la...
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
Guvernul României a dat undă verde! Ei sunt norocoșii care vor primi 3.000 de euro de la stat
Guvernul României a dat undă verde! Ei sunt norocoșii care vor primi 3.000 de euro...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
BANI ÎN PLUS pe lângă pensie! Cine ar putea primi mai mult la final de an
BANI ÎN PLUS pe lângă pensie! Cine ar putea primi mai mult la final de...
Răsturnare de situaţie! Anunţ-bombă făcut de Carmen Harra despre relaţia Anamariei Prodan!
Răsturnare de situaţie! Anunţ-bombă făcut de Carmen Harra despre relaţia Anamariei Prodan!
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată
Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce...
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Ce spune, în sfârşit, raportul Catincăi Maria Nistor la ICR Londra după campania virulentă împotriva acesteia
Ce spune, în sfârşit, raportul Catincăi Maria Nistor la ICR Londra după campania virulentă împotriva...
Informaţia momentului în ROMÂNIA! Raed Arafat a dat vestea cumplită: O CATASTROFĂ
Informaţia momentului în ROMÂNIA! Raed Arafat a dat vestea cumplită: O CATASTROFĂ
Cele mai frumoase trasee montane din România
Cele mai frumoase trasee montane din România
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Povestea cutremurătoare a Gabrielei, românca de 52 de ani ARUNCATĂ în stradă
Povestea cutremurătoare a Gabrielei, românca de 52 de ani ARUNCATĂ în stradă
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Acum s-a aflat! Cine e, de fapt, Marian, bărbatul UCIS când își apăra un văr dator 5.000 de euro
Acum s-a aflat! Cine e, de fapt, Marian, bărbatul UCIS când își apăra un văr...
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!