Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020. Gemenii iubesc din nou

Autor: A.N.
Publicat: 28/01/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020. Gemenii iubesc din nou

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au șanse mari să reaprindă niște sentimente sau să iubească din nou.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au șansa astăzi să-și ducă la bun sfârșit un plan, să-și îndeplinească un vis, să aibă o reuțită personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în manifestarea sentimentelor și a emoțiilor. Nativii pot face declarații de dragoste, pot avea parte de dialoguri calde, blânde cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur au șanse mari să se împace cu persoana iubită, dacă au existat conflicte, sau să ajungă la un consens, la o cale de mijloc într-o controversă recentă. Prietenii vor fi importanți astăzi pentru nativi pentru că pot primi un sfat bun sau un ajutor, un sprijin mult necesar. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a învăța lucruri noi astăzi, esențiale pentru evoluția lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni sunt destul de axați pe zona sentimentală, în sensul că cei singuri se implică în acțiuni pentru a cuceri pe cineva, iar cei care sunt parte a unui cuplu încearcă să-și surprindă partenerul prin fel și fel de gesturi sau declarații. Nativii vor să iubească din nou și fac tot posibilul să-și asigure acest statut. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a sta față în față cu niște frici mai vechi, însă pe care au toate șansele să le înfrunte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi poate aduce un tumult interior pe care nativii să și-l manifeste prin autoritate, prin mândrie în fața celorlalți. Nativii riscă să intre în conflicte cu ușurință, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite agresivitatea. Pe de altă parte, acest avânt interior, dacă este canalizat constructiv, îi poate ajuta să depășească niște frici și temeri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu se pot face plăcuți, apreciați la locul de muncă. Și în plan sentimental lucrurile pot evolua constructiv, în sensul că nativii se pot lăsa în voia pasiunii și nu vor cere prea multe explicații pentru ceea ce altă dată i-ar fi măcinat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să lase deoparte încăpățânarea, orgoliul și mândria, cei mai mari inamici ai iubirii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa să-și rezolve niște probleme pe care le-au amânat din lipsă de resurse sau de timp. Cu toatea astea, nativii trebuie să-și păstreze calmul și raționamentul lucid și să nu facă compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce un dialog plăcut, înțelept cu o persoană dragă, fie prieten, fie partener de viață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o stare de tensiune datorată oboselii, gândurilor multiple sau chiar unor confuzii parteneriale sau financiare. Posibile vești mai puțin plăcute să le ajungă astăzi la urechi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să petreacă mai mult timp cu prietenii, să iasă în natură, să se plimbe, să meargă la un film. Detașarea de problemele cotidiene este necesară.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de niște câștiguri financiare și acest aspect le va induce o stare de bună dispoziție pe care o vor manifesta și față de ceilalți. O serie de nativi pot rezolva o situație care avea legătură cu lipsa banilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai atenți la persoana iubită și să încerce să-și exprime mai mult sentimentele. O declarație de dragoste siropoasă ar putea rezolva orice conflict.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Cineva din anturajul apropiat s-ar putea să le pună bețe în roate celor născuți în zodia Săgetător. Nativii ar trebui să ignore sfaturile celorlalți și să se ghideze după propriile lor simțiri. Impulsivitatea chiar le-ar putea fi de ajutor astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o dorință puternică de a se detașa de ceva, de a se îndepărta de cineva.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de astăzi poate veni cu surprize neașteptate la nivel de comunicare. Acest aspect poate aduce tensiuni în cuplu, aflarea unor secrete, descoperirea unor adevăruri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi avertizează că o minciună poate ieși la suprafață și va fi nevoie de mult tact și multă diplomație, multă înțelepciune pentru a rezolva situația.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

La locul de muncă, cei născuți în zodia Vărsător vor da dovadă de eficiență și vor reuși să-și finalizeze la timp toate sarcinile. Cei care lucrează suplimentar ar putea primi o remunerație, un bonus, o primă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă mai multă grijă la resursele personale, cu alte cuvinte să-și dea întocmai aceea valoare pe care o merită și să nu exagereze sau, din contră, să se limiteze.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Pești să exagereze astăzi, să ducă lucrurile la extrem, dar nu neapărat în sensul de tensiuni, cât de raționament deficitar. Nativii cred că doar ei au dreptate și doar ei merită atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce niște controverse în cuplu, mai corect spus, o reglare de conturi în vederea echilibrării autorității.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE 2020. FECIOARELE AU PARTE DE SCHIMBĂRI ÎN PLAN SENTIMENTAL

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2020

Citește și...