Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018. Scorpionii își schimbă look-ul

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018. Scorpionii își schimbă look-ul

De: Cancan 09/09/2018 | 00:46
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018.  Scorpionii își schimbă look-ul

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot face schimbări de look sau de stil vestimentar.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a începe un nou capitol legat de locul de muncă, dar și ocazia de a câștiga mai mulți bani. Nativii pot primi o avansare în funcție sau își pot schimba jobul cu unul mai bine plătit. O sumă de bani poate veni prin intermediul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra sănătății, sector în care se pot confrunta cu noi provocări, iar cei care au avut parte de suferințe până acum vor observa o ameliorare a stării generale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, întocmai guvernatorul lor, prin semnul Scorpion, le aduce celor născuți în zodia Taur acțiune pe parte sentimentală și relațională. Nativii pot începe o nouă poveste de iubire sau pot lucra la consolidarea relației, dacă aceștia vor simți că merită efortul. Horoscopul de azi pentru zodia Taur crează un context astral favorabil aventurii, nativii Taur fiind predispuși la flirt în perioada următoare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a deschide o nouă etapă în relațiile de familie, dar și în ceea ce privește regimul unei locuințe. Nativii se pot împăca cu rudele, se pot muta într-o casă nouă sau pot închiria, vinde, cumpăra o casă, în funcție de fiecare în parte. La locul de muncă vor simți o îmbunătățire a situației pe perioada imediat următoare, iar relațiile cu colegii se vor bucura de armonie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce îmbunătățiri în sectorul sănătății, iar energia nativilor va fi remarcabilă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Rac predispoziție către studiu și comunicare, socializare. Nativii pot începe cursuri de perfecționare profesională și pot susține examene pentru a trece la altă treaptă în perioada imediat următoare. Relația cu rudele va intra într-o nouă etapă. Pe de altă parte, atenția nativilor Rac se îndreaptă către persoana iubită și vor dori să petreacă mai mult timp în compania sa, să îmbunătățească relația de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le crează nativilor singuri un context astral favorabil pentru a începe o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, dar și de a-și consolida relațiile cu membrii familiei. Nativii pot primi oferte noi de colaborare, pot primi o mărire de salariu sau un bonus în perioada imediat următoare, însă pot deveni și mai responsabili cu cheltuielile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le crează acestora un context astral favorabil activităților ce țin de locuință, posibil legate de reamenajarea sau renovarea casei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi formată întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Fecioară o nouă viziune asupra vieții și posibilitatea de a lega noi relații, noi parteneriate. Nativii se vor preocupa mai mult de propria persoană, vor comunica impecabil și vor fi interesați în perioada imediat următoare de sectoare noi de activitate, de domenii noi, nedescoperite până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară crează un context astral favorabil călătoriilor, dar și studiului, nativii Fecioară care învață sau care au de susținut examene, teste, interviuri fiind avantajați.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a-și pune ordine în gânduri, dar și posibilități de îmbunătățire a veniturilor. Nativii vor analiza evenimentele recente din viața lor și vor lua decizii importante în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi determină pe aceștia să fie mult mai responsabili cu partea financiară, dar le aduce și ocazia de a pune un ban deoparte din activități extra job. Nu sunt excluse bonusurile sau o mărire de salariu în această perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, întocmai prin semnul lor le aduce celor născuți în zodia Scorpion o mai mare preocupare față de propria persoană, dar și ocazia de a relua vechi relații de prietenie, de a cunoaște oameni noi prin intermediul anturajului și de a demara proiecte pe termen lung, posibil chiar prin intermediul acestora. În perioada imediat următoare, nativii vor dori să-și schimbe look-ul, garderoba și chiar stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce acestora predispoziție pentru flirt, iar nativii pot fi tentați să înceapă o aventură.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Săgetător o nouă etapă în ceea ce privește cariera. În perioada imediat următoare, nativii pot avea ocazia să-și schimbe locul de muncă sau să avanseze în funcție. Pe de altă parte, acest context astral format începând de astăzi poate favoriza amintirile, rememorările unor foste relații și chiar posibilitatea de a se reîntâlni cu un partener din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să nu se lase luați de val, mai ales dacă se află într-o relație stabilă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Capricorn proiecte noi și ocazii de a demara noi colaborări sau de a începe un nou job. Nativii pot pune la cale planuri pe termen lung cu sau prin intermediul prietenilor. De asemenea, vor observa o îmbunătățire a relațiilor cu cei din jur și vor avea ocazia, în perioada imediat următoare, să se împace cu o persoană dragă cu care au fost în conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o nouă poveste de dragoste nativilor care sunt singuri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Vărsător posibilitatea de a-și îmbunătăți veniturile, dar și oportunități în carieră. Nativii pot obține bani sau avantaje materiale de la sau cu ajutorul partenerului de cuplu, însă aspectul vizează și partenerii de afaceri. De asemenea, nativii se vor înțelege mai bine cu colegii și superiorii, iar șansele de a a-și schimba locul de muncă, de a fi avansați în funcție sau de a primi o mărire de salariu sunt foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează pe nativi asupra unor discuții serioase pe care le pot avea cu persoana iubită și îi sfătuiește să dea dovadă de calm și înțelegere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a deschide o nouă etapă în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de cuplu. Nativii au ocazia în perioada imediat următoare să plece în călătorii de afaceri sau de studiu, să semneze noi contracte și colaborări, să înceapă cursuri de perfecționare profesională și vor fi mult mai focusați pe aprofundarea cunoștințelor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce acestora vești din străinătate sau întâlnirea cu o persoană care locuiește dincolo de granițele țării sau este de altă cultură și religie.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...