Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019. Lună Plină și Eclipsă totală de Lună în Leu

Publicat: 20/01/2019 | 20:13
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019.  Lună Plină și Eclipsă totală de Lună în Leu

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2019 spune că nativii Leu vor fi puternic încercați de contextul astrologic, în special fiind vizată zona sentimentală, relațională. Influența Lunii Pline asupra tuturor zodiilor va dura două săptămâni, însă efectele eclipsei vor fi resimțite pe o perioadă de aproximativ jumătate de an.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Berbec, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul sentimental. Nativii vor culege roadele a ceea ce au sădit începând din luna iulie și până acum și poate veni cu răsturnări remarcabile de situație, aspect care poate aduce împăcări neașteptate, despărțiri bruște, însă cei pregătiți pentru o nouă poveste de dragoste pot avea parte de un partener (posibil descoperit prin intermediul prietenilor). De asemenea, sectorul copiilor este influențat și nativii pot “întoarce foaia” în relaționarea și educarea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă șansa de a încheia un capitol în zona activităților artistice și de creație și de a deschide o nouă etapă. Unii nativi își pot descoperi noi pasiuni, pot începe un antrenament sportiv sau se pot dedica mai mult hobby-urilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Taur, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul locativ. Nativii pot avea parte de crize în familie, dialoguri surpriză cu rudele și evenimente neașteptate în această direcție. În prim-plan vor fi discuțiile despre carieră și ar fi recomandat ca nativii să încerce să găsească un echilibru între sectorul profesional și viața de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce un interes aparte față de casă, pot face renovări, reamenajări în locuință sau, în unele cazuri, schimbări de domiciliu. Nu este exclus ca în urma unui scandal cu părinții, o serie de nativi să decidă să se mute de acasă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Gemeni, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul comunicării, dar și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii pot avea parte de evenimente neașteptate la drum, iar dialogul cu cei din jur, în special cu frații, poate fi greoi și poate da naștere conflictelor. Pot fi atrași de noi domenii de studiu, însă procesul învățării și captării noilor cunoștințe poate fi anevoios.  Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți la drum. O călătorie se poate amâna sau pot fi forțați de împrejurări să facă o deplasare pe care nu și-o doresc, posibil chiar în interes de serviciu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Rac, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot culege roadele unui proiect, pot demara noi planuri de îmbunătățire a veniturilor, pot obține noi colaborări și, în cele mai fericite cazuri, se pot aștepta la o mărire de salariu. Contextul astrologic poate aduce, însă, răsturnări de situație și surprize neașteptate care pot afecta bugetul. Există riscul de a pierde o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu se implice în acțiuni financiare riscante și să nu facă investiții mari. În toată perioada următoare va fi nevoie de prudență în acest sector.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de fenomenul de Lună Plină însoțită de Eclipsă totală de Lună întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și le va activa axa relațională. Nativii pot culege roadele a ceea ce au sădit începând din luna iulie a acestui an și pot lua deciza să facă niște schimbări remarcabile în plan personal (și nu numai). Pot avea parte de răsturnări de situație și evenimente neașteptate în relația de cuplu, aspect care poate aduce, în funcție de harta natală a fiecăruia, o ruptură, o despărțire, o împăcare sau un nou început, o nouă poveste de iubire. Tindem să-i dăm o conotație pozitivă eclipsei pentru că Leii se bucură de protecția Marelui Benefic, Jupiter, întocmai în sectorul sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și caute echilibrul interior pentru a reuși să fie în armonie cu tot ceea ce-i înconjoară și astfel efectele eclipsei să se amelioreze.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Fecioară, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul subconștientului și al introspecției. Nativii se vor izola, se vor interioriza și vor traversa o perioadă de meditație, timp în care sunt sfătuiți să-și redescopere valorile, pasiunile și echilibrul cu lumea din jur. Evenimente din trecut pot fi acum rememorate pentru a fi vindecate și încheiate. Axa cardiovasculară ca fi activată, iar sfatul nostru este să nu se suprasolicite și să acorde o atenție deosebită odignei, cu atât mai mult cu cât la locul de muncă pot apărea surprize neașteptate, neprevăzute, care pot afecta starea de sănătate fizică și psihică. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra unor secrete care pot ieși la iveală acum și pot produce o răsturnare dramatică de situație în plan personal (și nu numai).

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Balanță, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii pot culege roadele unui proiect și nu este exclus să pună la cale un nou plan de viitor alături cu persoanele din anturaj. Contextul poate veni, însă și cu răsturnări de situație în această direcție. Se cere prudență în dialogurile cu prietenii deoarece acolo unde până acum au existat conflicte se poate produce o ruptură. În unele cazuri, în funcție de harta natală a fiecăruia, nativii pot cunoaște persoane noi care să-i ajute în ducerea la bun sfârșit a unor proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce surprize neașteptate și evenimente neprevăzute care vizează sectorul iubirii și a căror influență să fie resimțită până în vara acestui an.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Scorpion, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul socio-profesional. Nativii pot încheia o etapă în carieră, pot culege roadele, și pot trece la alt nivel, aspect care poate favoriza schimbarea locului de muncă, dar poate aduce și o avansare în funcție, o schimbare de statut. Se cere prudență deoarece contextul astrologic poate aduce surprize neașteptate și răsturnări remarcabile de situație în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la imaginea profesională pentru că, așa cum și-o pot îmbunătăți, la fel de ușor și-o pot strica.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Săgetător, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul studiilor și al călătoriilor. Nativii pot primi vești din străinătate și pot începe cursuri peste hotare (nu obligatoriu în afara țării), pot relua (încheia) o relație cu o persoană aflată dincolo de granițe sau pot decide pe neașteptate să plece într-o vacanță. Contextul astrologic poate aduce, însă, evenimente neprevăzute și răsturnări de situație în aceste direcții analizate, vizată fiind și familia partenerului, zonă care poate aduce surprize. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor evenimente de natură să le schimbe unele concepții, principii și valori de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Capricorn, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii sunt sfătuiți să aibă mare grijă la administrarea finanțelor. Poate fi vorba de încheierea unui proiect și culegerea roadelor sau de un nou început în acest sens, însă prudența va trebui să le devină a doua natură deoarece contextul astrologic poate aduce răsturnări de situație remarcabile în această direcție. Pe de altă parte, în zona intimă și sexuală se pot produce schimbări, însă vor depinde de harta natală a fiecărui nativ. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor conflicte legate de bani care pot apărea în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Vărsător, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii pot încheia o relație care nu mai funcționa, pot aduce în discuție divorțul sau pot culege roadele în cuplu și pot trece la alt nivel, aspect care poate aduce inclusiv o cerere în căsătorie, acolo unde relația este solidă. Se cere prudență pe întreaga perioadă analizată deoarece contextul astrologic poate aduce răsturnări de situație remarcabile și surprize neașteptate în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la tot ceea ce vizează parteneriatele profesionale, sector unde pot interveni unele evenimente neprevăzute.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Pești, Luna Plină din Leu însoțită de Eclipsa totală de Lună le va activa sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot încheia o etapă profesională, pot culege roadele și pot face un salt în carieră, chiar schimbarea jobului, însă se cere prudență pe toată această perioadă analizată deoarece contextul astrologic poate veni cu evenimente neașteptate și răsturnări de situație la locul de muncă. Pe de altă parte se activează axa cardiovasculară, iar nativii sunt sfătuiți să nu se suprasolicite, să se odihnească mai mult și să evite implicarea în activități care le pot consuma resursele de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot apărea surprize la locul de muncă și pot fi constrânși să ia niște decizii care nu le sunt pe plac.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 IANUARIE 2019. VĂRSĂTORII AU CURAJ ȘI INIȚIATIVĂ

CITEȘTE ȘI: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Citește și...