Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2018. Fecioarele se retrag dintr-o relație

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2018. Fecioarele se retrag dintr-o relație

De: Cancan 27/06/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2018. Fecioarele se retrag dintr-o relație
Horoscopul zilnic pentru 28 iunie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor căuta să se îndepărteze de partener și chiar să se retragă dintr-o relație care nu mai funcționează.

Horoscopul zilei de 28 iunie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 iunie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor căuta să se îndepărteze de partener și chiar să se retragă dintr-o relație care nu mai funcționează.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor trebui să facă față unor provocări la locul de muncă. Posibil să primească sarcini și responsabilități noi care să nu fie pe placul lor. De asemenea, este foarte probabil să apară discuții cu colegii sau superiorii de natură să le afecteze imaginea și reputația. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să stea departe de conflicte și să nu intre în discuții în contradictoriu, dar nici să accepte tot ceea ce li se pune în cârcă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor fi tentați să abandoneze un proiect, o situație în care simt că au investit prea mult și nu au primit nimic în schimb. Se vor da peste cap niște concepții și idei legate de cei din jur sau de anumite evenimente și nu este exclus să renunțe la un ideal, la un curs, la o călătorie. Nativii care au o legătură cu străinătatea, pot întâmpina blocaje, iar dacă așteaptă vești, acestea fie întârzie să vină, fie nu sunt pe placul lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot întâmpina amânări sau obstacole în obținerea unei sume de bani sau a unui avantaj material. Cei care așteaptă să primească un credit sau să intre în posesia unei moșteniri sau a unui bun de valoare vor fi dezamăgiți de veștile primite. Planuri mari nu trebuie să-și facă nici nativii care trebuie să recupereze o datorie, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe aceștia să nu se agite și să nu apeleze la violență verbală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor traversa o zi încărcată de resentimente față de persoanele cu care au relații, indiferent că sunt relații personale sau profesionale. Vor încerca să obțină, să recupereze un profit dintr-o acțiune întreprinsă în trecut, însă se vor izbi de refuzuri și amânări. Cei care desfășoară procese, litigii, nu trebuie să se aștepte la vești prea îmbucurătoare din această direcție, însă nici nu trebuie să-și piardă încrederea și răbdarea.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Leu trebuie să-și menajeze mai mult sănătatea și să se odihnească atunci când simt că nu mai pot face față. Astăzi este posibil să se accentueze durerile osoase, sau se confrunte cu disfuncții ale sistemului digestiv și stări apatice. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să lase munca pe locul doi și să nu se lase afectați prea mult de zona profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară nu se mai simt împliniți lângă persoana iubită. Se simt excluși, trădați și sunt copleșiti de acel sentiment de singurătate. Vor căuta să ia decizii în acest sens și aspectele astrale evidențiază reevaluări și despărțiri dramatice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere nativilor să ia decizia atunci când se simt cu adevărat stăpâni pe ei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se pot confrunta cu niște probleme ce țin de spațiul locativ. Fie se amână niște renovări, sau o mutare, închiriere, fie nu cad de acord cu membrii familiei cu privire la un aspect ce ține de locuință și pot apărea discuții care să ia amploare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să se concentreze mai mult pe sarcinile de la locul de muncă, deoarece se pot confrunta și acolo cu neplăceri suplimentare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea o zi foarte agitată, va fi multă presiune pe umerii lor și vor avea tendința să refuleze în familie, unde vor arunca cuvinte la voia întâmplării fără să le pese că-i rănesc pe cei din jur. Capacități slabe de dialog, de concentrare și învățare, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe nativi, dacă au de susținut interviuri, teste și examene să facă tot posibilul să le amâne.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot întâmpina blocaje și amânări în primirea și recuperarea unei sume de bani. Nu este momentul să se certe cu cei din jur și nici să facă amenințări, ci să caute alte soluții pentru rotunjirea de moment a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere nativilor să nu semneze acte la întâmplare și să evite să facă plăți deoarece pot apărea nereguli în acte.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se confruntă cu o stare generală de apatie, de oboseală și evită să se implice în activități care altădată le făceau plăcere. Începe un proces de reevaluare a relațiilor, iar nativii Capricorn vor căuta să de un sens întâmplărilor și evenimentelor trăite în ultimele luni.  Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le îi sfătuiește pe nativi să caute partea bună și frumoasă a lucrurilor și să nu se lase copleșiți de emoțiile negative.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se vor simți sufocați de tot ce-i înconjoară și vor căuta să se retragă departe de viața socială. Nu vor fi comunicativi și se vor izola, vor face o introspecție și vor medita la deciziile luate în ultimul timp. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să nu se lase copleșiți de gânduri și frământări, să nu-și facă reproșuri și să apeleze la activități care să le distragă atenția.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de o experiență mai puțin plăcută cu prietenii sau cu persoane din anturaj. Vor fi dezamăgiți și vor căuta să se îndepărteze de aceștia, posibil chiar să pună punct unei relații mai vechi de amiciție. Pe de altă parte, unii nativi se pot confrunta cu o amânare a unui proiect, o amânare legată de o aprobare și pot anula un plan, care nu este exclus să aibă legătură cu prietenii săi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...