Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018.  Scorpionii încep o nouă viață

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018.  Scorpionii încep o nouă viață

De: Cancan 06/11/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018.  Scorpionii încep o nouă viață
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018.  Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot începe o nouă etapă în viața personală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Berbec un interes aparte pentru zona financiară. Nativii vor avea timp două săptămâni să rezolve o situație legată de o sumă de bani care are legătură cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri și nu este exclus să demareze proiecte noi care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la cei din jur care pot încerca să-i păcălească.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Taur un nou început în zona partenerială. Nativii care sunt singuri pot cunoaște un partener și pot începe o relație, iar în cazul cuplurilor solide, aspectul poate însemna trecerea la o nouă etapă, prin urmare și o cerere în căsătorie. Mare atenție, însă, că Venus, planeta lor guvernatoare și planeta iubirii, continuă să fie retrogradă. Cei care trec prin relații încercate și au avut probleme în cuplu, au timp două săptămâni să-și analizeze situația și să ia o decizie, ceea ce poate însemna despărțire. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor  să-și îndrepte atenția inclusiv asupra parteneriatelor profesionale, unde pot apărea noi propuneri și oferte.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Gemeni noi oferte de muncă, schimbarea jobului sau noi proiecte care să le pună în evidență calitățile și aptitudinile profesionale. Nu este exclus ca nativii să primească sarcini și responsabilități noi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește ca în următoarele două săptămâni să-și îndrepte mai mult atenția asupra sănătății, să facă un set de analize și să înceapă un tratament, dacă va fi nevoie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Rac un nou început în sectorul sentimental, dar și al aventurii, prin urmare nativii pot cunoaște în următoarele două săptămâni un partener cu care să înceapă o poveste de dragoste, însă nu trebuie să-și facă mari speranțe, mai ales că Venus, planeta iubirii, este retrogradă. Totul poate fi doar un flirt sau poate rămâne la stadiul de aventură, cel puțin pentru moment. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și îmbunătățească, să-și consolideze relația cu copiii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a trece la o altă etapă în relația cu membrii familiei. În timp ce unii nativi pot intra în conflicte și pot strica relații, alții se pot împăca cu rudele cu care au fost certați. O serie de secrete pot ieși la iveală acum. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să rezolve o situație locativă, care implică locuința, casa. Aspectul se va manifesta pe o perioadă de două săptămâni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a comunica mai bine cu cei din jur, de a afla informații importante, chiar secrete pe care să le folosească în beneficiul lor. Nativii pot pleca într-o deplasare, se pot împăca cu rudele și au timp două săptămâni să finalizeze niște planuri lăsate neterminate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să rezolve niște chestiuni administrative.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, iar nativii trebuie să se aștepte ca, două săptămâni de acum înainte, să primească diverse oportunități în acest sens. Nu este exclus să primească o mărire de salariu, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și negocieze cu încredere ofertele primite.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să înceapă o nouă etapă în viață. Este momentul ca nativii să se afirme, să iasă în evidență, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la persoanele nou cunoscute deoarece există șansa de a începe o relație, însă trebuie să o facă cu rețineri și foarte conștienți că totul poate fi doar o aventură pasageră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Săgetător o perioadă de două săptămâni în care nativii vor pătrunde în subconștient pentru a face o analiză serioasă, o introspecție în vederea eliberării de sentimentele și emoțiile negative, dar și de toate schemele care-i împiedică să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi invită pe nativi să mediteze la problemele care până acum le-au acaparat gândurile și le-au adus blocaje în acțiuni.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a se concentra pe o situație care privește anturajul. Nativii se pot împăca cu un prieten sau, din contră, se pot despărți definitiv de acesta și pot abandona niște planuri în comun avute. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și analizeze în amănunt proiectele de viitor pe care le au, să facă o selecție și să nu mai întârzie demararea acestora.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia să facă un pas măreț în carieră în următoarele maxim două săptămâni. Nativii sunt favorizați să-și schimbe statutul profesional, chiar și domeniul de activitate și nu este exclus să primească o funcție înaltă și mult așteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să-și fixeze clar și concis obiectivele de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a începe niște cursuri de perfecționare, de a pleca într-o călătorie de studiu, de aprofundare a cunoștințelor, dar nu este exclus nici să primească o invitație într-o țară străină sau să reia o legătură cu o persoană din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii imprudente și nici bazate pe principii sau prejudecăți învechite.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...