Acasă » Horoscop » HOROSCOP 05 IANUARIE! Pentru tauri este indicat ca în zilele următoare să pui mai mult accent pe starea de bine

HOROSCOP 05 IANUARIE! Pentru tauri este indicat ca în zilele următoare să pui mai mult accent pe starea de bine

De: Cancan 05/01/2017 | 14:04
HOROSCOP 05 IANUARIE! Pentru tauri este indicat ca în zilele următoare să pui mai mult accent pe starea de bine

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, moment în care poţi avea sentimente sau emoţii schimbătoare, înclinaţie către momente şi persoane din trecut, vulnerabilitate în faţa familiei şi o mai mare melancolie sau empatie faţă de ceea ce te înconjoară. Poţi atrage mai uşor atenţia asupra ta, dar fă-o într-un mod cât mai pozitiv, care să îţi facă cinste şi care să te reprezinte cu adevărat.

Taur – Este indicat ca în zilele următoare să pui mai mult accent pe starea ta de bine, pe sănătate şi pe felul în care arăţi. Dacă în vacanţă ai profitat şi ai mâncat mai mult, nu ezita acum să faci o cură, să mergi la sală sau să te implici în activităţi care te solicită fizic. Dacă vei fi într-o formă bună, vei avea parte şi de o mai mare încredere în tine, de bunădispoziţie şi de destulă energie pentru a te apuca de lucru.

GemeniRelaţia de iubire îţi ocupă tot timpul, dar îţi aduce şi multe împliniri şi satisfacţii la nivel sufletesc. Lasă-te purtat de ceea ce simţi, nu te abate de la ceea ce v-aţi propus şi deschide-ţi inima pentru a primi şi pentru a oferi cât mai multă dragoste. Este un moment bun în care să luaţi decizii împreună, în care să priviţi către viitor şi în care să faceţi un mare pas înainte, tinându-vă de mână.

Rac – Lucrurile se pun în mişcare pentru tine, aşa că dacă ai de gând să întreprinzi ceva serios, este momentul să o faci acum! Inspiraţia, creativitatea şi ideile bune care îţi vin conduc la conturarea unui proiect de viitor. Ieşi la rampă, ai încredere în tine, fii pe fază la oportunităţile ce apar şi nu te sfii să rişti pentru a câştiga. Contează pe prieteni, care sunt lângă tine pentru a te susţine în momentele grele.

Leu – Poţi avea azi unele dispute cu un coleg de la locul de muncă, dar cu calm, diplomaţie şi multă răbdare poţi depăşi momentul cu succes. Nu te lăsa afectat şi nu pune la suflet. Echilibrul interior îl poţi dobândi şi alături de familie, de persoana iubită sau de prieteni, aşa că nu ezita să îţi petreci mai mult timp alături de ei. Dacă ai o nemulţumire, exprim-o sincer şi deschis, fără să reproşezi şi fără să arăţi cu degetul.

Fecioară – Flexibilitatea în gândire este o calitate pe care ar trebui să o susţii cât mai des şi de la care să nu te abaţi. Încearcă să nu fii critic, să nu cauţi nod în papură celor dragi şi să nu te axezi numai pe detalii. O viziune mai amplă asupra vieţii trebuie îmbrăţişată acum pentru a te relaxa şi pentru a te echilibra în interior. Un succes într-un proiect la care lucrezi îţi va da mai multă încredere în tine şi în calităţile de care dispui.

Balanţă – Luna se află astăzi în semnul zodiacal opus ţie, în domeniul partenerului de viaţă, moment care pune accent pe relaţia de cuplu şi pe căsătorie. Poţi petrece o zi cu semnificaţie alături de acesta, în care să vă împărtăşiţi sentimentele, gândurile şi iubirea ce vi-o purtaţi sau puteţi regla unele probleme pe care le aveţi. Încearcă să nu exagerezi, situaţia s-ar putea întoarce împotriva ta şi ai putea avea de suferit!

Scorpion – Preocupă-te astăzi mai mult de micile amănunte ale tuturor situaţiilor cu care te confrunţi, poţi găsi erori pe care nu le-ai sesizat până acum şi care, odată rezolvate, vor scoate la iveală o nouă cale de urmat. Totodată, asumă-ţi responsabilităţile unor noi proiecte, mai ales acelea care promit câştiguri la final. Fii cu băgare de seamă la sănătate, azi se pot acutiza unele probleme netratate aşa cum trebuie.

Săgetător – Domeniul creativităţii este activat astăzi, ca atare pune-ţi ideile în practică pentru a avea succes. Nu lăsa pe mâine ceea ce poţi face astăzi, mai ales când astrele sunt de partea ta. Luna tranzitează casa iubirii, moment în care ai putea trăi o zi specială alături de persoana pe care o îndrăgeşti, împărtăşindu-vă sentimentele şi gândurile pe care le aveţi unul pentru celălalt.

Capricorn – Familia joacă astăzi un rol important în viaţa ta, mai ales dacă ai decizii importante de luat. Cei dragi sunt alături de tine, te susţin şi te pot sfătui dacă le ceri părerea cu deschidere şi sinceritate. Totodată, tot ceea ce este legat de cămin, de casă şi de armonia interioară este mai important în acest moment, în care ai putea avea unele revelaţii de valoare, profunde sau vizionare.

Vărsător – Este posibil ca astăzi să fii mai impulsiv şi mai nerăbdător în a-ţi spune părerea, în a-ţi comunica gândurile şi sentimentele, dar este bine să şi cumpăneşti înainte şi să observi care îţi sunt interlocutorii. Nu este bine să intri în polemici sau în discuţii care nu îţi fac cinste, ar putea să îţi creeze unele neplăceri. Este o zi bună pentru deplasări, ca atare fă acele drumuri pe care le-ai tot amânat în ultimul timp.

Peşti – Luna se află astăzi în casa banilor, a veniturilor şi a salariului pe care îl câştigi, moment în care ai putea lua unele decizii financiare sau ai putea purta unele negocieri. Încearcă să îţi promovezi mai mult talentele şi să pui accent pe ceea ce este cu adevărat de valoare pentru tine! Este bine să regândeşti unele aspecte, dar răspunsul final să ţi-l dai după data de 9 ianuarie, când Mercur iese din retrogradare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este mereu pe drumuri”
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...