Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018. Vărsătorii sunt excesiv de caritabili

Publicat: 24/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot deveni excesiv de caritabili și din acest motiv să intre în conflict cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de o surpriză plăcută din partea celor dragi care poate veni la pachet cu niște reproșuri spuse mai în glumă, mai în serios. Momente de impulsivitate care pot altera atmosfera. Nativii se disting printr-o energie debordantă și chef de distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o sumă de bani.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au parte de discuții pe teme sentimentale și cineva din familie le poate oferi un sfat care se va dovedi folositor. Se întrevăd drumuri la rude, iar nativii pot avea parte de surprize plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu fie critici cu membrii din familie mai în vârstă, ci să încerce să-i înțeleagă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea primi invitații de a ieși în oraș, de a participa la evenimente. În prima parte a zilei este posibil să fie surprinși de o vizită neașteptată. Momente de glorie și de apreciere. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să cunoască o persoană care să le deschidă noi orizonturi și să le trezească anumite dorințe, vise.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au parte de discuții pe teme financiare și astfel pot căuta sfaturi și mijloace de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii, în funcție ce anturaj, vor fi mai mult sau mai puțin încântați de ofertele de asociere primite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se consulte în decizii cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentație și să nu facă niciun fel de exces. Contextul astral, deși le aduce optimism și o stare psihică bună, le-ar putea favoriza unele afecțiuni mai vechi și către seară nativii s-ar putea să nu mai fie în formă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se streseze sub nicio formă și pe cât posibil să se odihnească. Până la urmă este Crăciunul!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi irascibili și pare că nimic din ce se petrece în jurul lor nu le este pe plac. Este posibil să primească vești de la persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme și astfel să devină puțin mai bine dispuși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai îngăduitori cu cei dragi, până la urmă, astăzi este Crăciunul.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de optimism, bună dipoziție și chef de distracție. În funcție de anturaj, este posibil să fie mai mult sau mai puțin comunicativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie rezervați în cheltuieli. Nativii au tendința de a face cheltuieli inutile doar pentru a se simți bine, pentru a ieși în evidență, iar ofertele de Crăciun vor fi toate pe placul lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să petreacă prima zi de Crăciun într-un anturaj nou, înconjurați de oameni importanți, de vază. Nu va fi nevoie să cunoască multe persoane, căci nativii, vor fi extrem de comunicativi și dispuși să lege noi prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a purta discuții legate de zona profesională, de carieră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să nu-și facă prea multe planuri pentru azi pentru că le-ar putea anula. Nativii se vor simți foarte bine alături de persoanele cu care-și petrec Crăciunul și este foarte posibil să renunțe la alte întâlniri planificate în agendă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă momente frumoase, romantice alături de persoana iubită. Pare a fi un nou început.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de unele frământări în plan sentimental și cineva din familie i-ar putea sfătui, i-ar putea ajuta să ia o decizie. Cu toate că nu este Crăciunul, unii nativi vor intra în conflicte serioase cu persoana iubită și vor profita de timpul liber pentru a face reproșuri, nicidecum pentru a-și îmbunătăți relația. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să renunțe la această atitudine și să fie mai înțelegători. Cel puțin azi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a cheltui peste măsură, în special în scopuri caritabile. De asemenea, cuprinși de spiritul sărbătorilor, nativii pot face unele investiții neplanificate și acest aspect le-ar putea aduce acuze din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai calculați și mai responsabili din punct de vedere financiar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se dedică familiei și activităților alături de cei dragi. Nativii vor fi bine dispuși, veseli și cu simțul umorului. Moment bun pentru a-și asculta intuiția, mai ales că pe seară pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase cuceriți doar de ceea ce văd și aud, ci să facă analize mai profunde.

Citește și...