Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018. Berbecii vor avea o zi incitantă

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018. Berbecii vor avea o zi incitantă

De: Cristian Blanuta 20/04/2018 | 22:23
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018. Berbecii vor avea o zi incitantă

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii, Gemeni, nu ar trebui să lupte împotriva curentului.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

O zi incitantă și provocatoare, în care ceilalți te pot pune la încercare atât din punct de vedere emoțional cât și psihic! Chiar daca nu este punctul tău forte, cel mai indicat ar fi să îți menții calmul și să nu te enervezi! Nu te lăsa influențat de acești factori externi sau de presiunile ce vin din partea altora, ci acționează numai după ce te simți pregătit sau liniștit sufletește! Petrece timpul alături de persoana iubită, discută, filozofează și fă planuri de viitor. Conexiunea stabilită cu aceasta îți va oferi certitudini cu privire la relație!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Fii cu băgare de seama azi, reacțiile celor din jurul tău te pot lua prin surprindere! Stai departe de scandaluri, polemici și disensiuni! Dacă nu te simți bine interior, dă o raită prin magazine și fă-ți un cadou. Starea de spirit și energia vor urca imediat și vor ajunge la cotele normale. Nu te încrede în zvonuri sau informații incomplete, ci mai bine analizează și fă-ți o părere proprie. În felul acesta, nu poți da vina decât pe tine pentru unele greșeli!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Există un motiv pentru care lucrurile se întâmplă, așa că nu are rost să lupți împotriva curentului, până la urmă tot acolo vei ajunge! Dacă te încearcă o stare de melancolie, nu o lăsa să treacă neobservată, ci încearcă să găsești motivul pentru care te simți așa! Astfel, conflictul interior cu care te confrunți va fi pe jumătate rezolvat! Implică-te în activități legate de suflet, de creație sau de hobby-urile tale, vei găsi multă liniște și mai multă satisfacție decât în orice altceva!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Este indicat să te ocupi astăzi de familie, de cămin și de cei dragi ție, iar sensibilitatea, diplomația și emoția să primeze în fața tuturor celorlalte sentimente! Nu te întinde mai mult decât îți este plapuma și nu alerga după mai mulți iepuri în același timp, s-ar putea ca într-un final să nu te alegi cu niciunul din ei! Nu toată lumea este bine intenționată și nu toată lumea îți vrea binele, așa că acordă importanță mai mare informațiilor pe care le primești azi și nu fi credul!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Astăzi poți miza pe valorile și principiile tale de bază. Fii încrezător în ceea ce ești fiindcă ceilalți vor avea înțelepciunea ori să te urmeze ori să nu-ți stea în cale. Ești entuziasmat în ceea ce privește viitorul și, în același timp, vezi și limitele planurilor din prezent. Asta te va ajuta însă să iei cea mai bună decizie pentru tine! Urmărește-ți interesul și răspunde azi tuturor întrebărilor adresate de un prieten apropiat sau de partener fiindcă ai oportunitatea de a lămuri lucrurile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Să fii atent, să știi ceea ce îți dorești și să fii încrezător înainte să arunci cărțile pe masă mărește șansele să câștigi jocul! Nu te lăsa afectat de prezentarea dramatică a unei situații pentru că lucrurile nu sunt așa de grave pe cât sunt prezentate. Nu încerca să mulțumești pe toată lumea și spune nu dacă cerințele lor nu sunt în concordanță cu ceea ce îți dorești! Ai trecut prin momente și mai grele cu partenerul, mai bine eviți orice conflict făcând orice activitate care te liniștește.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Dacă felul în care te vei prezenta la un eveniment monden ce se apropie în curând este important pentru tine, este indicat ca pregătirile și căutările toaletei să înceapă încă de pe acum, așa că grăbește-te! În același timp, persoana iubită își dorește să fie alături de tine, așa că fă-i o bucurie și petreceți-vă cât mai mult timp împreună! Puteți stabili o nouă legătură, net superioară celei actuale, în care complicitatea și stabilitatea sunt cuvinte cheie!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Nu este nimic mai plăcut pentru tine decât să începi un nou proiect, așa că adună-ți toate forțele pentru a da tot ceea ce ai mai bun astăzi! Cea mai bună cale către succes este să fii optimist și să crezi în forțele și în abilitățile tale. Astfel, vei atrage sincronicitate și vei antrena Universul în realizarea planului tău. Nu te interioriza, nu te ascunde în spatele zidului și ai curajul să vorbești cu cineva de încredere fiindcă acest lucru te va ajuta să te descarci și să te eliberezi!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Ar fi indicat să te preocupe mai mult starea ta de bine, sănătatea, stilul de viață și modul în care îți folosești energia. Ai tendința să ajuți pe toată lumea însă nu toți apreciază cu adevărat intențiile tale. Esențial este despre cum și unde să-ți îndrepți atenția. Dacă te îndoiești de faptul că ai sau nu de oferit ceva semnificativ, gândește că nimeni în afară de tine nu a avut experiențele sau temerile tale. Încearcă să fii cât mai conștient de prezent cu fiecare gând, sentiment și senzație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Obiectivul acestei zilei este acela de a încerca să fii mai detașat, mai relaxat cu tine însuți și mai puțin perfecționist sau doritor de control. Astăzi ar fi indicat să ai curajul de a te exprima, de a te spune și de a te arăta pe tine așa cum ești și de a-ți expune ideile născute din propriul tău adevăr. Analizează-te și observă dacă ai curaj să-ți afirmi țelurile, misiunea în viață, acel lucru care te înviorează și care îți oferă putere. Dacă nu, gândește-te la o schimbare de atitudine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Astăzi ar fi indicat să-ți începi ziua cu optimism, adoptând o atitudine pozitivă și afișând un zâmbet larg pentru că, în acest fel, ți se vor deschide mai multe uși. Încearcă să fii cât mai deschis cu oamenii din jur, atât cu prietenii sau membrii familiei cât și cu orice persoană cu care intri în contact. Astfel, poți învăța multe lucruri noi. Cheia pentru a face față schimbării este de a înțelege că zona ta de confort nu ține de condițiile exterioare, ci de un loc special dinlăuntrul tău.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Arată oamenilor cu care te întâlnești astăzi cine ești, ceea ce faci și felul în care gândești, iar dacă o vei face deschis și sincer, ei te vor respecta și îți vor aprecia punctul de vedere! Lasă-te purtat de firul evenimentelor fără să analizezi ceea ce se întâmplă și fără să intervii în modificarea lor. Ai să îți dai seama la momentul potrivit cum se leagă lucrurile și de ce a trebuit să se întâmple așa!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...