Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 februarie 2020. Săgetătorii se ocupă de locuință

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 februarie 2020. Săgetătorii se ocupă de locuință

De: Cristian Blanuta 23/02/2020 | 21:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 februarie 2020. Săgetătorii se ocupă de locuință

Horoscopul zilei de 24 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se vor ocupa de chestiuni ce vizează locuința sau familia, căminul, în general.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să nu înceapă săptămâna în cea mai bună formă. Nativii se pot simți în continuare obosiți și pot avea sănătatea destul de vulnerabilă. Oricum, încă nu este momentul să-și reevalueze starea de sănătate, iar dacă simptomele cu care se confruntă persistă, cel mai bine ar fi ca după data de 10 martie să-și facă un set complet de analize. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că la locul de muncă pot avea parte de tensiuni și conflicte, însă nu vor fi neapărat fățișe.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur trebuie să fie prudenți la propunerile pe care le pimesc astăzi, mai ales dacă sunt venite din partea sau prin intermediul prietenilor pentru că s-ar putea să nu fie ceea ce par. De asemenea, se cere mai multă atenție și responsabilitate vizavi de proiectele profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu aibă încredere în toată lumea și să fie mai rezervați și mărturisiri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să fie astăzi asaltați de fel și fel de chestiuni care vizează sfera profesională. Nu este vorba de stres, ci de plăcere de a se implica și a demonstra că pot face față tuturor provocărilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și rezerve timp și pentru odihnă, pentru relaxare în sânul familiei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Este o zi foarte bună pentru dialoguri pe teme elevate, spirituale și religioase, iar cei născuți în zodia Rac se vor simți în elementul lor și vor absorbi precum un burete informațiile care vin spre ei. Nu este exclus ca nativii să fie puși pe gânduri de ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a discuta termenii unei călătorii, posibil chiar peste hotare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Este o zi favorabilă pentru a lămuri situația unor plăți, facturi, datorii, credite pentru reglementări în sectorul financiar. Cei născuți în zodia Leu pot avea parte inclusiv de dialoguri ce vizează o moștenire, un bun de patrimoniu. Posibil să revină la o idee mai veche de a intenta un proces pentru obținerea unor drepturi matetiale care li se cuvin. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un dialog intim cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

S-ar putea ca cei născuți în zodia Fecioară să pună sub luoă un proiect profesional, un parteneriat, o colaborare. Nativii pot simți unele nemulțumiri vizavi de anumite aspecte, fie financiare, fie legate de modul de lucru sau program, și pot dori să încheie colaborarea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite deciziile radicale în această perioadă. Guvernatorul lor, Mercur retrogradează în zodia Pești și nu este nicidecum un moment oportun.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Balanță ziua de astăzi poate veni cu unele frământări legate de locul de muncă. Ceva nu le convine nativilor sau sunt puși într-o nouă ipostază care îi face să-și reevalueze situația și să se gândească la o schimbare de job pentru viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță atenționează că, în cazul unor nativi, poate fi vorba de reapariția unor simptome mai vechi care să le dea bătăi de cap.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea ca tocmai astăzi, de Dragobete, să aibă parte de o discuție cu persoana iubită care să-i pună pe gânduri. Fie li se cere să schimbe ceva în atitudine și comportament, fie ei înșiși iau decizia asta. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia să se apropie de copii (dacă sunt părinți) sau de idealul de a avea copii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de o situație ce privește locuința. Posibil ca nativii să obțină niște aprobări și avize, deși inițial își pierduseră speranța, să găsească niște acte pe care le credeau pierdute. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că s-ar putea să aibă nevoie de reparații în casă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să călătorească cu prudență, inclusiv să fie atenți unde calcă pentru că pot avea parte de mici accidentări în zona picioarelor. De asemenea, se menține atenționarea cu privire la modul în care comunică cu cei din jur. Pot fi confuzi și indeciși. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o serie de gânduri și frământări legate de trecut, posibil chiar de o relație cu cineva drag.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

S-ar putea ca reorganizările de buget pe care le-au făcut în ultimul timp cei născuți în zodia Vărsător să înceapă de astăzi să dea roade și nativii să se trezească cu o sumă de bani în plus în buzunar. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a primi un cadou valoros, un premiu în bani, returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești se pot folosi în continuare de intuiție, însă de această dată se pare că le oferă o revelație despre cum să facă bani în plus sau cum să ajungă la îndeplinirea unui țel avut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie atenți la dialogul cu cei din jur pentru că s-ar putea să fie tentați să vorbească mai mult decât trebuie.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...