Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018.  Gemenii flirtează cu lejeritate

Publicat: 02/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor fi înclinați către flirt și aventură.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec depun eforturi majore pentru a nu intra în conflicte și pentru a diminua stările de tensiune care se formează în jurul lor, între persoanele dragi sau între nativi și membrii familiei, prieteni, vecini. În multe cazuri, aceștia vor fi prinși la mijloc și vor încerca să se mențină obiectivi, aplanând în același timp conflictul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se implice decât acolo unde este cazul și unde știu că au sorți de izbândă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se feresc de activitățile solitante, caută liniștea, odihna și pacea. Nativii vor evita socializarea obositoare și consumul de energie fără rost. În unele cazuri vor anula planurile, chiar dacă acestea presupun activități distractive. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să nu facă excese alimentare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt glumeți, binedispuși și caută compania persoanelor dragi. Pe de altă parte, nativii pot fi înclinați către flirt și aventură, dar doar ca modalitate de detensionare și nu pentru că-și doresc ceva serios. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se implice în activități care îi pot solicita prea mult, deoarece către seară ar putea ajunge extenuați.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac reușesc să stabilească niște reguli și limite în relația cu membrii familiei. Nativii sunt preocupați de această zonă și-și doresc îmbunătățirea dialogului cu părinții și cu rudele mai în vârstă. Totodată, nativii Rac vor fi încântați să facă mici retușuri în casă, mici reamenajări și reorganizări ale locuinței, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu facă cheltuieli mari pentru aceste capricii trecătoare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu aleg să-și petreacă timpul în natură, făcând mici plimbări sau practicând sporturile iernii. Posibile excursii și deplasări pe distanțe scurte. Nativii vor fi veseli, energici și foarte glumeți, aspecte care vor fi apreciate de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă un context astrologic favorabil dialogului în public sau în fața unui grup mare de oameni, posibil chiar în fața celor din anturaj.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt preocupați de un context financiar care nu se desfășoară după placul lor sau după planul lor. Nativii caută să-și reechilibreze veniturile și aleg să-și revendice niște datorii, să-și ceară drepturile bănești și doar în cazuri rare apelează la împrumutut, ca o soluție finală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu intre în economii, mai ales dacă urmează să primească o sumă de bani.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pun foarte mult amprenta pe felul în care arată. Nativii sunt preocupați de propria imagine și nu este exclus să-și facă mici schimbări de look sau să-și achiziționeze piese vestimentare care nu sunt pe stilul lor, dar cu care să șocheze, să fie în centrul atenției. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să petreacă timp cu ei înșiși și să-și pună în ordine niște gânduri și idei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion analizează și reanalizează niște evenimente petrecute de curând. Nativii caută explicații și soluții în beneficiul lor, fiind foarte radicali în luarea deciziilor personale. Este o etapă de forfotă emoțională și cu greu vor accepta că este posibil ca și ei să fi greșit într-un anume context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie cât mai obiectivi și mai raționali.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător își dedică timpul prietenilor. Nativii au parte de momente frumoase, emoționante, distractive alături de cei din anturaj și chiar ar putea să apară oportunități din această zonă. Posibil să primească un cadou, un bilet de vacanță, un voucher de reducere la magazinul preferat și lista poate continua. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă totuși grijă la destăinuirile intime pe care le fac.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn ar putea fi puși în situația de a-și apăra imaginea, de a-și apăra un drept, un statut și nu este exclus să fie nevoiți să facă compromisuri, concesii pentru a reuși. Unii nativi pot fi atacați cu vorbe, bârfiți, jigniți, criticați și chiar acuzați de lucruri pe vcare nu le-au făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu lase ca lucrurile să le scape de sub control și să pună la punct persoanele care încearcă să le compromită demnitatea.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt preocupați de activități intelectuale, studii și științe care altă dată poate nu le-ar fi trezit nici cel mai mic interes. Nativii pot fi tentați să se înscrie la cursuri cu tematici nonconformiste, neobișnuite. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține discursurile în public și le poate aduce nativilor recunoaștere și apreciere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești simt nevoia să se facă utili în familie sau în relația cu prietenii, cu cei apropiați. Nativii sar în ajutor, se oferă voluntari și sunt foarte amabili și zâmbitori, fără a avea vreun interes ascuns. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către persoana iubită. Nu ar strica să o surprindă cu un buchet de flori sau un cadou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...