Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 august 2019. Gemenii învață lecția asumării

Autor: Keva Iosif
Publicat: 08/08/2019 | 22:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 august 2019. Gemenii învață lecția asumării

Horoscopul zilei de 9 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate pentru faptele lor și să și le asume în consecință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Cei din jur ar putea să profite de pe urma nativilor Berbec, de bunăvoința lor, de curajul lor și de determinarea cu care sunt dispuși să lupte pentru un ideal, o cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot fi puși în situații dificile astăzi, că pot rămâne fără energie din cauza dorinței lor de a se implica în mai multe proiecte în același timp. Mai multă atenție la imagine și la intențiile ascunse ale altora!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Tendința nativilor din zodia Taur va fi să se arunce cu capul înainte, fără a lua în calcul riscurile la care se supun, iar dacă această rețetă este aplicată în sectorul sentimental nu ne putem aștepta decât la dezlănțuirea furtunii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează să aibă răbdare, să cântărească bine deciziile, mai ales dacă este vorba de o relație, de un parteneriat, personal sau profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să învețe să-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Nativii vor tinde să spună câte-n lună și în stele, iar entuziasmul cu care vor povesti sau vor face declarații va fi hipnotizant pentru cei din jur, însă, depășită o limită, poate fi toxic. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite să dea naștere speranțelor deșarte, fie că este vorba de ei înșiși, fie de persoane din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Atitudinea pe care o abordează astăzi cei născuți în zodia Rac nu este dintre cele mai favorabile, mai ales dacă este vorba de sectorul sentimental. Nativii tind să ducă lucrurile la extrem, să fie critici cu persoana iubită și deloc înțelegători. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie mai relaxați și să adopte o atitudine mult mai detașată, să acorde libertate persoanei de lângă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să fie trași la răspundere pentru faptele lor, să fie luați la întrebări în legătură cu deciziile lor, iar aceste aspecte să-i deranjeze și să-i facă să devină irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie originali, să nu le pese mai mult decât trebuie de ceea ce cred ceilalți despre ei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Îndoiala își poate face loc în sufletul și mintea celor născuți în zodia Fecioară și aceștia pot să devină neîncrezători nu doar în cei din jur, ci și în propriile acțiuni. Este un moment bun să analizeze situația, ce se păetrece în jurul lor, însă horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu ia decizii majore și mai ales radicale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Cei născuți în zodia Balanță simt că muncesc prea mult, chiar în locul altora, că strădania lor nu este recunoscută și că meritele sunt culese de altcineva. Nativii mai au un strop până a ajunge la limită și vor răbufni. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să abordeze cu diplomație situația și să-și ceară drepturile cu calm.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Nativii din zodia Scorpion se pot confrunta cu propriile lor emoții, cu propriile lor sentimente și pot fi ușor confuzi. Posibil ca aceștia să nu-și dea seama ce simt pentru o persoană, pentru partanerul de viață sau pentru un posibil viitor partener. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să aibă răbdare și să ia lucrurile pas cu pas. Timpul și experiențele comune vor decide.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot primi niște vești (așteptate sau surprinzătoare), niște informații importante care să le ridice nivelul de entuziasm la cote înalte. Nu, nu este chiar atitudinea cea mai potrivită și de aceea, horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să caute echilibrul și să-și păstreze rațiunea. De preferat este o atitudine de moment neutră pentru a putea acționa în deplinătate cunoștință de cauză mai târziu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Este o zi favorabilă pentru nativii din zodia Capricorn care vor puncta succese pe două planuri: social și financiar. Nativii au parte de întâlniri cu prietenii, comunicarea este excepțională și, în plus, pot primi sume de bani, cadouri sau poate cineva le returnează o datorie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține capacitatea de negociere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Provocările vor fi la tot pasul, în special provocările profesionale, însă tendința nativilor din zodia Vărsător va fi să se ferească, să evite să intre într-o competiție. Nu este momentul să se teamă, ci să joace. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și pună în practică abilitățile și calitățile și să aibă mai multă încredere în propria persoană.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 august 2019

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a se întoarce în trecut și a se ancora într-o amintire, într-o persoană. Nativii pot tânji după o fostă iubire, pot încerca să reia un dialog cu cineva drag sufletului lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie mai stăpâni pe gândurile lor și să nu se lase furați de emoții. Va fi nevoie de optimism și gândire pozitivă pentru adepăși acest context astrologic.

 

Citește și...