HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 APRILIE 2018. Fecioarele nu sunt într-o dispoziție foarte bună

Publicat: 07/04/2018 | 20:50
HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 APRILIE 2018. Fecioarele nu sunt într-o dispoziție foarte bună

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărstăor, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 aprilie 2018 aduce vești mai puțin plăcute pentru cei născuți în zodia Gemeni. Horoscopul zilnic pentru 8 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii se pot confrunta cu probleme în cuplu.

Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 8 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Soarele îți dă putere azi să fii activ din toate punctele de vedere. Exprimă ceea ce ai în minte atâta timp cât crezi în ceea ce spui și încearcă să folosești cuvintele potrivite! O atitudine de toleranță și compasiune este cea mai indicată în aceste zile. Acest lucru poate armoniza atât relația de cuplu cât și pe cea cu familia sau cu copiii, dacă este cazul. Inima ta va învinge mintea în bătălia dintre emoții și logică. Ar fi totuși bine să-ți acorzi ceva timp de gândire înainte să reacționezi!

Horoscop zilnic Taur – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Nu încerca să te împotrivești unei inevitabile agitații creată în jur sau unor emoții foarte puternice. Cel mai indicat ar fi să te relaxezi și să te bucuri de această sărbătoare sau de călătorie. Gata cu munca pe săptămâna asta. A venit momentul să-ți îndrepți toată atenția către familie și către prieteni, către bucurie și armonie. Încearcă să renunți la atitudinea defensivă, acceptă-ți vulnerabilitatea, exprimă-ți emoțiile și fii pozitiv fiindcă ceilalți te vor aștepta cu brațele deschise.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

În acest weekend atmosfera din cuplu poate fi disturbată de suspiciuni nejustificate din partea amândurora și lipsa de comunicare pare a fi problema. Cel mai indicat ar fi să vă calmați și să nu deschideți acest subiect fiindcă, cu timpul, va trece supărarea. Să acționezi într-o manieră răbdătoare este o strategie mult mai inteligentă. Nu-ți pierde atenția și energia cu lucruri pe care nu le poți schimba. Dacă nu este sub controlul tău, nu merită să-ți faci griji pentru. Bucură-te de vacanță.

Horoscop zilnic Rac – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Lipsa intimității pare a fi o problemă, dar, din păcate, acest comportament nu ajută. Mai bine redirecționează energia și schimbă dorința de a fi singur! Dacă ai ceva de spus partenerului, cea mai bună abordare ar fi o discuție sinceră și deschisă. Însă indicat ar fi să nu abordați subiecte serioase, mai bine vă bucurați de această sărbătoare și de familie. Să cooperezi cu energia cosmică este mult mai productiv decât să te împotrivești ei. Vibrează o dată cu Universul și creează în jurul tău armonie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Chiar dacă simți presiune de la cei care îți cer ajutorul sau atenția, încearcă să nu fi prea combativ cu ei. Fii tolerant cu persoanele dragi. De cele mai multe ori ajută să vedem părțile bune din celălalt atât în relație cu ei cât și în relație cu noi înșine. De sărbători există armonie, dar câteodată și stres de la prea multă lume adunată la un loc. Încearcă să descarci toată energia acumulată pe parcursul săptămânii participând la cât mai multe activități în aer liber și făcând mult sport.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Nu ești într-o dispoziție foarte bună, dar asta pentru că nu ai finalizat tot ceea ce ți-ai propus ieri mai ales că la tine curățenia și ordinea sunt foarte importante. Mobilizează-te și termină ce ai început și apoi relaxează-te fiindcă atmosfera este cea care contează mai mult. O mare oportunitate de a te distra pare să-ți curgă printre degete dacă nu încerci să te bucuri de această sărbătoare! Spre seară, te poți retrage dacă simți nevoia să petreci timp cu tine și să faci lucruri care îți plac.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Atenție la cheltuieli. Chiar dacă simți nevoia să ieși în oraș și sau să-ți vizitezi toate rudele și prieteni, mai bine găsești altă modalitate de a te simți bine. Fii mai înțelegător cu cei care îți solicită atenția sau ajutorul chiar dacă simți că ai făcut prea multe sacrificii, trăiește spiritul sărbătorilor. Pe de altă parte, e posibil să ai o duminică plină de evenimente și de oaspeți. Va depinde de starea ta interioară și de atitudinea ta și cât de distractive vor fi aceste sărbători.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Probabil s-au adunat frustrări în relația de cuplu. Chiar dacă sunteți indispuși încercați să nu spuneți vorbe la nervi, mai ales acum, de sărbători. Fii iubitor. Asta va ajuta relația ta să meargă mult mai bine chiar dacă în acest moment nu crezi asta și simți că nimeni nu-ți înțelege trăirile. Nu înseamnă că trebuie să uiți lucrurile rele care s-au întâmplat, ci doar să accepți că sunt lucruri pe care nu le poți controla și e bine să te concentrezi pe acele lucruri pe care le poți controla.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Ai posibilitatea să realizezi multe astăzi, însă  cu condiția de a stabili de la început care îți sunt prioritățile și de a-ți face un plan, mai ales dacă ai de vizitat multe persoane. Dacă vei fi atent, vei avea capacitatea de a vedea clar ambele fețe ale unei probleme, iar acest lucru te va ajuta să iei deciziile potrivite pentru viitor. Sunt șanse mari să fie în familie o atmosfera cum de mult nu ai mai avut. Va fi o continuă petrecere, foarte multă veselie și armonie, poți da tu tonul și startul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Ține mintea deschisă și calea către noi oportunități se va deschide. Totul devine mai limpede și vei primi răspunsuri la multe din întrebările tale. Pe de altă parte, nu e indicat să pui cărțile pe masă într-o discuție cu partenerul oricât de mult simți nevoia, mai ales că este sărbătoare și nu ar fi în regulă să vă spălați rufele în public. Dacă te simți afectat de zumzetul mulțimii din jurul tău și de agitația creată și ești îngrijorat că nu-ți poți găsi liniștea, mergi și fă o plimbare scurtă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

Nu încerca să găsești o explicație rațională pentru emoțiile pe care le simți astăzi. Din fericire, te poți baza pe intuiție când nu ai toate informațiile la îndemână. Îndreaptă-ți mai mult atenția către interior și află care sunt nevoile tale reale. Dacă reușești să ți le satisfaci, poți fi apoi util celor dragi. Poți schimba un pic stilul de viață, fiind mai atent cu felul în care mănânci și în care te îngrijești de sănătatea ta. Bucură-te de această sărbătoare și de clipele petrecute cu cei dragi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscop azi, 8 aprilie 2018

În ceea ce vei spune azi vei transmite foarte multă emoție chiar dacă nu asta vrei să transmiți. Să știi că sunt momente când nu-ți poți ascunde vulnerabilitatea. Acceptarea emoțiilor este primul pas spre redobândirea controlului asupra lor. Chiar dacă nu arăți ceea ce simți și chiar dacă nu empatizezi foarte mult tot simți nevoia să comunici cu oamenii, dar într-un mod discret. Încearcă să nu mai analizezi atât de mult lucrurile și să te bucuri de sărbătoare, de primăvara, de familie sau de prieteni.

Citește și...