Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019. Lună Nouă în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019. Lună Nouă în zodia Balanță

De: Maria H. 27/09/2019 | 22:22
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019. Lună Nouă în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Nouă se formează în zodia Balanță pe data de 28 septembrie 2019 și vine cu vești foarte bune pentru toate zodiile. În primul rând, Luna Nouă reprezintă momentul unui nou început, momentul în care lăsăm ceva în spate pentru a deschide un nou capitol de viață. În al doilea rând, contextul astrologic în care se formează această lunație este despre iubire, despre parteneriate și relaționarea cu cei din jur.

Ascendentul momentului în care se formează Luna Nouă este în zodia Gemeni, prin urmare va fi vorba de o perioadă în care comunicarea cu cei din jur devine esențială și apetitul pentru călătorii crește. Totodată, pofta de distracție, de aventură și flirt, de socializare va fi la cote înalte.

Noi începuturi în iubire vor exista pentru toată lumea, însă acest aspect, pentru unele zodii, poate însemna inclusiv încheierea unei relații care nu mai funcționează, în care comunicarea nu există sau este deficitară, însă când o poartă se închide, alta se deschide.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de această Lună Nouă întocmai în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Fiind vorba de zodia parteneră a Balanței, nativii Berbec au șanse mari să înceapă relații de lungă durată acum, iar dacă deja se află într-o relație stabilă pot vorbi sau pot planifica o căsătorie. Zona parteneriatelor profesionale este bine aspectată și nu este exclus să apară oportunități remarcabile din această direcție, care nu trebuie ratate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să clarifice prin dialog o problemă, o situație de cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de un nou început în sectorul muncii. Nativii vor reuși să-și organizeze sarcinile și responsabilitățile mult mai bine, astfel încât să aducă îmbunătățiri sectorului profesional. Cei care doresc să-și schimbe locul de muncă sau care caută un job, acum vor avea șanse mari să se angajeze. Comunicarea cu superiorii și colegii se va îmbunătăți remarcabil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a vindeca o problemă de sănătate. Posibil ca nativii să descopere remediul, tratamentul necesar.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Pentru nativii din zodia Gemeni această Lună Nouă va fi importantă și impactantă, având în vedere că ascendentul momentului și al perioadei următoare este întocmai în zodia lor. Nativii vor avea parte de un nou început în viața sentimentală, iar acest aspect poate însemna, pentru cei singuri, o nouă relație, iar pentru cei aflați într-o relație de lungă durată, clarificarea viitorului cu ajutorul comunicării și al dialogului. Nu este exclus ca nativii să discute despre posibilitatea de adeveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce chef de viață, poftă de distracție și timp plăcut petrecut cu prietenii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Luna Nouă se va forma în sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să pornească pe un nou drum în relaționarea cu membrii familiei. Unii nativi vor dori să-și întemeieze propriul cămin, se vor muta cu partenerul de viață sau, cel puțin, se vor muta de acasă, își vor schimba domiciliul. Este o perioadă favorabilă negocierilor și vânzării/cumpărării unei case. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să lămurească o problemă de familie frapantă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Luna Nouă se formează în sectorul comunicării și le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia să se exprime și să se facă mult mai bine înțeleși de cei din jur. Nativii vor avea ocazia să se împace cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum și, pe de altă parte, vor avea ocazia să plece în scurte deplasări, în călătorii și astfel să cunoască oameni noi cu care să lege relații de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a rezolva, prin dialog, o neînțelegere de familie, posibil cu frații sau rudele.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Nouă și, implicit, de noi începuturi, în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. În perioada următoare, nativii pot negocia în favoarea lor condițiile salariale și se vor preocupa de îmbunătățirea veniturilor. Este foarte probabil ca noi surse noi de profit să le apară în cale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se folosească de acest context astrologic pentru a învăța să facă economii, mai ales că tentația va fi de a cheltui mult, mai ales pe distracție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de această Lună Nouă întocmai în semnul lor și lunația le va aduce noi începuturi legate de viața personală. Nativii vor avea ocazia să-și schimbe niște principii, niște sisteme de valori, niște mentalități și astfel să reușească să evolueze spiritual și emoțional. Nu este exclus ca în această perioadă să se îndrăgostească și să înceapă o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să lămurească o situație care-i măcina și-i frământa psihic.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, Luna Nouă vine cu stări de interiorizare, de meditație, cu dorința profundă de a se închide în ei înșiși și a medita. Nativii vor evita socializarea și vor prefera dialogul cu sinele interior, însă astfel vor reuși să obțină răspunsuri la dilemele care-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că o fostă relație, o fostă iubire din trecut poate reveni acum în viața lor, însă îi sfătuiește să se vindece și să treacă mai departe.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de noi începuturi, pe de o parte în zona sentimentală și partenerială, și pe de altă parte în sectorul prietenilor. Nu este exclus ca nativii să înceapă o poveste de iubire cu cineva din anturaj sau să cunoască un viitor partener de cuplu prin intermediul unui prieten. Pe de altă parte, nativii vor avea șanse mari să demareze un proiect sau să pună la cale un plan de viitor îndrăzneț. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să lămurească, prin dialog, o situație cu un prieten, cunoscut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Celor născuți în zodia Capricorn, această Lună Nouă din Balanță le va aduce ocazia unui nou început în carieră. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească imaginea la locul de muncă, să se facă remarcați și apreciați și nu este exclus să primească o avansare în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai atenți la dialog și să-l transforme în atu în această perioadă. Atenție la tensiunile din cuplu care, administrate necorespunzător, pot conduce inclusiv la încheieri de relații.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați și stimulați de acestă Lună Nouă în Balanță să facă schimbări la nivel de gândire, de principii și concepții de viață, iar aceste schimbări să le aducă noi oportunități. Va fi o perioadă în care interesul va fi canalizat în direcția călătoriilor și nu este exclus ca la drum să cunoască noi persoane de care să se atașeze, poate chiar să se îndrăgostească, să plece în străinătate sau să se înscrie la cursuri de edzvoltare personală, de perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Luna Nouă din Balanță le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia să-și îmbunătățească veniturile prin colaborări, asocieri. De asemenea, nativii pot să intre în posesia unei moșteniri, să încheie un partaj, să finalizeze un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să clarifice, prin dialog, o situație financiară legată de banii pe care-i dețin fie împreună cu partenerul de viață, fie împreună cu partenerii de afaceri.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...