HOROSCOP 1 IANUARIE! Pentru scorpioni este o perioadă în care pot căpăta mai multă încredere în forţele proprii

Publicat: 31/12/2016 | 19:31
HOROSCOP 1 IANUARIE! Pentru scorpioni este o perioadă în care pot căpăta mai multă încredere în forţele proprii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă unele nemulţumiri au ajuns la cote mari, acum poţi face schimbările şi alegerile de care ai nevoie pentru a progresa. Învaţă din experienţa trecută şi nu repeta greşelile care au condus către iluzii şi dezamăgiri. Nu alerga după lucrurile care nu te reprezintă şi nu ţi se potrivesc,  soluţia la problemele cu care te confrunţi se află în tine, ca atare oferă-ţi răgazul de a medita mai serios la propria viaţă.

Taur – Închide anul fiind mai atent la idealurile tale şi la modul în care le poţi pune în practică, ai putea avea multe beneficii materiale în următoarea perioadă. Poţi vedea mai clar aspectele unei situaţii care te frământă, ca atare poţi înţelege ceea ce ai de făcut chiar şi în cele mai confuze dintre situaţii. Ai noroc în planurile financiare, aşa că nu ezita să îţi materializezi talentele de care dispui.

Gemeni – Mulţi prieteni din trecut se pot întoarce în viaţa ta, iar acest fapt îţi aduce şi unele lecţii de la care este bine să înveţi ceva. Nu te întoarce la ceea ce nu mai este favorabil pentru tine şi mergi înainte, într-o altă direcţie. Noi orizonturi aşteaptă să fie cucerite! În plan financiar, poţi începe alte proiecte, te poţi reorganiza şi poţi avea revelaţii care să te conducă către noi idealuri. Este o perioadă de inspiraţie de care ar fi bine să profiţi, fără să mai amâni. Nu achiziţiona obiecte scumpe, ci analizează cum îţi poţi creşte veniturile.

Rac – Viaţa te poate surprinde într-un mod plăcut dacă dai drumul acelor persoane şi situaţii care nu îţi mai fac bine, care te obosesc sau care te frustrează. Dacă te agăţi de trecut nu te poţi bucura de prezent. Pune pe hârtie ceea ce îţi doreşti să se întâmple şi lasă lucrurile să vină de la sine. Pentru a avea o mai mare claritate în relaţia de cuplu, înţelege care sunt nevoile partenerului de viaţă şi gândeşte-te la ceea ce tu îi poţi oferi.

Leu – Înţelegerea unor lucruri care ţi s-au întâmplat şi pe care le-ai considerat cândva negative duce la echilibrarea stării sufleteşti în care te afli. Este bine să te detaşezi de trecut şi să îmbrăţişezi lumina prezentului cu o mai mare putere. Asumă-ţi responsabilitatea pentru gândurile care au generat o anumită situaţie şi totul va deveni mai clar. Ai parte de multă compasiune şi devotament din partea prietenilor, iar asta vine să îţi întărească unele sentimente.

Fecioară – Bucură-te mai mult de ceea ce îţi oferă viaţa, fii mai relaxat şi observă partea plină a paharului, deoarece viaţa te va surprinde într-un mod plăcut. Este indicat să crezi mai mult în divinitate şi să renunţi o perioadă la raţiune, partea nevăzută a lucrurilor ţi se va revela pentru a-ţi arăta care este calea pe care trebuie să mergi. Astfel, vei descoperi şi ceea ce nu mai este bun pentru tine, precum şi persoanele pe care trebuie să le laşi în urmă pentru a te elibera.

Balanţă – Nu face pe revoluţionarul faţă de cei din jur, ai putea ajunge la multe tensiuni şi discuţii în contradictoriu. Foloseşte-ţi spiritul mediatic şi împăciuitor cu care a fost înzestrat semnul tău zodiacal, alege calea de mijloc şi vei trece cu bine peste orice nemulţumire. Ascultă-ţi intuiţia care te poate ghida în acest moment către echilibru interior. Totodată, poţi finaliza şi rezolva probleme mai vechi cu care te-ai confruntat ceea ce te linişteşte foarte mult.

Scorpion – Este o perioadă în care poţi căpăta mai multă încredere în forţele proprii, deoarece ceea ce ţi-a creat disconfort dispare acum. Îţi doreşti mai multă linişte interioară, pe care o poţi obţine dacă ştii ceea ce vrei. Nu te abate de la idealurile pe care ţi le-ai setat şi reinventează-te! Mai ai unele lucruri de elucidat în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, iar pentru asta trebuie să fii mai atent la reacţiile partenerului. Te poţi simţi împăcat dacă judeci totul din ambele puncte de vedere.

Săgetător – Eşti în perioada în care multe energii interioare se descătuşează, iar acest aspect te face să simţi o presiune în toate domeniile de viaţă. Aprofundează mai mult situaţiile care stagnează şi încearcă să găseşti o soluţie salvatoare. Parteneriatele de durată sunt avantajate acum, ca atare acută să găseşti acele persoane care sunt determinate să te însoţească în proiectele pe care le ai.

Capricorn – Fii prudent la deciziile finaciare pe care vrei să le iei acum până ai confirmarea clară că nu există riscuri. Implică-te în domeniul profesional cu înţelepciune şi creativitate. Dacă munca este echilibrată, viitorul va veni cu un bonus de care să te bucuri pe mai mult timp de acum încolo. Speculează-ţi talentele şi resursele, iar cei din jur te vor aprecia şi te vor stima.

Vărsător – Chiar dacă nu îţi convine o situaţie, fii mai optimist şi mai detaşat, iar energia negativă acelui lucru se va disipa. Absenţa îndoielilor îţi va aduce mai multă pace în suflet şi un mai mare echilibru în interior. Dorinţa de a sta mai mult singur îţi va oferi oportunitatea de a-ţi asculta gândurilor, iar acest aspect te va ajuta să înţelegi mai bine o situaţie pe care tu singur ai creat-o sau ai adus-o în viaţa ta.

Peşti – Fii cu băgare de seamă pentru a nu repeta unele greşeli din trecut care îţi dau din nou târcoale. Pot apărea unele schimbări în viaţa profesională, dar nu te arunca cu capul înainte, mai ales până când nu ajungi la un echilibru în interior. Astăzi eşti înconjurat de prieteni, dar oare câţi sunt lângă tine cu adevărat?! Meditează mai mult la relaţiile din care faci parte şi la legăturile pe care ţi le doreşti!

Citește și...